reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
EWCIA, cudo stworzylas przy grobku syneczka. Slicznie po prostu, kochana :*
Eh z tymi babami co zaczepiaja dzieci. A jak zwrocisz takiej uwage to wielce oburzona, ze co to za wychowanie itp. br

reklama
Jak to jest z mierzeniem tempki? mam ulotki zeby miedzy 6 a 7.30 mierzyc a ja nie daje rady tak bo pracuje na zmiany, a wiec mozna kilka razy miec inna godzine? i mam sprawdzac sluz codziennie. nie wiem juz nic

Jeśli pracujesz na zmiany to zdaje się, że wystarczy mierzyć temperaturę po co najmniej 3-godzinnym odpoczynku. :) Ważne, aby w takich samych warunkach :) to znaczy, zanim wstaniesz z łóżka, tym samym termometrem. Zaznaczasz wszystko, co może temperaturę zakłócić (ból głowy, przeziębienie, alkohol, przemęczenie itp)

EWCIA Maciuś na pewno był przy Tobie:tak: Pięknie to zrobiłaś

Ja też już mówię a raczej pisze DOBRANOC:-)

MAMA dajesz czadu:-D:-D:-D:-D

EWCIA czekamy na fotki:tak: I nie ma za co;-)
NIKA- no daje czadu po calym tygodiu a jeszcze miesiecznice mamy i moze lepiej pojde pac poki jeszcze moge sama chodzic bo Tom stwierdzil ze jeszcze chwila i mnie na pueto zaniesie:-D:-DEWCIA-:blink::blink::blink:NORMALNIE LEZKA W OKU- co Ty przezylas kobietko to az zal pomyslec...a o tym z zusem gdzies slyszalam ,ale podobno taka skladka to 2500-3000 nawet wiec srednio sie oplaca skoro tyle trzeba wywalic...trzeba to sprawdzic moze Marylka sie zalapie...choc w naszej Pl takie sprawy...tu musi byc drugie dno..dziewczynki ide bo normalne glowa w klawiature wale:laugh2:pa do jutra!!!

AGABRE, no wiem ze trzeba wszystkie zaklocenia zapisac. Jak pojdziemy na wizyte kolejna do poradni to sie dopytam. Mierze jak narazie mniej wiecej o tej samej godzinie, roznica paru minut

ZAPMARTA,dobranoc. Wyspij sie za mnie. Ja tuptam do pracy :(

MAMA, Wy to macie podobnie jak My. Tez czasem lubimy napic jakiegos winka, czy drinka, piwo :)) dzis kupilismy dwa kufle. Kupimy jeszcze soczek, piwka, rurki ewentualnie i bedziemy saczyc w domku :)

pysia888, ja też pracowałam na zmiany i w poradni mi poradzili, żeby właśnie po 3-godzinnym odpoczynku temperaturkę mierzyć :) Już około 3 lat się obserwuję więc jeśli masz jakieś pytania to spróbuję odpowiedzieć :)

Nika, Pysiu- dziękuję:blink::-)

Mama- niestety czasu nie cofniemy, muszę nauczyć się żyć bez Maciusia, ale wierzę i mam nadzieję, że oprócz anioła Stróża, nasz mały Aniołek także nad nami czuwa i że kiedyś się spotkamy...
Co do zus-u, to właśnie przed porodem trzeba zmienić składkę, dlatego, że jak jest się na macierzyńskim już, to wtedy tej składki się nie płaci przez okres macierzyńskiego;-)
nawet ciekawe, co by to można było Maluchowi kupić za taką kaskę:tak:;-)

Ja także będę się żegnać. Dobranoc Kochane i do juterka;-)

Agabre i to jest Twoja metoda zabezpieczenia? Ja tego w ogole nie czaje :((( pracuje na 3 zmiany i wstaje o roznych godzinach i mozna legalnie o roznych godzinach mierzyc? jaki masz term.? rteciowy czy cyfrowy? I trzeba budzic sie wczesniej jak mozna dluzej pospac by mierzyc tempke? nie czaje.

Dziękuję za przyjęcie:))
Ewciu, przykro mi z powodu tak wielkiej starty, teraz czuwa nad Wami Aniołek.

reklama
Agabre i to jest Twoja metoda zabezpieczenia? Ja tego w ogole nie czaje :((( pracuje na 3 zmiany i wstaje o roznych godzinach i mozna legalnie o roznych godzinach mierzyc? jaki masz term.? rteciowy czy cyfrowy? I trzeba budzic sie wczesniej jak mozna dluzej pospac by mierzyc tempke? nie czaje.

o ile w moim przypadku można mówić o zabezpieczaniu :) ja wyłapuję dni płodne, żeby wreszcie zaskoczyć :D napisałam Ci trochę szczegółów o pomiarach na pw :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry