reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej,
obrączki to tylko symbol i wydaje mi się, że nie ma problemu żeby sobie przełożyć ...
ja w każdym razie nie miałam ... noszę na lewej bo na prawym palcu coś mi sie zrobiło pod obrączka, taki pieprzyk i wolę tego nie drażnić ;)

najważniejsze co w sercu, kochane :-)

reklama
asiu - zapytać nie zaszkodzi ;)

kpi23 - racja ;) najważniejsza miłość, a symbole to tylko miłe dodatki ;)

hej,
obrączki to tylko symbol i wydaje mi się, że nie ma problemu żeby sobie przełożyć ...
ja w każdym razie nie miałam ... noszę na lewej bo na prawym palcu coś mi sie zrobiło pod obrączka, taki pieprzyk i wolę tego nie drażnić ;)

najważniejsze co w sercu, kochane :-)
pewnie masz racje

lovely: ja tylko studiowałam zarządzanie i marketing - ale ja wiem czy to coś mi dało, zawsze bałam się ryzykować, ale popracowałam troche - to juz 4,5 roku :szok: , zobaczyłam jak sie sprzedaje przekonałam sie co mi sie tak naprawde podoba i co bym chciała w życiu robić i jak chcem to zrobic i wtedy to ryzyko juz nie wydawało się tak duże :) i tak straszne :) jak coś to ja chętnie pomogę :)

maryla86 - ja studiuję filologie angielską i coś czuję, że skończę jako nauczycielka w którejś ze szkół :/ :(

LOVELY- dziekuje za cieple slowa;-) mezulo sie ucieszy jak Mu powiem,ze przystojniak jest:tak::cool2:ja konczylam studium kosmetyczne i z tym zawodem wiaze przyszlosc,a oprocz tego zrobilam licencjat z socjologii kultury i urodzilam Zuzie wiec z magisterka dalam sobie spokoj. KPI23-pewnie,ze Cie lubimy,co to za niesmiale pytanie:confused:

eh ja tez chodzilam do studium kosmetycznego ale musialam zrezygnowac z powodu wyjazdu tutaj :-( bardzo mi szkoda tej szkoly mam nadzieje tutaj cos znalezc

dziewczyny ale macie sliczne dzieciaczki zazdroszcze wam mam nadzieje ze juz nie dlugo ja i inne staraczki 2011 bedziemy sie mogly pochwalic naszymi pociechami

Ostatnio edytowane przez moderatora:
lovely: a kto powiedział że nie będziesz dyrektorem tej szkoły ??:):) wszystko jest mozliwe

no własnie kpi23 co to za pytania ?? a poza tym to ja jeszcze wogóle nie mam dzieci a ty juz prawie :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
lovely : ja tez mam ryzyko skonczenia jako nauczycielka
kiedys nie chcialam, myslalam o miedzynarodowej firmie, tlumaczeniu itp
dzis juz wiem, z ejak ja zaczne robic kariere i wracac do domu jak 90% ludzi tutaj miedzy 19 a 20h30, to nasze dzieci same beda sie wychowywac albo z obcymi (nianie)
moj maz ma ciezka prace, wraca najwczesniej o 21, czesto wyjezdza za granice
jak go nie ma to ja musze sie wszystkim zajac
ajakby mi tez wypadla delegacja w tym samym czasie, to co ? dzieci na tydzien do sasiadki ?
no wiec ja teraz zaczynam marzyc o nauczycielce, konczyc o 17 i miec zycie rodzinne
tylko ze musze najpierw miec obywatelstwo, a pozniej zdac panstwowoy konkurs, wiec min. 3 lata

zmykam na spacer, przestalo padac :)
do pozniej, PA!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry