reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
EWCIA3004- papa,do wieczorka;-) PYSIA- oby Sol cos znalazla bo jak nam przyjdzie zagilana i napisze ze pogoda do bani ze padalo i zlorzeczyla na wszystko to bedzie bieda:crazy:ja trzymam kciuki zeby rozniosla CVki i po kilku dniach bedzie tel.w sprawie pracy:tak:

pysia podaje przepis; duze kapelusze pieczarek zblanszować w bulionie odłozyć do odsączena i ostygnięcia, popieprzyć, posolić ułozyć na blasze na papierze do pieczenia. nózki z pieczarek, pomidory z puszki, szynkę, paprykę pokroić w kostkę podsmażyć na oliwie doprawic do smaku, pieczarki napełnic farszem , przykryć plastrem żółtego sera i zapiec w piekarniku do ulubionego podpieczenia serka:-):-):-)Nie łam się i nie pier.... wsio , tylko szykuj sie panno młoda!!!!:rofl2::rofl2::rofl2:
mama fotka straszna , ble wybiorelepiej cos innego to wam wkleję.

Ewcia81 - to link do sklepiku Maryli. Ten w podpisie to blog a teraz uzupełnia sklepik internetowy. Sama jej robiłam to wiem :-p Tylko się strasznie wolno bydlak otwiera :dry: Ale takie uroki serwera niestety :-( A żebym ja musiała innego admina upominać zeby nie pisać posta pod postem? Wstyd :-p

kpi - to odpoczywaj słońce żebyś miała siłę jak przyjedziemy :tak:

mama - ty mi k..wa o pogodzie nie mów - śnieg u mnie padał - a kiedy zaczął - jak wyszłam z domu. Potem pokropywał deszcz - przyszłam do domu zmarznięta i wk.. delikatnie mówiąc :dry:

A ja byłam w Cefarmie i wolne stanowisko na magazynie, praca trzy zmianowa, jeden tydzień w miesiącu - 5-6 nocek pod rząd po za tym dyżury głównie popołudniowe ale i poranne. Zarobki od 800 do 3000 na miesiąc w zależności od tempa i wydajności pracy. Jednym słowem harówa. Do jutra do 10 mam dać znać czy chce czy nie. Chciałabym ale M ma spore wątpliwości. Umowa na zlecenie. Ale moje zachcianki to jedno a Karola i M to drugie. I niestety dzisiaj zadzwonię że jednak nie :-( Aż mi się płakać chce :-( Ale dobro dziecka ważniejsze :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
EWCIA3004- wspolczuje przezyc w Twojej sprawie...to moze chociaz na drzewko w doniczce sie zgodza,no nie wiem co Ci napisac w tej sprawie...a jesli chodzi o markize to nie wiem od czego zalezy cena ,ale zadzwonilam jeszcze w 2 miejsca poki co i wczorajszy wola prawie 2500,a dzis jeden 2300 a kolejny 2991:szok::szok:wszystkim podaje ten sam wymiar i takie rozbierznosci :crazy:nie wiem pogadamy z Tomkiem bo za m-ac chcemy juz zamowic a nie myslalam ,ze to taka kasa bedzie.....PAULA85-witaj i milej pracy:laugh2:MARYLKA- ja tez u Ciebie zaloze sobie polke jak uda mi sie zajsc i pozniej tak mi wyslesz jak KPI-ale bedzie uciecha!!!!!!!!zrob sobie przerwe i popisz troche z nami.Domi spi a ja z kawa na BB. KPI- cudnie dostac tyyyyyyyyyyyyyle roznosci na raz ,co-nie wiadomo za co sie brac:laugh2:czekamy na fotki!!!sciskam,napisalam Balbince wiadomosc od Ciebie na PW.JUTRO POWINNA BYC Z NAMI NA BB.
no jestem jestem :)
maryla a co ty za stronke robisz,jesli mozna wiedziec??
ja mam bloga i on jest pod moimi só♣waczkami mam sklep dla dzieci i niemowląt a teraz pracuje nad stronką którą Sol mi przygotowała :)

Mama- naprawdę dużo tam biorą za te markizy, a pytałaś z mniejszym wysięgiem tym co ja pisałam 2,1 m? Ten wysięg jest wystarczający? a jeszcze jedno- to będzie na napęd czy na korbkę??
Co do drzewka w doniczce- na kwaterach Dziecięcych jest tak mało miejsca, że nawet takie w doniczce na jednym miejscu się nie zmieści, bo tylko wejdzie pomniczek i koniec. Dlatego chciałam wykupić drugie, no ale z tym też problem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Aż się poryczałam:-:)-:)-( ale już napisałam pismodo Burmistrza- zobaczymy co mi odpisze...
nie wiem co powiedzieć tule mocnoooo

WISIENKO, Jak zapiekasz te pieczareczki ??? Ja uwielbiam pieczarki, moglabym je jesc i jesc :))) slyszalam, ze dobre sa z grilla :)) To dzis masz prawdziwa uczte pieczarkowa :]

SOL, przykro mi z powodu choroby siostry. Bidulka. To musisz faktycznie do Niej jechac kiedy tylko bedzie sie dalo, bo pewnie sama nie da rady wpasc do Ciebie... Trzymam kciukaski za poszukiwanie pracy. No ja sie mojej trzymam juz czwarty roczek, wiec sie ciesze z tego co mam :)) lekko nie jest ale mi to nie przeszkadza, bo lubie to co robie :)))

MARYLKO, nic nie mysl o konkurencji.Ty dasz sobie rade, a taka hurtownia to dopiero bedzie chciala zedrzec pieniadze z ludzi. Masz sklepik internetowy, szanujesz klienta to na pewno utrzymasz sie na rynku :))) Szkoda, ze nie udalo sie ze starankami. Mam nadzieje, ze moze za kolejnym razem Wam sie uda :)))

KPI, to Ty jestes zywa reklama Marylki sklepu :) Czekamy na fotki Twoich zakupow. Ach, chcialabym juz byc na Twoim miejscu. Byc w ciazy i moc kupowac wszystko dla dzidzi. Mojemu caly czas o tym mowie. Nie ma dnia, zebym o dziecku nie mowila

Ja w lozku. Otworzylam oczy po 13ej tuz :))) teraz popijam barszczyk czerwony, Moj pojechal gdzies tam, jakies zalatwienia, a ja wolalam zostac w domu. Po butki slubne jeszcze nie bylam. Wczoraj za dlugo spalam i jakos tak zeszlo. Moze dzis...
Pogoda okropna. Wieje wiatr okropnie az mi sie nie chce wyruszac z domku :(((

Laseczki, jezdze do pracy autem. Ale jestem dumna :))) z tego powodu hi hi
ja przyjełam inną taktyke imysle o konkurencji ale sie nie załamuje tylko myśle jak ich przechytrzyc i pół dnia robiłam stronke która mi w tym pomoże a drógie pół dnia szukałam nowych firm i znalazłam jedna fajną i musze szukać jeszcze
maryla - pisałam Ci w mailu, ale napiszę raz jeszcze, że wyprawka też baaaardzo mi się podoba :), coś czuję, że Mała bedzie mała i wszystkie ciuszki się przydadzą ;)

śliczny wzór materacyka wybrałaś :)

nie doczytałam wcześniej ale w którymś poście, że tym razem się z dzidzią nie udało ;(?
jeśli dobrze doczytałam to przykro mi bardzo ... ale będę trzymać kciuki w kolejnych starankach ...

mama05 - no cudnie, w ogóle jakis dobry tydzień - dostanę jeszcze od dwóch koleżanek ;) będę się chwalić, dobrze?

dzięki, czekamy na balbinkę ;)

Ewcia81 - pisz gdzie się tylko da jeśli to pomoże, a Twoje serce ukoi ...

pysia - już niedługo Wy będziecie takie zakupki robiły a ja będę Wam zazdrościć ;)

Wisieńka - wkleję tylko nie obiecuję kiedy - zaraz idę pomóc troszkę mężowi ... moze wcześniej pracę skończy???
bo ja tak w pospiechu czytałam i nie zakodowałam :) no nic sie nie stało ze starankami następnym razem sie uda :):)

Sol no nic trudno mam nadzieje że następnym razem znajdziesz lepsza prace i nie będziesz musiała rezygnowac

Ostatnia edycja:
SOL-no widzisz nawet pogoda przeciwko Tobie :sorry2:u mnie jeszcze dzis snieg nie padal:baffled:ale dzien sie nie skonczyl.WISIEŃKA- czemu zdjecie ble..czekamy az wstawisz:tak:

mama - właśnie! dzień się jeszcze nie skończył i choć u mnie już leje - ja się nie poddaje - zaraz idę dalej tylko poszukam sobie jeszcze w necie ofert :tak:

mama mam taaaaką wielką głowę, masakra. Przecież ja nie jestem gruba, mam 172 cm i 60 kg, a głowę mam olbrzymią:szok::szok::szok::szok::szok::szok:. Sol nie trać nadziei na pewno znajdziesz cos lepszego.

reklama
MAMA, ja ide dalej spac. Pier..le wszystko... mam dola i nic tu po mnie...
eh
co sie stało pysia???????????????????????? kto cie wkurzył?? mam nadzieje że nie Twoja mama bo jej już się zbiera u mnie

Sol powodzenia nie poddawaj się - to najgorsze co można zrobić

Wisienka: ja tez mam duza głowe :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry