reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
czesc dziewczyny, wpadlam przeslac Wam pozytywnych fluidkow troche!!! :-D Lapcie! :-D
jej niebawem mam owulke...
ktora tez czeka na owulke?

reklama
ja złapałam pierwsza fluidki :):) mi niedługo zaczynają się dni płodne bo za 5 dni a owólke mam niby za 9 dni - według kalkulatorów :):) i to też mój drugi cykl :):)

czesc marylka...
no ja niby juz mam plodne wg kalkulatorow... a owulke 27go... niby ;-)
mierzysz tempke?? ja w 1 ciazy jakos nie sprawdzalam nic i za 1 razem wyszedl mi marcelek a teraz kurde mierze, sprawdzam, naslu****e i nic jak narazie :dry:
no i juz 3ci miesiac jak sie staram, a srawdzam tempke i swoj organizm 2 cykl....
tabsy odstawialm z koncem listopada.... i bez zabezpieczen od tamtej pory tez bylo ciagle... ja nie wiem co sie dzieje ...eehh
ale jestem pelna opytmizmu nadal.. staram sie bynajmniej :-)

Ostatnia edycja:
ja nie mierze temperatury , tylko patrze na sówaczki i staram sie obserwowac śluz, łykam folik na wszelki wypadek i duzo sie seksimy z męzulkiem :):)chciała bym juz byc w ciąży niepowiem ale staram się nie fisiować za bardzo choc na początku było ciężko zapytaj dziweczyn jak mi odbijało ale postanowiłam wyluzować :) i zobaczymy ja wieże że się uda jak nie teraz to następnym razem ale wieże że sie uda mam nadzieje że do wakacji :) a narazie planujemy z mezem co weźmiemy ze sklepu do domu :):):)(bo ja mam sklep dla dzieci i niemowląt ) :):)

kurde a wiesz że mieszkamy całkiem niedaleko siebie :):) jakieś 1 h - 1,5 h jazdy autem :):) mam rodzinke w Gorzowie :):)

agabre - a potrzebna analiza statystyk do pracy magisterskiej pielęgniarki ze szpitala M. Już sobie wynalazłam wszystko i jest ok - przynajmniej takie mam wrażenie :-D Wujek Google i Wikipedia są dobrze zaopatrzone w info. Problem pojawia się przy wyborach metod :dry: bo to są tak głupie zależności ze szok :szok: Chwilami mam wrażenie ze mi głupoty wychodzą. Zresztą statystyka jest głupia :-D

mama - oj nauka na dwóch kółkach może być bolesna :-p A statystyka to koszmar chyba każdego studenta :-D Jak się cieszę że ja egzamin z tego miałam w 7 miesiącu i już mi ludzie dawali spokój żeby tylko do przodu :-D

maryla - trzymam kciuki - a pojemnik zamówię w takim razie na allegro :-p

Umieram - jestem niewyspana, kawy się nie napiję bo nie lubię a nie mam Tigera :-( Spać.........

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no zauwazylam juz link do stronki ;-)
ja tez fisiowalam na poczatku bo i nawet suwaczki sobie robilam... bo myslalam i czulam ze sie udalo a tu klops...
pozytywne myslenie to polowa sukcesu prawda :tak::-D
dobra MILEGO DNIA DZIEWCZYNY!!! i LAPCIE FLUIDKI LAPCIE :-D:tak:

Umieram - jestem niewyspana, kawy się nie napiję bo nie lubię a nie mam Tigera :-( Spać.........

ojej jak ja uwielbialam smak tigera !!! o mamo jak sobie przypomne!!! mjami mjami! :-D Nalogowo go pilam do zaciazenia ponad 2-3 lata temu.... uwazaj kochana uzaleznia! powaznie wiem po sobie... po 2-5 dziennie pijalam :zawstydzona/y: prawie rok

Jupiiii 28.04 o 9 mam rozmowę w sprawie pracy Właśnie do mnie dzwonili Jako konsultant telefoniczny przynajmniej nie będę musiała się bezpośrednio z ludźmi użerać

larvunia - wiem że uzależnia - właśnie mam efekt odstawienia :sry:

Sol: GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
WIDZISZ ZAWSZE JEST JAKIEŚ WYJŚCIE !!!!!!!!!

TAK SIE CIESZE !!!!

GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

marylka - pogratulujesz mi jak się dostanę :-D Gadałam z moją chrzestną bo ona pracuje dwa piętra wyżej niż ja może będę i powiedziałą mi co to dokładnie za firma i na co mam się nastawiać :tak:

Idę robić obiad dla M bo dzisiaj od 8 do 20 siedzi w robocie :dry: Potem pojedziemy mu zawieść obiadek a potem czekam na tą pielęgniarkę od tych statystyk. Ciekawe na kiedy to będzie chciała :-p

reklama
my juz wrocilismy-zakuy w 20 min bo szkoda dnia:tak:SOL- to swietna wiadomosc-powodzenia na rozmowie:-Dna nuaka moze bedzie bolesna ale jest nieunikniona-ochraniacze na kolana i lokcie ma ,Tomkowi przyda sie troche obiegac i wszyscy beda zadowoleni:tak:;-)teraz Tomi bejcuje jeszcze raz gore hustawki ja ide rozpakowac zakupy i biote sie za pozadki:-)dzis mycie okien...a jesli chodzi o moje plamienie to dzis juz mam tampona:dry::dry:AGNIESZKA,LARVUNIA witam i pozdrawiam-fluidki nalapane...biore sie za robote:rofl2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry