reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Miałam coś odpisać chyba pysi... za dożo piszecie. A mąż mi przyniósł pracę do domu :dry: ale będzie kaska z tego. Jedna z pielęgniarek piszę pracę magisterską i ma ankiety i do tych ankiet musi porobić obliczenia statystyczne.:dry: a ja miałam statystykę jak byłam w ciąży i na wykłady nie bardzo chodziłam a teraz się na mnie odbija :-D Ale już połowę udało się zrobić :tak, teraz jeszcze muszę wykonać testy statystyczne chi-kwadrat i będzie gites - tylko nie mogę sobie za diabła przypomnieć jak to się robiło :-( Ehh - Karola mi chyba nie pozwoliła iść na te zajęcia, bo pamiętam że miałam coś takiego na egzaminie ale na ćwiczeniach mnie nie było bo notatek nie mam - bolesne :-p

reklama
Czesc dziewczyny,juz wszystkie pewnie śpicie.
Nie zdążyłam wszystkiego nadrobic rco pisałyscie ale co nieco wiem.
Sol ciesze sie ze Ci sie udało:tak:to nie mały pieniadz i dobrze ze jest w Twojej kieszeni:tak:

balbinko Twój post byl straszliwie przykry i wstrząsający, świat nie jest sprawiedliwy,bardzo mi przykro że musicie zmierzyć się z takim problemem,życzę wam z całego serca aby jednak doszło do in vitro i aby się udało,abyście daej mogli urządzac pokoik,trzymam za was kciuki!!!!!

marylko ciesze się ze tak optymistycznie jestes nastawiona:tak: a moze to nie ja zaczne wysyp fasollek a Kinga bo chyba nieługo testuje:tak:

Zakupy dzis udane,ale strasznie duzo czasu zajęły, w ogole jestem wykończona,ostatnio juz nie daje rady: praca-dom-Julka poprostu nie moge się wyrobic,nie wiem czy nie umem sobie rozplanowac dobrze czasu czy co ze mną nie tak,podziwiam co iektóre z was ze przy dzieciach mają czyściutko w domu,obiadek szybciutko ugotowany,czas na spacerek,czas na zakupy,czas na BB,mi poprostu brakuje czasu i czuje jak sie przy tym męczę:-(

Ide spać dziewczyny,chciałam tylko do was zawitac,jutro (a raczej juz dzis) idziemy na impreze wiec moze jedynie wieczorkie do was wpadne a w niedziele jedziemy do mamy,takze zycze wam udanego weekendu i owocnych staranek:tak:

WITAM WAS MOJE SKARBY:):):)))NIEDAWNO wstalam,dzieci posply do 8 ,teraz dopijam kawe,Tomi cos rano robil na kompie i jak zeszlam na dol to mi otworzyl BB wiec witam sie z Wami zycze milutkiego,slonecznego dnia. My zaraz brykamy na zakupy spozywcze a potem do ogrodu do pracy ,jak Domi pojdzie na drzemke to Tomi bedzie uczyl Zuze jezdzic na 2 kolach bo On juz od kilku dni chce zeby Jej te boczne zdemontowac-trzeba kupic plastry:tak:MARYLKA- duuuuuzego utargu!! WSZYSTKIE SCISKAM I POZDRAWIAM.SOL-tez mialam statystyke:crazy::crazy::crazy::crazy:kto to wymyslil:crazy:no nic,najwazniejsze ze sobie radzisz i bedzie kaska z tego.lece.papa

mama ile twoja Zuza ma lat? no to niech sie uczy jezdzic na 2 kółkach :) ja pamietam zawsze miałam posdzierane mocno kolana heh.. życie! :-)
my pewnie w przyszłym roku będziemy odczepiać młodemu boczne :blink:

Co Wam ta statystyka głowę zaprząta? Co dokładnie jest potrzebne? Powinnam mieć jeszcze notatki z ekonomika ;)

KINGA -Zuza ma 4,7 roku i od jakiegos czasu wkurza sie na te boczne kola,ale jakos ta pogoda i ciegla cos wymyslalismy...a wczoraj na popoludniowym spacerze Tom Jej obiecal a ze zapowiada sie cieply dzien to beda cwiczyc:tak:leeeeeeeeece .pa do potem!!

Cześć dziewczyny:)
Ja już na nóżkach.
Wczoraj po pracy wyszłyśmy z koleżankami na miasto wróciłam około 2 mąż po mnie dzwonił,śmiesznie było a po 7 już wstałam i powiem wam że czuję się świetnie bo mam weekend:))
Miłego dnia wam życzę!

reklama
Maryla - a ty nie masz pewnie tych koszy na te woreczki? :sorry: bo muszę go kupić bo mnie szlag trafia z zapaszkami szczególnie jak się ciepło zaczyna robić :-p
no ja nie mam tych pojemników bo nie mogła bym cenowo konkurować z allegro :( bo dużo osób kupuje je w Angli - bo tam taniej ponoc i sprzedają u nas alebo mają jakies lepsze dojści niz ja no nie wiem jak to jest jednak ja nie mam :(:(

hej ciotki klotki :)))

ja już leżę w łóżeczku, Karollo śpi, tylko koty rozrabiają i muszę co chwilę uspokajać towarzystwo.:crazy:
mama, głowa mnie męczyła dziś okrutnie, nie obeszło się bez proszków. Ja mam wrażliwe zatoki i jak tylko mnie przewieje to takie skutki.
Marylko, cieszę się, że odpuściłaś ze sklepem, nie ma co się nakręcać. Na razie wyniki finansowe z miesiąca na miesiąc są lepsze, a my wszystkie trzymamy tu kciukasy, żeby było jeszcze lepiej.
Wisieńka, miłego weekendu u taty. Pewnie będą dobre słodkości, więc smacznego.
Nika, witaj, jak w Norwegii ??? śnieg, słonko. U nas kwiecień plecień...
no stres zabija a ja chcem jeszcze pozyć :):) ten miesiąc będzie chyba gorszy od poprzedniego ale nic nie poradze moge sie tylko starać aby następne były lepsze :)

Sol- super, że kaskę oddali:-):-) a co do babki, że była tak nieprzyjemna, to musiała jeszcze bardziej zagotować się, gdy się uśmiechnęłaś:-D:-D A moherowych beretów też nie trawię- straszne jest jak zaczepiają dzieci... Kiedyś byłam z brata Synkiem w sklepie i takowa się przyczepiła- powiedziałam, aby dała dziecku spokój, a Kubusiowi, że nie wolno rozmawiać z obcymi- o mało nie zjadła mnie wzrokiem...:crazy:

Mama- śliczny macie z Tomem zwyczaj:tak: co do weekendu, to ma być cieplutki:-):-)
A ten kawałek, to naprawdę był dla mnie niesamowicie ważny:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Balbinko- nie wiem co napisać, więc tulę mooooooocno...

Marylko- świetnie, że poszli na rękę z f-rką:tak::tak: sobie tak myślę, że gdybym miała taki sklepik jak Twój, to chyba nie dałabym rady wytrzymać do sierpnia:-D:-D ale nie mam i daję radę;-)

Agabre, Jeżynka- witam Was :-)

Pysia- oj miło i to bardzo się zrobiło:tak::tak: świetnie, że zakupy udane, a z gardełkiem, to może cholinex??

Nika- teraz już mogę podziękować, a więc DZIĘKUJĘ:-)

U nas była tak cudowna pogoda, że u Maciusia byłam w krótkim rękawku i teraz to czuje... Tak mam plecy opalone, a raczej od dekoltu z tyłu, że normalnie mnie pieką:szok: ale wmawiam sobie, że to Synek był przy Mamusi i zapewnił ładną pogodę:-):tak:

Jutro przyjeżdżają moi teście:wściekła/y: Teść jest nawet fajny:tak:, ale teeeeściowa:no: ostatnio takich głupot nagadała, że się do niej nie odzywam i nawet jak przyjedzie, to nie będę- mam ją gdzieś!!!!!

zaraz zrobię edycję i wrzucę fotkę jak zrobiłam Synkowi a i jeszcze jedną rzecz, którą wkleiła dziewczyna na ciąży po...

To jest to co dziewczyna wkleiła na"ciąża po..." Skoro rodzisz - załóż firmę - Biznes w Onet.pl

a to "mój Synuś" a raczej to co dziś Mu zrobiłam z grobkiem...Zobacz załącznik 238901
Ewcia no ja miałam sie starać w październiku ale jak widać nie wytrzymałam i staram się już teraz :):):)

WITAM WAS MOJE SKARBY:):):)))NIEDAWNO wstalam,dzieci posply do 8 ,teraz dopijam kawe,Tomi cos rano robil na kompie i jak zeszlam na dol to mi otworzyl BB wiec witam sie z Wami zycze milutkiego,slonecznego dnia. My zaraz brykamy na zakupy spozywcze a potem do ogrodu do pracy ,jak Domi pojdzie na drzemke to Tomi bedzie uczyl Zuze jezdzic na 2 kolach bo On juz od kilku dni chce zeby Jej te boczne zdemontowac-trzeba kupic plastry:tak:MARYLKA- duuuuuzego utargu!! WSZYSTKIE SCISKAM I POZDRAWIAM.SOL-tez mialam statystyke:crazy::crazy::crazy::crazy:kto to wymyslil:crazy:no nic,najwazniejsze ze sobie radzisz i bedzie kaska z tego.lece.papa
dzięki kochana :) udanych zakupów i miłego weekendu dla Ciebie i reszty babeczek :):)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry