reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
To na pewno, tylko jak każdego miesiąca przychodzi @, jak się wypatruje drugiej kreseczki, czuje wszystkie dolegliwości włącznie z porannymi mdłościami a mimo wszystko fasolki nie ma to wyć się czasami chce.
AGABRE- wiem slonko i doskonale Cie rozumiem,mimo ze u mnie to krocej trwalo bo po poronieniu 1 maja zaszlam w ciaze 30 grudnia-tego dnia dowiedzialam sie bo test wyszedl pozytywny:tak::-Dwiec troche tych @ tez po drodze przyszlo... JEŻYNKA -witam Ciebie u nas na watku ,przykro mi ze tez Cie to spotkalo,ale niestety jest tu wiele dziewczyn po stracie...pisz i rozgość sie:-D

CZESC NIKA-:-)a ktora u Ciebie jest teraz godzina???macie taka sama strefe czasowa jak my w Pl??? u nas jest 21.00 moje juz spia a my z Tomaszkiem przy nalewce mojej babci siedzimy-jak sie ciesze,ze jutro weekend:rofl2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
U mnie dokładnie ta sama:tak: Pati zawsze chodzi spać o 8 ale dziś ze względu na to że spała w samochodzie to urzęduje jeszcze w swoim pokoju:rofl2: jak uzna że jest śpiąca to pójdzie spać:happy: Ja też się cieszę że jutro weekend:-D:-D:-D a za tydzień już będę w PL:-D:-D:-D

hej ciotki klotki :)))

ja już leżę w łóżeczku, Karollo śpi, tylko koty rozrabiają i muszę co chwilę uspokajać towarzystwo.:crazy:
mama, głowa mnie męczyła dziś okrutnie, nie obeszło się bez proszków. Ja mam wrażliwe zatoki i jak tylko mnie przewieje to takie skutki.
Marylko, cieszę się, że odpuściłaś ze sklepem, nie ma co się nakręcać. Na razie wyniki finansowe z miesiąca na miesiąc są lepsze, a my wszystkie trzymamy tu kciukasy, żeby było jeszcze lepiej.
Wisieńka, miłego weekendu u taty. Pewnie będą dobre słodkości, więc smacznego.
Nika, witaj, jak w Norwegii ??? śnieg, słonko. U nas kwiecień plecień...

NIKA- tak pytam o godzine bo zastanawialam sie z mezem jaka macie strefe i :baffled:niewiedzielismy;-)ZAPMARTA- no to dobrze ze juz lepiej sie czujesz a zatoki to niewesolo...ak patrze na Twoj suwaczek ze juz niedlugo to.....no!

BALBINKO, TRZYMAJ sie dzielnie :)

Zdenerwowal mnie dzis koles. Nie mialam ochoty z nim dyskutowac. Chcial nam wepchac jakies dwa śmierdzace niby perfumy za 50zl. Ta jasne. Juz biore :\\\ nie cierpie czegos takiego. A najlepsze bylo, ze to konkurs. Wygralismy po perfumie za to ze moj dobrze odpowiedzial na pytanie no i w nagrode dwa perfumy za taka niska cene haha.. i od razu czy mamy drobne czy grubszymi placic bedziemy br no prze ch... a jak oddalam mu to to on do mnie zebym rzucila mu ta butelke, bo ona francuska jest i nie stlucze sie. Nienawidze takich ludzi!!!!

MAMA, butki cudowne. Jestem taka szczesliwa, ze szok. Wysokie dosyc a bardziej wygodne od adidasow. takie lakierkowo drewniane. Cudasne :)))

mama, suwaczek zrobiłam bo chcę tempkę mierzyć, to mi się przyda..., ale ja kochana czekam jeszcze cały cykl lub dwa. No chyba, że mój F zacznie beze mnie:-D:-D:-D
(tzn bez mojego przyzwolenia)
pysia, promocja, he he

PYSIA ja też nie lubię nachalnych ludzi:no: No ale butki masz fajne ;-)

ZAPMARTA u nas słoneczko dzis świeciło i lekki wiatr:tak: po śniegu już dawno ani śladu. A ty biedna jesteś z tymi zatokami:-(

MAMA to teraz już wiecie jaka strefa czasowa w Norwegii:-D

mama, gdybym zaszła w najbliższym cyklu w ciąże, to urodziłabym pod koniec stycznia, a to środek zimy.... brrrr i znów musiałabym przechodzić deprechę, o nie !!!

ZAPMARTA- kazdy powod jest dobry zeby suwaczek zrobic:tak::tak::tak::tak:;-)PYSIA- chyba wiem jakie kupilas bo tez mam takie lakierowane drewno i skorka bordowa,czerwona-cos w tym stylu tyle ze ja mam na lekkim koturnie-nie plaskie i nie obcas takie po srodku.wiecie co nalewka babci ma mega kopaaaaaaaa-literki mi skacza na klawiaturze-mam nadzieje ,ze bez bladow pisze:rofl2:

reklama
ZAPMARTA, zadnej promocji nie bylo :) a butki bardzo ok

NIKA, oj tak. Mam cudowne butki na lato :))) W zyciu bym nie pomyslala, ze one beda az tak wygodne :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry