reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
tez cie mam :) a ja tam bym chciala wygladac jak kobietka a nie jak podlotek
teraz juz wiesz czemu ludzie na mnie dziwnie patrza i mysla, ze albo dziecko nie moje, albo ze je sobie strzelilam jako 16 tka :)

podkreslam ze w polsce 16-18 nie szokuje, a tu pierwsze dziecko kobiety to ok. 27-31... no wiec domniemane 16-17 uchodzi za przypadek patologiczny ;))))
hehe nic sie nie przejmuj poczekaj pare lat i bedziesz sie z tego cieszyla ja zawsze chcialam byc taka drobniutka ehh ale niestety

my tez obraczki na lewej
a wy bedziecie pozniej nosic na lewej, czy przelozycie na polska strone ? ;)

mysle ze na prawa przeloze choc tutaj to jak ktos na prawej nosi to jakby wdowiec hihi a u nas na lewej ahh dziwnie

dopiero teraz sobie obczailam twoje suwaczki, czyli wychodzi na to, ze starania zaczynacie od razu w noc poslubna ;)

tak tak juz sie nie moge doczekac :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

super!!! fajnie, ze juz niedlugo zaczynacie :)))
my czekamy az do grudnia 2010 badz nawet sttycznia 2011
bo chce rodzic jesienia lub gora pod koniec grudnia, tak jak leopoldka :)
ale nie iwem czy wytrzymamy :)
aha co do obraczek to nosze na lewej. choc nie slyszalam ze prawa to wdowa/wdowiec
ale moj maz jest Fr, zyjemy tu, tu bralismuy slub, no wiec jets lewa
ale do czasu slubu pierscionek zareczynowy noislam na parwej
pozniej zmienilam, bo zostal "przyklepany" obraczka :)

super!!! fajnie, ze juz niedlugo zaczynacie :)))
my czekamy az do grudnia 2010 badz nawet sttycznia 2011
bo chce rodzic jesienia lub gora pod koniec grudnia, tak jak leopoldka :)
ale nie iwem czy wytrzymamy :)
aha co do obraczek to nosze na lewej. choc nie slyszalam ze prawa to wdowa/wdowiec
ale moj maz jest Fr, zyjemy tu, tu bralismuy slub, no wiec jets lewa
ale do czasu slubu pierscionek zareczynowy noislam na parwej
pozniej zmienilam, bo zostal "przyklepany" obraczka :)

no wlasnie ja tez sie nad tym zastanawiam bo skoro chcemy zyc tu to powinnismy sie dostosowac :)

josephine: no malo wczoraj brakowało żeby do domu z kurteczko-bluzą wiosenno - jesienna wróciła , ale odezwała się moja żyłka bizneswoomen i na pomyśle się skończyło :-D

no jesli Tylko będziecie chciały zamawiać to ja chętnie będe wysylac :) obiecuje, gdzie tylko zechcecie :):-D

a tymczasem malutki nowy pościk bo bateria od aparatu mi padła :)
SZKRAB ZAPRASZA

a wicie jak sie ciesze że ten sklep otworzyłam, że zaryzykowałam, gdybym wtedy tego nie zrobiła i została w pracy to bym teraz na bruk wyleciała bo szef zamyka punkt i zwalnia dziewczyne co na moim miejscu została a teraz na lokal nie miała bym szans, więc przychodzi mi tylko jedno do głowy: nic nie dzieje się bez przyczyny :)

asiuasiu1: ale macie sie z tymi obrączkami :)

marylu wyslalam ci zaproszenie :) no smiesznie z tymi obraczkami ja jak juz bedziemy zafasolkowani to chetnie pozamawiam bo chcemy wozek z polski i inne takie drozsze rzeczy bo w pl taniej

kobitki dzieki za zaproszenie do grona przyjaciol;-)przyjelam:tak: LOVELY-tworzycie swietna pare-ladny dzidzius bedzie z takich rodzicow:tak::tak::cool2:

własnie zaakceptowałam wasze zaproszenia , teraz sobie na zdjątka zerkne :)

wiecie dziś tez mało ludzi ale jakoś się już nie przejmuje tym - dzięki wam :)

jejku dziewczyny, ja padam o 22 i to ledwo mogę do tej godziny wytrzymać. Jak Karolek usypia, to ja zaraz po nim padam:-) A wy tyle po nocach skrobiecie. Skończy się jak maluchy będą na świecie... :-D:-D:-D
Ale mam dziś dużo roboty, a nie chce mi się okropnie. Odezwę się później

u mnie się skończy od poniedziałku, jak do pracy wrócę ;)

fajnie widziec was na nk, no i wasze pociechy

jak Cie znajdę???

Dziękuję;-) i wice wersa :-D
No co do sukni to naprawdę dobry interes był ja na cywilny też dałam jakoś tak kolo 100 ale to była krótka spódnica z gorsetem a jak chodzi o kościelny to wyniosła mnie z dodatkami 800 zł (materiał i szycie) i wydawało mi się nie dużo ale teraz widzę że wcale nie;-)
....

to ja nie powiem ile zapłaciłam za swoją (szyłam) i się cieszyłam, że w umiarkowanej cenie ...

kochane sukces !!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):tak::-):tak:
własnie sprzedałam dwa komplety z bloga przyszłej mamie z czerwcówek :):):):):)

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
cieszę się tak bardzo jak Ty ...

tak z grubsza poogladalam sobie fotki,lepiej i spokojniej popatrze jak dzieci zasna bo teraz syn co chwile cos pilnie potrzebuje:tak: a tymczasem KPI23 widze,ze my tu najstarsze;-):sorry2: AGNIESZKA.KK i JOSEPHINE Wasze skarby sa urocze,slodziaki male:blink:Josephine faktycznie filigranowa kobietka z Ciebie,ale tak trzymaj-pozazdroscic:-) AGUS KULA Twoja Emilka tez sama slodycz-udaly nam sie dzieciaczki i tym ktore planuja tez sie udadze i beda zdrowe ,cudowna,wspaniele bo nasze:tak: MARYLKO szalona kobieto;-)ciesze sie z Toba z malego sprzedazowego sukcesu:-psama widzisz,ze nie trzeba bylo dlugo czekac na odzew,swietnie:-Da poczekaj az my zaczniemy zamawiac:tak:

ja to juz w ogóle się nie odzywam bo Ty chociaż masz dzieciaczki ....
ale tak to jest jak się czeka na wiele rzeczy i dzidziusia odkłada ...
tak sobie jednak marzę, że pomimo wszystko lubicie mnie trochę ....

:) życzę powodzenia!

asiuasiu1 - a jakbyś w urzędzie powiedziała, że w Polsce sie na prawej nosi i chcecie na prawą od razu to przecież by nic nie mówili! jak i tak chcecie potem przełożyć i tak ;)

maryla - super że zaryzykowałaś :) czasem też myślę, że chciałabym jakiś biznes otworzyć, ale nie mam odpowiedniego wykształcenia i nie wiedziałabym jak sie za to zabrać :(

mama05 - Ty też śliczna kobitka jesteś i masz na prawdę przystojnego mężula więc nic dziwnego, że takie urocze dzieci macie :) trzecie na pewno też będzie śliczniutkie :D

reklama
asiuasiu1 - a jakbyś w urzędzie powiedziała, że w Polsce sie na prawej nosi i chcecie na prawą od razu to przecież by nic nie mówili! jak i tak chcecie potem przełożyć i tak ;)

wlasnie sie zastanawiam czy by nam nie powiedzieli ze skoro tak to zebysmy sobie do ambasady poszli polski slub wziasc a skoro zdecydowalismy sie na irlandzki to na ich zasadach

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry