reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
:-D moze masz :-D
Dlugo sie staraliscie o pierwsza pocieche?
Nie w sumie zaczęliśmy w październiku 2008 no ale się nie udało prawdopodobnie albo z bardzo chcieliśmy albo po prostu jak się chce dzidzie to nie powinno się najlepiej co 2 dzień przytulać bo tak to jakość chłopaków jest gorsza. Ale wtedy nie wiedzieliśmy o tym no ale przy następnym razie czyli w listopadzie się udało:-D:-D czyli przy drugiej owulce. mam nadzieje że tym razem tez bezie to w miarę szybko:-D:-D
modlisia Witaj i życzę powodzenia:-)

Agnieszka.kk są 2 zdjęcia czarno białe z mężem.... masz nazwisko na J czy na S??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ok Agnieszka.kk znalazłam i wysłałam zaproszenie.
O ja już muszę iść zrobić obiadek a po obiadku mamy jechać z moimi Miśkami nad morze pochodzić:-D A później pooglądam foteczki bo póki co nie było jak a widzę że mam co oglądać. Oj to był dobry pomysł z tą NK. Przynajmniej się widzi z kim się pisze :tak::tak:Życzę miłego dnia:-D

ale jestes drobniutka :) nie to co ja :):) ale ważne że mężowi nie przeszkadza :)

tez cie mam :) a ja tam bym chciala wygladac jak kobietka a nie jak podlotek
teraz juz wiesz czemu ludzie na mnie dziwnie patrza i mysla, ze albo dziecko nie moje, albo ze je sobie strzelilam jako 16 tka :)

podkreslam ze w polsce 16-18 nie szokuje, a tu pierwsze dziecko kobiety to ok. 27-31... no wiec domniemane 16-17 uchodzi za przypadek patologiczny ;))))

Nadrobilam.
Niestety ja nie mam konta na nk, skasowalam jeszcze w tamtym roku :zawstydzona/y:
Na facebooku mam :-)
Po pierwsze witam modlisia -zycze by sie udalo zostac mama jeszcze w tym roku, ale licze ze bedziesz z nami pisac ;-)
maryla86 - od pierwszych chwil gdy cie poznalam wiedzialam ze jestes mega agentka, akcja z kiecka tylko to potwierdza :-D
Hmmm biznesik ci sie rozkreci niewatpliwie, jak jeszcze ruszysz z allegro to jest pewne, i mysle ze niezlym pomyslem bedzie wtedy by twoj maz rzucil ta nedzna posade i zajal sie pakowaniem paczek dla klientow i wozeniem ich na poczte/kuriera by do klientow szybciutko dochodzily, bo to wazne jesli chodzi o sprzedaz internetowa :tak:
agnieszka.kk trzymaj sie niech rodzinka zdrowieje
zapmarta ja o 22 tez padam, juz mam taki system ze na 21.30 mam mieszkanko sprzatniete po calodziennym buszowaniu mojego brzdaca i maz tez juz nakarmiony, i o tej godz zaczyna sie czas dla mnie ;-) do lazienki nie ma nikt wstepu heheheh
A wstaje ok 7, wiec josephine zazdroszcze spiocha, moze dasz mi przepis na niego ?
Ale od dwoch dni (to pewnie przez to cisnienie) to ta 7 to dla mnie jak 2 w nocy, wtedy mi sie najlepiej spi, a tu wstawac trzeba bo dzidzia sioe domaga towarzystwa :blink:

nie dam przepisu, bo sama nie iwem jak mi sie trafilo :) nie planowalam hihihi

Jesteście wszystkie takie kochane !!!!!!!!!!! uwielbiam was!!!!!!!!!!!!

Inke : no wiesz normalna to ja nigdy nie byłam :) :-D nawet nie wiesz jak bym chciała żeby było tak jak mówisz że my razem z mężem i nie było by kłopotu przy ciąży :):) tego bym sobie rzyczyła :)

josephine: Twój synuś jest cudny !!!! ja tez chcę takiego !!!!!
;

dziex !!!! :) a ja teraz chce corunie!!! :))))) ale synus tez moze byc, bedzie cycus mamusi hehehehhee

Ok Agnieszka.kk znalazłam i wysłałam zaproszenie.
O ja już muszę iść zrobić obiadek a po obiadku mamy jechać z moimi Miśkami nad morze pochodzić:-D A później pooglądam foteczki bo póki co nie było jak a widzę że mam co oglądać. Oj to był dobry pomysł z tą NK. Przynajmniej się widzi z kim się pisze :tak::tak:Życzę miłego dnia:-D

nad morze?????????? tak po prostu wyjsc z domu i pam ! na wybrzeze ???????!!!!
ale ci zazdroszcze, tez bym chciala
a mam jedynie perspektywe na lasek bulonski i park miejski
a wokol auta i spaliny :((((((((

maryla86 - ja chodzę spać koło 1 ale za to wstaje o 10-11 właśnie jak mam wolne :p

modlisia
- trzymam kciuki za owocne staranka :)

agnieszka.kk
- ojj to zdrówka życzę :*

zapmarta - pewno jak będę miała swoja dzidzie to też skończy się siedzenie po nocach i zasypiać będę razem z bobaskiem ;)

Inke - dzięki Kochana za rady :D też w sumie sama czuję sie atrakcyjniejsza w dni płodne niż np. przed @ :)

agnieszka.kk - też nie wierze, że zamiast czekać pół roku jak planowałam to chcę już, ale czuję się gotowa :)

Martylka - gratuluje sprzedaży :D :D :D

Agnes_kula – miłego spacerku nad morzem – zazdroszczę! też bym chciała pochodzić po plaży teraz :D

Cześć dziewczynki:-):-)

Oj skąd ja to znam ogólnie to mimo jakichkolwiek starań zawsze jest bieganie:baffled::baffled: Współczuje:tak::tak: Ale mimo wszystko i taj już się doczekać nie mogę:-D:-D
Ehh a co do naszego ślubu to też była masakra:baffled: Hehe nasz cywilny był w PL przylecieliśmy w czwartek a w piątek już trzeba było iść do USC hehe ten dzień to był taki szybki pędzący i w ogóle że szok ledwo do urzędu zdążyliśmy:-D:-D:-D Powiedzieliśmy sobie wtedy że z kościelnym bedzie inaczej... a w cale nie było:baffled::baffled: W sumie przylecieliśmy 1,5 tygodnia wcześniej ale i tak chyba to było za mało... teraz żałuje że nie byliśmy w PL i nie mogliśmy sami za wszystkim chodzić bo by było pare rzeczy inaczej no a tak to wiadomo samowolka i anarchia hehe no oczywiście niby było tak jak my chcieliśmy ale zawsze... Ale za to rodzice mieli frajde heh;-);-) Aaa a w ciągu tego 1,5 tygodnia przed to do krawcowej jeżdziłam jeszcze żeby suknie uszyć masakra:-D:-D No ale w sumie fajnie było i bym chyba nie zamieniła tego na nic innego mmmm
asiuasiu1 a jak to jest teraz z tymi cywilnymi w IRL bo w tamtym tygodniu na Onecie widziałam że PL ambasada w Dublinie nie może dawać ślubów jak narazie bo jak się okazało to dawali śluby nie zgodnie z prawem IRL czy coś takiego. A Wy w ambasadzie macie ślub czy w USC??
my bierzemy w irlandzkim usc wiec to dopiero bedzie po angielsku obraczki na lewa reke haha bedzie smiesznie

tak z grubsza poogladalam sobie fotki,lepiej i spokojniej popatrze jak dzieci zasna bo teraz syn co chwile cos pilnie potrzebuje:tak: a tymczasem KPI23 widze,ze my tu najstarsze;-):sorry2: AGNIESZKA.KK i JOSEPHINE Wasze skarby sa urocze,slodziaki male:blink:Josephine faktycznie filigranowa kobietka z Ciebie,ale tak trzymaj-pozazdroscic:-) AGUS KULA Twoja Emilka tez sama slodycz-udaly nam sie dzieciaczki i tym ktore planuja tez sie udadze i beda zdrowe ,cudowna,wspaniele bo nasze:tak: MARYLKO szalona kobieto;-)ciesze sie z Toba z malego sprzedazowego sukcesu:-psama widzisz,ze nie trzeba bylo dlugo czekac na odzew,swietnie:-Da poczekaj az my zaczniemy zamawiac:tak:

my bierzemy w irlandzkim usc wiec to dopiero bedzie po angielsku obraczki na lewa reke haha bedzie smiesznie

my tez obraczki na lewej
a wy bedziecie pozniej nosic na lewej, czy przelozycie na polska strone ? ;)

tak z grubsza poogladalam sobie fotki,lepiej i spokojniej popatrze jak dzieci zasna bo teraz syn co chwile cos pilnie potrzebuje:tak: a tymczasem KPI23 widze,ze my tu najstarsze;-):sorry2: AGNIESZKA.KK i JOSEPHINE Wasze skarby sa urocze,slodziaki male:blink:Josephine faktycznie filigranowa kobietka z Ciebie,ale tak trzymaj-pozazdroscic:-) AGUS KULA Twoja Emilka tez sama slodycz-udaly nam sie dzieciaczki i tym ktore planuja tez sie udadze i beda zdrowe ,cudowna,wspaniele bo nasze:tak: MARYLKO szalona kobieto;-)ciesze sie z Toba z malego sprzedazowego sukcesu:-psama widzisz,ze nie trzeba bylo dlugo czekac na odzew,swietnie:-Da poczekaj az my zaczniemy zamawiac:tak:

dziekuje za cieple slowo :)
oj bedziemy zamawiac :) ja to sie tylko zastanawiam i od tygodni nie moge wyjsc z podziwu, jak marylka robi, ze do domu, jak sroka do gniazda nie znosi czego sie da, tak juz na "zas" ;)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry