reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
kochane sukces !!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):tak::-):tak:
własnie sprzedałam dwa komplety z bloga przyszłej mamie z czerwcówek :):):):):)

josephine: znalazłam Cie na nk :)

ale jestes drobniutka :) nie to co ja :):) ale ważne że mężowi nie przeszkadza :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nadrobilam.
Niestety ja nie mam konta na nk, skasowalam jeszcze w tamtym roku :zawstydzona/y:
Na facebooku mam :-)
Po pierwsze witam modlisia -zycze by sie udalo zostac mama jeszcze w tym roku, ale licze ze bedziesz z nami pisac ;-)
maryla86 - od pierwszych chwil gdy cie poznalam wiedzialam ze jestes mega agentka, akcja z kiecka tylko to potwierdza :-D
Hmmm biznesik ci sie rozkreci niewatpliwie, jak jeszcze ruszysz z allegro to jest pewne, i mysle ze niezlym pomyslem bedzie wtedy by twoj maz rzucil ta nedzna posade i zajal sie pakowaniem paczek dla klientow i wozeniem ich na poczte/kuriera by do klientow szybciutko dochodzily, bo to wazne jesli chodzi o sprzedaz internetowa :tak:
agnieszka.kk trzymaj sie niech rodzinka zdrowieje
zapmarta ja o 22 tez padam, juz mam taki system ze na 21.30 mam mieszkanko sprzatniete po calodziennym buszowaniu mojego brzdaca i maz tez juz nakarmiony, i o tej godz zaczyna sie czas dla mnie ;-) do lazienki nie ma nikt wstepu heheheh
A wstaje ok 7, wiec josephine zazdroszcze spiocha, moze dasz mi przepis na niego ?
Ale od dwoch dni (to pewnie przez to cisnienie) to ta 7 to dla mnie jak 2 w nocy, wtedy mi sie najlepiej spi, a tu wstawac trzeba bo dzidzia sioe domaga towarzystwa :blink:

Aguś a Ja mam Ciebie na nk?
Zaraz sprawdzę a jak co to Cię poszukam:-)
kochane sukces !!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):tak::-):tak:
własnie sprzedałam dwa komplety z bloga przyszłej mamie z czerwcówek :):):):):)
Gratuacje Maryla byle tak dalej:-):-)

Glowa do gory, a gdy zaczniesz jajeczkowac, to nawet twoj narzeczony zauwazy, ze seksowniej wygladasz, to jest udowodnionene naukowo, ze gdy owulujemy jestesmy bardziej atrakcyjne dla plci przeciwnej no i do tego mamy my ochote na seks o wiele wieksza :-D
czyli teoretycznie ja powinnam mieć owulkę non stop bo taką mam ochote ze hej ale to chyba rodzinne bo Bratówka mówi że mój brat też:-D:-D

Jesteście wszystkie takie kochane !!!!!!!!!!! uwielbiam was!!!!!!!!!!!!

Inke : no wiesz normalna to ja nigdy nie byłam :) :-D nawet nie wiesz jak bym chciała żeby było tak jak mówisz że my razem z mężem i nie było by kłopotu przy ciąży :):) tego bym sobie rzyczyła :)

josephine: Twój synuś jest cudny !!!! ja tez chcę takiego !!!!!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry