reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Maryla - a ty nie masz pewnie tych koszy na te woreczki? :sorry: bo muszę go kupić bo mnie szlag trafia z zapaszkami szczególnie jak się ciepło zaczyna robić :-p

reklama
Cześć Kochane:-):-)

Ja dzisiaj całe popołudnie spędziłam u Maciusia, ale tak Mu odpicowałam, że sama jestem w szoku!!!:-D
W sprawie miejsca cisza, ale mam ich zasady w ..... :laugh2:

Był dzisiaj na cmentarzu zarządca i rozmawialiśmy na ten temat no iiii..... powiedział mi, abym zasadziła drzewko i tyle i nikogo nie pytała o zezwolenie a co do drugiego miejsca, to stwierdził, że jak kilkanaście centymetrów wezmę, to nic się nie stanie no i że nie będę musiała płacić za wykupienie w tym wypadku- normalnie masakra jak mi to poprawiło humorek- te parę centymetrów:-):-) fakt, że drzewka jeszcze nie mam, ale już sobie ogrodziłam i tak ślicznie zrobiłam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Uciekam sprzątnąć korytarz, później będę. Buziaki

SOL,to masz przygody z tymi babami brr. Trzeba uwazac. To jakAs masakra. musisz pilnowac corki, bo chwila nieuwagi i ... :( Jakiej tej pracy szukasz? Ja pracuje 8 godzin i nie narzekam ;]]

EWCIA, widzisz jak milo? Wszystko dobrze sie ulozylo i bedziesz miec tak jak Tobie pasuje :))

Bylam na sklepach.... butow slubnych pieknych nie ma, brzydkie same, ma byc dostawa za 2 tygodnie, wiec mam zadzwonic i zapytac. Dzis zaszalelismy na sklepach. Kupilam Mojemu spodnie, sobie wysokie klapeczki drewniane i super piekne i wygodne. Jestem prze szczesliwa z tego zakupu, mialam kupic balerinki ale jak te klapeczki przymierzylam tak wymieklam :)))
Wydalam dzis troche kasy ho ho. Do tego uchwyt lazienkowy na papier i wieszaki na reczniczki :)))

Zadowolona. Dzis ostatnia nocka. Pogoda piekna, a mnie cos gardelko laski boli :(((

EWCIA- no to ciesze sie z Toba,ze tak poradzil Ci zarzadca-super,ze bedziesz miala to drzewko;-)domyslam sie jakie to dla Ciebie wazne.PYSIA- witaj :tak:fajnie,ze zadowolona z zakupow:tak:

dzięki sol za próbę podniesienia na duchu, ja leczę się luteina od grudnia a tak ogólnie też wcześnie zaczęłam, bo w 17 roku życia :) Miałam wyłuszczane torbiele z wnętrza jajników, zostały mi strzępki, które w dodatku blokuje za wysoka prolaktyna, na szczęście bromergon ją ładnie obniża :)

Przy pierwszym cyklu z clo się niestety nie udało :(

Witam :-):-)
BALBINKO kochana tulę Cię mocno!!!! Dajcie sobie trochę więcej czasu a wszystko się ułoży i pokoik na górze będzie miał swojego małego lokatora!!!

AGABRE - witaj :-)

EWCIA cieszę się że tak się ułożyło i jesteś zadowolona:tak:

MAMA - no to cię lekarka urządziła z tymi kropelkami:no:

A ja wlasnie zaczynam oglądać Step Up @ z Pati bo to film o tańcu:szok::tak: Zajrzę później jak jeszcze będzie któraś;-) Miłego wieczorku dla wszystkich dziewczyn:-)

agabre uda sie -w tej materii trzeba cwiczyc cierpliwosc i to bardzo-tak samo jak juz dziecko pojawi sie na swiecie:tak:;-):-)
To na pewno, tylko jak każdego miesiąca przychodzi @, jak się wypatruje drugiej kreseczki, czuje wszystkie dolegliwości włącznie z porannymi mdłościami a mimo wszystko fasolki nie ma to wyć się czasami chce.

Hej, witam wszystkich:)) Otóż jestem w trakcie starania o drugiego dzidziusia, pierwszą ciążę niestety straciłam w 10tc. Ale nie ma co się poddawać i trzeba próbować dalej. Jest to nasze pierwsze staranko po poronieniu. Używaliśmy testów owulacyjnych by określić płodne dni i teraz czekamy na rezult:)) Nieststy rozregulowały mi się ostatnio cykle, więc @ powinnam dostać chyba w przyszłym tygodniu (oby nie). Pozdrawiam wszystkie zafasolkowane i te które czekają tak jak ja na dwie kreseczki:)) Mam nadzięję, że uda mi się zostać mamą w 2011r:))

reklama
No i pooglądane:rofl2: Pati poszła się bawić - nie pójdzie tak szybko spać. Przespała się w samochodzie jak byliśmy po drugiej stronie Oslo a że jechaliśmy w najgorszym korku to trochę zeszło :crazy:
JEŻYNKA witaj:-) będzie dobrze

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry