reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
marylka, super, że udało ci się taką kieckę trafić. Muszę pooglądać zdjęcia na NK
mama05, witam, jak dzieciaczki ????
kpi, uściski dla Ciebie i twoje 300 g Natalki:-)
asiuasiu, nie stresuj się przez ślubem, wypoczęta panna młoda to piękna panna młoda !!! A ja już nie mogę się doczekać zdjęć.

jejku dziewczyny, ja padam o 22 i to ledwo mogę do tej godziny wytrzymać. Jak Karolek usypia, to ja zaraz po nim padam:-) A wy tyle po nocach skrobiecie. Skończy się jak maluchy będą na świecie... :-D:-D:-D
Ale mam dziś dużo roboty, a nie chce mi się okropnie. Odezwę się później

Zapmarta- witam.dziekuje moje maluchy dobrze,zdrowi-Zunia w przedszkolu a my z Dominikiem idziemy za chwile na spacer chociaz na pol h u nas takie zaspy,ze musze uwazac zeby synka nie zgubic:tak::-) dajcie znac jak obejrzycie fotki na NK;-) pozdrawiam i zajrze pozniej. do napisania:cool2:

Witam sie serdecznie, u mnie piekne slonko za oknem.
Moja niunia spi a ja na bb :)
W planach po obiadku mamy spacer.
A teraz musze nadrobic co u Was slychac, bo 'troszke' mam do nadrobienia

witam Was mamuski i przyszle mamuski:tak: widzisz Maryla my skrobiemy w dzien a tu wiekszy ruch na forum w nocy;-):-)ja majce na stanie 2 krasnali nie moge isc za pozno spac bo Zuzie po 7 do przedszkola odstawiam a i Domino od rana pelen energii i jemu niskie cisnienie nic nie robi a ja mimo,ze dzis wyspana to kroplowke z kawy potrzebuje:-pMaryla dalas czadu z zakupem sukni-no naprawde agentka z Ciebie;-):tak:ja rowniez zapraszam na NK wpiszcie Krzysia Loba miejscowosc Krzyszkowo i poogladajcie sobie i tez sprobuje Was poszukac:tak: pozdrawiam i zadladam na NK

LOVELY- powodzenia zycze w rozpoczetych staraniach jak rowniez cierpliwosci i luzu.cieszcie sie z bycia razem-wiem,ze wszyscy tak radza wiec jest cos w tym:tak::tak:ja juz wkrotce do Ciebie dolacze:-)czytalam, ze sa dla facetow jakies witaminy,kt.wplywaja na lepsza jakosc nasienia,nazywaja sie SALFAZIN,czy ktoras czestuje nimi swojego meza. tak mysle czy kupic:confused:

zaproszenie na nk wyslane :)

czesc dziewczyny
jak humory? widze, z eniekotre maja problemy ze spaniem. ja cale zycie mam
a ostatnio, od 3 dni nie wstaje o 9h35-40 hehe rowno co do kilku minut
niunius pozno mi sie budzi moj spioch
fajnie widziec was na nk, no i wasze pociechy

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ale mam doła... suwaczek pokazuje, że dni płodne niby za 3dni, ale wpisałam wg. najdłuższego cyklu... może w tym miesiącu cykl będzie krótszy i już mam? śliz niby jest taki na pół płodny... a ja się z moim chyba nie spotkam w tym czasie w ogóle :/ oboje mamy naukę do sesji i boje sie że przegapimy płodne i owulke ;( prosiłam go żeby wpadł w weekend na godzinkę chociaż, to powiedział, że nie wie czy da radę :(
lovely - nie licz dni, sluchaj swojego organizmu.
Wiesz jak udalo mi sie zajsc w ciaze w pierwszym cyklu staran?
Poprostu mialam straszna ochote na mojego m :-) i efekt byl.
Na liczenie dni plodnych mamy czas, na razie warto posluchac naszego organizmu. bo sama widzisz ze masz teraz sporo nerwow i cykl moze ci sie skrocic/wydluzyc. A gdyby kazda z nas jajeczkowala idealnie w 14dniu cyklu to prawie wszystkie dzidzie byly by z pierwszego cyklu staran :tak:
Glowa do gory, a gdy zaczniesz jajeczkowac, to nawet twoj narzeczony zauwazy, ze seksowniej wygladasz, to jest udowodnionene naukowo, ze gdy owulujemy jestesmy bardziej atrakcyjne dla plci przeciwnej no i do tego mamy my ochote na seks o wiele wieksza :-D

reklama
Cześć dziewczynki:-) Dziękuje za zaproszenia na NK:-) Mama 05 wysłałam zaproszenie:-):-)
Dzień dobry słoneczka :-D
ja nie wiem czy Wy cierpicie na bezsennosc ?? ja jak bym tyle siedziała w nocy to bym o 10 wstawała najwcześniej, a normalnie o 7 wstaje więc troche bym zaspała :) ja tam śpioch jestem straszny , wczoraj padłam jak kawka i mój mąz też mnie troche podkurzył - ale jakos miałam dobry dzień i mi szybko przeszło ach Ci faceci :no:
kpi23 no matka chrzestna z Ciebie jak sie patrzy :)

w poniedziałek ma dojść kilka wyprawek do szpitala i inne pierdołki to też porobie zdjęcia :)

juz zapomniałam co komu miałam odpisać :zawstydzona/y: skleroza :)

A troche mi się przypomniało :)
ja tez mam konto na nk imie i nazwisko oraz miejscowosć z nacie z bloga to łatwo mnie znalesć jakby ktoś chciał

a co do ślubu to my też mamy tylko cywilny, a wogule u nas ślub wyszedł z nienacka :) było tak mąż wyjechał do Canady zarobić na 3 m-ce po 2 tyg. zaczoł mówić że zarabia tu tyle ze na slub uzbieta z początku myślałam że tak tylko gada ale jak powturzył to 5 raz to sie go z 10 razy pytałam czy jest tego pewien był i kazał rezerwować sale :) mieliśmy małe przyjęcie na 25 osób a ja wielką suknie jak na chuczne weselicho - zdjęcia na nk i było super a kościelnego raczej nie będzie ale mi to nie przeszkadza bo było superowo :) a kiecke przez przydaek w lumku kupiłam za 80 zł tylko musiałam ją zwęzić i obciąć tiul z przudu bo kiecka była jak beza :) a to zrobiła moja szwagierka za fri :) więc to była chyba najtańsza kiecka ślubna :) ale mam ją i raczej nie sprzedam zostanie na pamiątke :) w rzyciu bym nie przypuszczała że w lumpku kiecke na ślub kupie :)

agus_kula: ja tez wysłałam zaproszenie :)

agus_kula: śliczna jest ta Twoja córcia , i Ty też bardzo ładnie wyglądasz :):tak:
Dziękuję;-) i wice wersa :-D
No co do sukni to naprawdę dobry interes był ja na cywilny też dałam jakoś tak kolo 100 ale to była krótka spódnica z gorsetem a jak chodzi o kościelny to wyniosła mnie z dodatkami 800 zł (materiał i szycie) i wydawało mi się nie dużo ale teraz widzę że wcale nie;-)
Ja w nocy się kładę późno bo czekam aż mężulek wróci z pracy a to raz o 21 raz 22 raz 23 zależy od dnia ale tutaj jest godzinę mniej wiec może się tylko późno wydawca. No ale niestety albo i stety rano wstaje tak koło 7 ale w sumie przyzwyczajona jestem bo jak chodziłam do pracy to tak o 7 wstawałam a kładliśmy się tak koło 24-01 teraz staramy się wcześniej kłaść no ale nie zawsze wychodzi....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry