WISIENKO, Jak zapiekasz te pieczareczki ??? Ja uwielbiam pieczarki, moglabym je jesc i jesc
)) slyszalam, ze dobre sa z grilla
) To dzis masz prawdziwa uczte pieczarkowa :]
SOL, przykro mi z powodu choroby siostry. Bidulka. To musisz faktycznie do Niej jechac kiedy tylko bedzie sie dalo, bo pewnie sama nie da rady wpasc do Ciebie... Trzymam kciukaski za poszukiwanie pracy. No ja sie mojej trzymam juz czwarty roczek, wiec sie ciesze z tego co mam
) lekko nie jest ale mi to nie przeszkadza, bo lubie to co robie
))
MARYLKO, nic nie mysl o konkurencji.Ty dasz sobie rade, a taka hurtownia to dopiero bedzie chciala zedrzec pieniadze z ludzi. Masz sklepik internetowy, szanujesz klienta to na pewno utrzymasz sie na rynku
)) Szkoda, ze nie udalo sie ze starankami. Mam nadzieje, ze moze za kolejnym razem Wam sie uda
))
KPI, to Ty jestes zywa reklama Marylki sklepu
Czekamy na fotki Twoich zakupow. Ach, chcialabym juz byc na Twoim miejscu. Byc w ciazy i moc kupowac wszystko dla dzidzi. Mojemu caly czas o tym mowie. Nie ma dnia, zebym o dziecku nie mowila
Ja w lozku. Otworzylam oczy po 13ej tuz
)) teraz popijam barszczyk czerwony, Moj pojechal gdzies tam, jakies zalatwienia, a ja wolalam zostac w domu. Po butki slubne jeszcze nie bylam. Wczoraj za dlugo spalam i jakos tak zeszlo. Moze dzis...
Pogoda okropna. Wieje wiatr okropnie az mi sie nie chce wyruszac z domku
((
Laseczki, jezdze do pracy autem. Ale jestem dumna
)) z tego powodu hi hi