P
pysia888
Gość
EWCIA3004, PA PA
SOl dzielnie poszukuje pracy pewnie. Eh. W zyciu to nie ma lekko
SOl dzielnie poszukuje pracy pewnie. Eh. W zyciu to nie ma lekko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no jestem jestemEWCIA3004- wspolczuje przezyc w Twojej sprawie...to moze chociaz na drzewko w doniczce sie zgodza,no nie wiem co Ci napisac w tej sprawie...a jesli chodzi o markize to nie wiem od czego zalezy cena ,ale zadzwonilam jeszcze w 2 miejsca poki co i wczorajszy wola prawie 2500,a dzis jeden 2300 a kolejny 2991wszystkim podaje ten sam wymiar i takie rozbierznosci nie wiem pogadamy z Tomkiem bo za m-ac chcemy juz zamowic a nie myslalam ,ze to taka kasa bedzie.....PAULA85-witaj i milej pracyMARYLKA- ja tez u Ciebie zaloze sobie polke jak uda mi sie zajsc i pozniej tak mi wyslesz jak KPI-ale bedzie uciecha!!!!!!!!zrob sobie przerwe i popisz troche z nami.Domi spi a ja z kawa na BB. KPI- cudnie dostac tyyyyyyyyyyyyyle roznosci na raz ,co-nie wiadomo za co sie bracczekamy na fotki!!!sciskam,napisalam Balbince wiadomosc od Ciebie na PW.JUTRO POWINNA BYC Z NAMI NA BB.
ja mam bloga i on jest pod moimi só♣waczkami mam sklep dla dzieci i niemowląt a teraz pracuje nad stronką którą Sol mi przygotowałamaryla a co ty za stronke robisz,jesli mozna wiedziec??
nie wiem co powiedzieć tule mocnooooMama- naprawdę dużo tam biorą za te markizy, a pytałaś z mniejszym wysięgiem tym co ja pisałam 2,1 m? Ten wysięg jest wystarczający? a jeszcze jedno- to będzie na napęd czy na korbkę??
Co do drzewka w doniczce- na kwaterach Dziecięcych jest tak mało miejsca, że nawet takie w doniczce na jednym miejscu się nie zmieści, bo tylko wejdzie pomniczek i koniec. Dlatego chciałam wykupić drugie, no ale z tym też problem
Aż się poryczałam:---( ale już napisałam pismodo Burmistrza- zobaczymy co mi odpisze...
ja przyjełam inną taktyke imysle o konkurencji ale sie nie załamuje tylko myśle jak ich przechytrzyc i pół dnia robiłam stronke która mi w tym pomoże a drógie pół dnia szukałam nowych firm i znalazłam jedna fajną i musze szukać jeszczeWISIENKO, Jak zapiekasz te pieczareczki ??? Ja uwielbiam pieczarki, moglabym je jesc i jesc )) slyszalam, ze dobre sa z grilla ) To dzis masz prawdziwa uczte pieczarkowa :]
SOL, przykro mi z powodu choroby siostry. Bidulka. To musisz faktycznie do Niej jechac kiedy tylko bedzie sie dalo, bo pewnie sama nie da rady wpasc do Ciebie... Trzymam kciukaski za poszukiwanie pracy. No ja sie mojej trzymam juz czwarty roczek, wiec sie ciesze z tego co mam ) lekko nie jest ale mi to nie przeszkadza, bo lubie to co robie ))
MARYLKO, nic nie mysl o konkurencji.Ty dasz sobie rade, a taka hurtownia to dopiero bedzie chciala zedrzec pieniadze z ludzi. Masz sklepik internetowy, szanujesz klienta to na pewno utrzymasz sie na rynku )) Szkoda, ze nie udalo sie ze starankami. Mam nadzieje, ze moze za kolejnym razem Wam sie uda ))
KPI, to Ty jestes zywa reklama Marylki sklepu Czekamy na fotki Twoich zakupow. Ach, chcialabym juz byc na Twoim miejscu. Byc w ciazy i moc kupowac wszystko dla dzidzi. Mojemu caly czas o tym mowie. Nie ma dnia, zebym o dziecku nie mowila
Ja w lozku. Otworzylam oczy po 13ej tuz )) teraz popijam barszczyk czerwony, Moj pojechal gdzies tam, jakies zalatwienia, a ja wolalam zostac w domu. Po butki slubne jeszcze nie bylam. Wczoraj za dlugo spalam i jakos tak zeszlo. Moze dzis...
Pogoda okropna. Wieje wiatr okropnie az mi sie nie chce wyruszac z domku ((
Laseczki, jezdze do pracy autem. Ale jestem dumna )) z tego powodu hi hi
bo ja tak w pospiechu czytałam i nie zakodowałam no nic sie nie stało ze starankami następnym razem sie udamaryla - pisałam Ci w mailu, ale napiszę raz jeszcze, że wyprawka też baaaardzo mi się podoba , coś czuję, że Mała bedzie mała i wszystkie ciuszki się przydadzą
śliczny wzór materacyka wybrałaś
nie doczytałam wcześniej ale w którymś poście, że tym razem się z dzidzią nie udało ;(?
jeśli dobrze doczytałam to przykro mi bardzo ... ale będę trzymać kciuki w kolejnych starankach ...
mama05 - no cudnie, w ogóle jakis dobry tydzień - dostanę jeszcze od dwóch koleżanek będę się chwalić, dobrze?
dzięki, czekamy na balbinkę
Ewcia81 - pisz gdzie się tylko da jeśli to pomoże, a Twoje serce ukoi ...
pysia - już niedługo Wy będziecie takie zakupki robiły a ja będę Wam zazdrościć
Wisieńka - wkleję tylko nie obiecuję kiedy - zaraz idę pomóc troszkę mężowi ... moze wcześniej pracę skończy???
co sie stało pysia???????????????????????? kto cie wkurzył?? mam nadzieje że nie Twoja mama bo jej już się zbiera u mnieMAMA, ja ide dalej spac. Pier..le wszystko... mam dola i nic tu po mnie...
eh