reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama, ja mierzyłabym tempkę rano, a że ledwo się wyrabiam przed pracą, to zapisywanie byłoby w pracy przy biureczku i przy BB:-D, więc kalendarz pod ręką się przyda.

reklama
ZAPMARTA- kazdy powod jest dobry zeby suwaczek zrobic:tak::tak::tak::tak:;-)PYSIA- chyba wiem jakie kupilas bo tez mam takie lakierowane drewno i skorka bordowa,czerwona-cos w tym stylu tyle ze ja mam na lekkim koturnie-nie plaskie i nie obcas takie po srodku.wiecie co nalewka babci ma mega kopaaaaaaaa-literki mi skacza na klawiaturze-mam nadzieje ,ze bez bladow pisze:rofl2::rofl2:

Sol- super, że kaskę oddali:-):-) a co do babki, że była tak nieprzyjemna, to musiała jeszcze bardziej zagotować się, gdy się uśmiechnęłaś:-D:-D A moherowych beretów też nie trawię- straszne jest jak zaczepiają dzieci... Kiedyś byłam z brata Synkiem w sklepie i takowa się przyczepiła- powiedziałam, aby dała dziecku spokój, a Kubusiowi, że nie wolno rozmawiać z obcymi- o mało nie zjadła mnie wzrokiem...:crazy:

Mama- śliczny macie z Tomem zwyczaj:tak: co do weekendu, to ma być cieplutki:-):-)
A ten kawałek, to naprawdę był dla mnie niesamowicie ważny:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Balbinko- nie wiem co napisać, więc tulę mooooooocno...

Marylko- świetnie, że poszli na rękę z f-rką:tak::tak: sobie tak myślę, że gdybym miała taki sklepik jak Twój, to chyba nie dałabym rady wytrzymać do sierpnia:-D:-D ale nie mam i daję radę;-)

Agabre, Jeżynka- witam Was :-)

Pysia- oj miło i to bardzo się zrobiło:tak::tak: świetnie, że zakupy udane, a z gardełkiem, to może cholinex??

Nika- teraz już mogę podziękować, a więc DZIĘKUJĘ:-)

U nas była tak cudowna pogoda, że u Maciusia byłam w krótkim rękawku i teraz to czuje... Tak mam plecy opalone, a raczej od dekoltu z tyłu, że normalnie mnie pieką:szok: ale wmawiam sobie, że to Synek był przy Mamusi i zapewnił ładną pogodę:-):tak:

Jutro przyjeżdżają moi teście:wściekła/y: Teść jest nawet fajny:tak:, ale teeeeściowa:no: ostatnio takich głupot nagadała, że się do niej nie odzywam i nawet jak przyjedzie, to nie będę- mam ją gdzieś!!!!!

zaraz zrobię edycję i wrzucę fotkę jak zrobiłam Synkowi a i jeszcze jedną rzecz, którą wkleiła dziewczyna na ciąży po...

To jest to co dziewczyna wkleiła na"ciąża po..." http://biznes.onet.pl/skoro-rodzisz--zaloz-firme,18490,3213501,1,prasa-detal

a to "mój Synuś" a raczej to co dziś Mu zrobiłam z grobkiem...Zobacz załącznik 238901

Ostatnia edycja:
Mama nu chyba Takie butki podeszwa i obcas drewniane,a reszta lakierowa. pikne takie ;) i wysoki obcas ponad 5cm
Jak to jest z mierzeniem tempki? mam ulotki zeby miedzy 6 a 7.30 mierzyc a ja nie daje rady tak bo pracuje na zmiany, a wiec mozna kilka razy miec inna godzine? i mam sprawdzac sluz codziennie. nie wiem juz nic

Już wrzucone do poprzedniego posta:tak:

Zapmarta- skoro prawie wszędzie wiało i było zimno, to w takim razie jestem przekonana, że Maciuś był nade mną:zawstydzona/y:

masz rację ewcia, to słoneczko to nie przypadek.
Ściskam was mocno i kładę się
(mama to już pewnie bełkocze Tomowi po tej nalewce:-D)
Nika, pysia Dobrej nocki.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry