reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
EWCIA3004- JAK podaje ,ze z wysiegiem 2,5 m to mi mowia ze nawet 2,6 bo to standard i jak chce wiecej niz 2,6 to wtedy jeszcze doplata,a montowane bedzie do sciany-mamy dom pietrowy i nie moge miec bez kasetki bo wiem ze mozna zaoszczedzic,ale to jak ktos ma parterowy i ma nisko podbitke,ja mam pietrowy a chcemy miec w co schowac....chyba,ze radzisz sama markize bez daszka czy polkasety??????? a czekaj teraz za odpowiedzia,moze to pismo cos da...ja nie w temacie i nie wiedzialam,ze to tak ciezko z wykupieniem miejsca........

reklama
WISIENKO, Jak zapiekasz te pieczareczki ??? Ja uwielbiam pieczarki, moglabym je jesc i jesc :))) slyszalam, ze dobre sa z grilla :)) To dzis masz prawdziwa uczte pieczarkowa :]

SOL, przykro mi z powodu choroby siostry. Bidulka. To musisz faktycznie do Niej jechac kiedy tylko bedzie sie dalo, bo pewnie sama nie da rady wpasc do Ciebie... Trzymam kciukaski za poszukiwanie pracy. No ja sie mojej trzymam juz czwarty roczek, wiec sie ciesze z tego co mam :)) lekko nie jest ale mi to nie przeszkadza, bo lubie to co robie :)))

MARYLKO, nic nie mysl o konkurencji.Ty dasz sobie rade, a taka hurtownia to dopiero bedzie chciala zedrzec pieniadze z ludzi. Masz sklepik internetowy, szanujesz klienta to na pewno utrzymasz sie na rynku :))) Szkoda, ze nie udalo sie ze starankami. Mam nadzieje, ze moze za kolejnym razem Wam sie uda :)))

KPI, to Ty jestes zywa reklama Marylki sklepu :) Czekamy na fotki Twoich zakupow. Ach, chcialabym juz byc na Twoim miejscu. Byc w ciazy i moc kupowac wszystko dla dzidzi. Mojemu caly czas o tym mowie. Nie ma dnia, zebym o dziecku nie mowila

Ja w lozku. Otworzylam oczy po 13ej tuz :))) teraz popijam barszczyk czerwony, Moj pojechal gdzies tam, jakies zalatwienia, a ja wolalam zostac w domu. Po butki slubne jeszcze nie bylam. Wczoraj za dlugo spalam i jakos tak zeszlo. Moze dzis...
Pogoda okropna. Wieje wiatr okropnie az mi sie nie chce wyruszac z domku :(((

Laseczki, jezdze do pracy autem. Ale jestem dumna :))) z tego powodu hi hi

Wróciłam. Wieje, że głowę urywa, ale słoneczko jest ładne.:-)
ewcia3004 masz rację, chamy i gnoje!!!!
mama ja się na tym nie znam ale to bardzo dużo kasy:szok:Dobrze , ze balbinak już wraca bidula.mlodam nastaw się pozytywnie. Teraz na pewno będzie dobrze!:tak:
kpi bardzo chcę te zdjęcia zobaczyć!!!;-)Postaraj sie kochana i wklej wszystko:-)
Musze odkurzyc pokoje bo Ibiza z Łajką nieżle narozrabiały.:rofl2::rofl2:

mozecie podac mi stronke hurtowni marylki?? bo rozumiem,ze ma ciuszki i inne takie tam dla dzieci tak?? dobrze skumlama....

ide warzywka do zupki kroic....

EWCIA3004- JAK podaje ,ze z wysiegiem 2,5 m to mi mowia ze nawet 2,6 bo to standard i jak chce wiecej niz 2,6 to wtedy jeszcze doplata,a montowane bedzie do sciany-mamy dom pietrowy i nie moge miec bez kasetki bo wiem ze mozna zaoszczedzic,ale to jak ktos ma parterowy i ma nisko podbitke,ja mam pietrowy a chcemy miec w co schowac....chyba,ze radzisz sama markize bez daszka czy polkasety??????? a czekaj teraz za odpowiedzia,moze to pismo cos da...ja nie w temacie i nie wiedzialam,ze to tak ciezko z wykupieniem miejsca........

To Wy bierzecie tarasową czy balkonową?? Z tego co mój K. mówi, to wygodniejsza jest poręczówka- on bardziej na tym się zna- ja tylko robię raty:-D:-D więc więcej info napisałabym Ci jak wróci, bo teraz Go nie ma. A z tego co ja się orientuję, to jeżeli jest półkaseta, to automatycznie musi być daszek, ale z półkasetą tak jak wczoraj pisałam 1700- balkonowa. A wiesz może skąd to oni biorą??

maryla - pisałam Ci w mailu, ale napiszę raz jeszcze, że wyprawka też baaaardzo mi się podoba :), coś czuję, że Mała bedzie mała i wszystkie ciuszki się przydadzą ;)

śliczny wzór materacyka wybrałaś :)

nie doczytałam wcześniej ale w którymś poście, że tym razem się z dzidzią nie udało ;(?
jeśli dobrze doczytałam to przykro mi bardzo ... ale będę trzymać kciuki w kolejnych starankach ...

mama05 - no cudnie, w ogóle jakis dobry tydzień - dostanę jeszcze od dwóch koleżanek ;) będę się chwalić, dobrze?

dzięki, czekamy na balbinkę ;)

Ewcia81 - pisz gdzie się tylko da jeśli to pomoże, a Twoje serce ukoi ...

pysia - już niedługo Wy będziecie takie zakupki robiły a ja będę Wam zazdrościć ;)

Wisieńka - wkleję tylko nie obiecuję kiedy - zaraz idę pomóc troszkę mężowi ... moze wcześniej pracę skończy???

KPI, oj ja bardzo chcialabym juz byc w ciazy a tu trzeba czekac do weselicha :(( ale juz od maja biore feminatal i na pewno bede szczesliwa, ze to kolejny krok do bobasa

mozecie podac mi stronke hurtowni marylki?? bo rozumiem,ze ma ciuszki i inne takie tam dla dzieci tak?? dobrze skumlama....

ide warzywka do zupki kroic....
EWCIA81- pod suwaczkami Marylki masz link do Jej sklepiku:tak:;-)
To Wy bierzecie tarasową czy balkonową?? Z tego co mój K. mówi, to wygodniejsza jest poręczówka- on bardziej na tym się zna- ja tylko robię raty:-D:-D więc więcej info napisałabym Ci jak wróci, bo teraz Go nie ma. A z tego co ja się orientuję, to jeżeli jest półkaseta, to automatycznie musi być daszek, ale z półkasetą tak jak wczoraj pisałam 1700- balkonowa. A wiesz może skąd to oni biorą??
jak dzwonie to mowie ze chce nad oknem balkonowym-nie wiem jaka to roznica w nazwie-tlumacze o co mi chodzi i niek mnie nie sprostowal;-)tylko pytaja cze mechanizm czy korbka reczna i mowie ze reczna-chcemy miec nad oknem balkonowym-to okno"wyjsciowe"na ogrod i wymiary 3,5 szerokosci i 2,5 wysieg z polkaseta(bo jeszcze proponuja tansza wersja z daszkiem to 300 zl mniej od ceny).popytaj męża i bede wdzieczna za rade-zkoda,ze u nas nie m rat:dry:tylko gotowka!!!KINGA- no widzisz takie ceny-a ze my mamy slonko od 11.00 do wieczora to latem nie idzie wysiedziec-normalnie patelnia,ze hej:tak::-)WISIEŃKA- to teraz czekamy na Twoja fotke-prosze sie pochwalic:tak:ja ide ukladac wlosy bo wlasnie umylam,po plamieniu nie ma sladu,brzuch nie boli..

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry