- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
S
Sol
Gość
mama - ty może lepiej pofatyguj się do gina bo to nie jest normalne przy tabletkach, chociaż może organizm się buntuje po dłuższym okresie brania tabletek
Bułeczki z parówką,serem i ogóreczkiem wstawione już do piekarnika Jak tylko się dobudzę zabiorę się za sprzątanie a potem wybywamy do M do pracy z obiadkiem Jak na razie mam niechciaja - nie chciało mi się nawet drzwi otworzyć świadkom Jehowy Za to domyłam sobie deskę do .. no to się chyba tortownica nazywa Wzięłam małpę pod prysznic i wyszorowałam pod wrzątkiem A M się tyle z nią namęczył Najgorsze że mnie brzuch zaczyna boleć :-( A muszę chociaż salon ogarnąć zanim ta dziewuszka przyjdzie. Bo wstyd jak Karola zrobiła swoje porządki tam
Bułeczki z parówką,serem i ogóreczkiem wstawione już do piekarnika Jak tylko się dobudzę zabiorę się za sprzątanie a potem wybywamy do M do pracy z obiadkiem Jak na razie mam niechciaja - nie chciało mi się nawet drzwi otworzyć świadkom Jehowy Za to domyłam sobie deskę do .. no to się chyba tortownica nazywa Wzięłam małpę pod prysznic i wyszorowałam pod wrzątkiem A M się tyle z nią namęczył Najgorsze że mnie brzuch zaczyna boleć :-( A muszę chociaż salon ogarnąć zanim ta dziewuszka przyjdzie. Bo wstyd jak Karola zrobiła swoje porządki tam
tygryskowa
Fanka BB :)
Witam z rana)
Larvunia, fluidki z chęcią złapię)
Sol, trzymam kciuki za rozmowę, mam nadzieję, że pracę dostaniesz
My w tym cyklu używaliśmy testów owulacyjnych by określić dokładnie dni płodne, więc zobaczymy czy coś/ktoś z tego wyjdzie
Larvunia, fluidki z chęcią złapię)
Sol, trzymam kciuki za rozmowę, mam nadzieję, że pracę dostaniesz
My w tym cyklu używaliśmy testów owulacyjnych by określić dokładnie dni płodne, więc zobaczymy czy coś/ktoś z tego wyjdzie
S
Sol
Gość
Noż jak mam wolne i się opierdzielam to nic się nie działo. Teraz jak chcę siąść do pracy to wszystko na raz, M mi przynosi robotę i muszę to wytłumaczyć tej dziewczynie, dzwonią o rozmowę kwalifikacyjną, szwagierka jutro zajrzy z wizytą, trzeba wysprzątać dom, M w pracy a Karola szaleje i mi przeszkadza ciągle, a na dodatek ja jestem padnięta i nie mam na nic siły Żyć nie umierać
bb77
Zaangażowana w BB
:-) witam się z ranka , pogoda mi się poprawia. super bo właśnie planujemy taki 2 dniowy wypad nad morze . potrzebuję tego aby oderwać się od rzeczywistości , wczoraj rozmawialiśmy z moim M,,i tak żeśmy postanowili . będziemy działać nad zimnym morzem , pupy nam zmarzną . . córci zrobimy wolny poniedziałek w szkole bo ma mało zajęć i takie lużne i będą wszyscy zadowoleni, ja na pewno nawet nowy polar na tą okazję kupiłam ,cieszę się jak dziecko . tak sobie siedzę i słucham jak panowie pod moim oknem w kuchni sadzą drzewka (wymysł mojego ) chyba z tego co podsłu****ę( nie celowo) , ludzie mają więcej problemów niż mogło by się wydawać . wtrąciłam się do rozmowy panów a on skwitował że jakbym miała więcej dzieci to wiedziała bym o czym oni mówią . zatkało mnie ( rozmawiali o kasie i wydatkach ,) .lece się pakować , pozdrawiam wszystkich bardzo mocno .:-)
tygryskowa
Fanka BB :)
Sol , dasz radę, choć wierzę, że teraz Ci nie do śmiechu.
bb77 świetny pomysł z morzem, ja też się dziś wybieram, trzeba korzystać z pogody i wolnego)
bb77 świetny pomysł z morzem, ja też się dziś wybieram, trzeba korzystać z pogody i wolnego)
mlodam
mama Oleńki
witam Was dziewczyny!:-)
u mnie też super pogoda. wpadłam sie przywitać i będziemy brykać na działeczkę, ROWERKAMI huraaaa ja kocham rowerkiem jeździć, więc muszę korzystać póki można ;-)
Witam nowe staraczki Agabre i Jeżynkę.
Powiem Wam, że dziś podjęłam decyzję, że będziemy próbować w tym cyklu:-) K od jakiegoś czasu wiem, ze chciał teraz uskuteczniać próby-ja byłam nie pewna tego, ale dziś mi się myślenie zmieniło i nie wiem co tego powodem ;-)
aaa odebrałam wdczoraj wyniki cytomegalii i tsh - są GIT :-)
pozdrawiam ściskam i do usłyszyska
u mnie też super pogoda. wpadłam sie przywitać i będziemy brykać na działeczkę, ROWERKAMI huraaaa ja kocham rowerkiem jeździć, więc muszę korzystać póki można ;-)
Witam nowe staraczki Agabre i Jeżynkę.
Powiem Wam, że dziś podjęłam decyzję, że będziemy próbować w tym cyklu:-) K od jakiegoś czasu wiem, ze chciał teraz uskuteczniać próby-ja byłam nie pewna tego, ale dziś mi się myślenie zmieniło i nie wiem co tego powodem ;-)
aaa odebrałam wdczoraj wyniki cytomegalii i tsh - są GIT :-)
pozdrawiam ściskam i do usłyszyska
S
Sol
Gość
Właśnie wróciłyśmy ze spacerku -= jest cieplusio aż się nie chce do domu wracać Ale na wieczór muszę to przesłać mailem tej dziewuszce bo jednak nie przyjdzie - a kij - jutro sobie posprzątam, dzisiaj odpuszczam
jeżynka - czemu nie do śmiechu - ja się z tego wybitnie brechtam
A ja się właśnie dowiedziałam że koleżanka wczoraj maleństwo - córeczkę urodziła Jej mąż mi dzisiaj powiedział
jeżynka - czemu nie do śmiechu - ja się z tego wybitnie brechtam
A ja się właśnie dowiedziałam że koleżanka wczoraj maleństwo - córeczkę urodziła Jej mąż mi dzisiaj powiedział
mama05
prrrryy szaaaalona :))
ale tu u nas ciszafajnie,to znaczy,ze rodzinnie spedzacie czasja wlecialam na chwile bo na str.Abry przegladalam przedpokoje bo MUSZE juz kupic meble do przedpokoje bo ten wieszak co mam to juz mnie w.....a i tak mysle-a zajrze i napisze pare slow,a co;-):-)widzialam ,ze w Abrze tez mozna brac na raty a ja uwielbiam ratyzartuje,ale jak mam naraz wywalic 800 zl to troche boli-wiec wole po 80 zl przez 10 m-cy placic...mysle,ze w tygodniu podjedziemy i kupimy
reklama
S
Sol
Gość
mama - moja śpi a ja się wyciszam
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: