reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
bb77 no ta Twoja córa to agentak tez niezła jest :):)

a ja sobie grzecznie pomalutku pracuje nad stronka co by mnie już nikt nie opierniczał :)

reklama
NIE ZGODZILI SIĘ:-:)-:)-:)-(

JESZCZE W DODATKU TACY CHAMY TAM SĄ, ŻE SZOK!!! ANI NA MIEJSCE, ANI W OGÓLE NA DRZEWKO, PRZECIEŻ TO JAKAŚ PARODIA, ABYM NIE MOGŁA ZROBIĆ DZIECKU WKOŁO GROBKA ŁADNIE... NA PEWNO TEGO TAK NIE ZOSTAWIĘ!!!:-:)-:)-:)wściekła/y::no:

Ostatnia edycja:
Kochane, witam :)

Właśnie wróciłam z miasta a tam wieeeeeeeeeeeeeeeelka paka na mnie czeka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wiecie już pewnie co to?????

CUDEŃKA OD MARYLKI!!!!!!!!!!!!!!

Pierwsze co wyciągnełam to oczywiście ciuszki! No piękności niesamowite ...
Porobię kilka fotek i powklejam ale muszę najpierw trochę odpocząć ... Szybko się męczę i często muszę odpoczywać ...
Łóżeczko rozpakujemy juz u siebie w domku, po porządkach więc chwilkę poczekacie na fotki ... A matercyk ... myślałam, że jest biały on jest takim ślicznym materiałem obszyty!

Zakupy boskie!
Dziękuję jak nie wiem co Marylko!!! Duża Buzia dla Ciebie ;) ODe mnie i od Natalki ;)

Nie wiem co u Was bo naskrobałyście od wczoraj 20 stron! Postaram się nadrobić i pooczytać ... A tymczasem miłego dnia życzę:)

U mnie właśnie wiatr szaleje i grad pada ;(, a jeszcze 10 minut temu bylo słoneczko ... "kwiecień plecień ... hihihih

Witam:-)
nie było mnie pare dni i ciezko mi teraz jest was nadrobic tyle stron do przeczytania:szok: ze nie dam rady dzisiaj bo zaraz do pracy lece:tak:ten tydzien mam bardzo napiety nawet nie mam czasu i ochoty wejsc na kompa jak wracam zmeczona tylko dzisjaj mam na pozniej wiec wpadłam zobaczyc co tam u was kochane słychac:happy:
doczytałam ze do maryli przyszła @ przykro mi ale nastepnym razem na pewno sie uda:tak:
zobaczymy jak to bedzie u mnie to tez pierwsze podejscie:rofl2: ale to sie okaże 5 maja
Pozdrawiam was wszystkie i miłego dnia:-)

Kochane, witam :)

Właśnie wróciłam z miasta a tam wieeeeeeeeeeeeeeeelka paka na mnie czeka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wiecie już pewnie co to?????

CUDEŃKA OD MARYLKI!!!!!!!!!!!!!!

Pierwsze co wyciągnełam to oczywiście ciuszki! No piękności niesamowite ...
Porobię kilka fotek i powklejam ale muszę najpierw trochę odpocząć ... Szybko się męczę i często muszę odpoczywać ...
Łóżeczko rozpakujemy juz u siebie w domku, po porządkach więc chwilkę poczekacie na fotki ... A matercyk ... myślałam, że jest biały on jest takim ślicznym materiałem obszyty!

Zakupy boskie!
Dziękuję jak nie wiem co Marylko!!! Duża Buzia dla Ciebie ;) ODe mnie i od Natalki ;)

Nie wiem co u Was bo naskrobałyście od wczoraj 20 stron! Postaram się nadrobić i pooczytać ... A tymczasem miłego dnia życzę:)

U mnie właśnie wiatr szaleje i grad pada ;(, a jeszcze 10 minut temu bylo słoneczko ... "kwiecień plecień ... hihihih

Kasiu a jak ci się wyprawka podoba??????????????????????????????? bo nic nie piszesz i nie wiem ???? super ze materacyk ci się podoba niewiedziałam jaki wzór wybrac i brałam tak jak dla siebie dla dziewczynki :):):) tak sie ciesze ze jestescie zadowoleni z zakupów a paczka fakt mała nie była :):):):)

Ewcia nie daj sie !!!!!!!!!!!!

Ja zrobiłam sobie małą przerwe ale puźniej spowrotem wracam do stronki :) ide zaraz po jakiegoś goracego kubka :)

Jestem z powrotem:-)
posprzątane, obiadek przyszykowany

Sol- powodzonka!!!!

Mama- narobiłaś mi ochoty na drugą kawkę, chyba zaraz pójdę sobie zrobić:tak:

Młodam- ja także jeszcze nie doczekałam się maluszka w ramionach
EWCIA3004- wspolczuje przezyc w Twojej sprawie...to moze chociaz na drzewko w doniczce sie zgodza,no nie wiem co Ci napisac w tej sprawie...a jesli chodzi o markize to nie wiem od czego zalezy cena ,ale zadzwonilam jeszcze w 2 miejsca poki co i wczorajszy wola prawie 2500,a dzis jeden 2300 a kolejny 2991:szok::szok:wszystkim podaje ten sam wymiar i takie rozbierznosci :crazy:nie wiem pogadamy z Tomkiem bo za m-ac chcemy juz zamowic a nie myslalam ,ze to taka kasa bedzie.....PAULA85-witaj i milej pracy:laugh2:MARYLKA- ja tez u Ciebie zaloze sobie polke jak uda mi sie zajsc i pozniej tak mi wyslesz jak KPI-ale bedzie uciecha!!!!!!!!zrob sobie przerwe i popisz troche z nami.Domi spi a ja z kawa na BB. KPI- cudnie dostac tyyyyyyyyyyyyyle roznosci na raz ,co-nie wiadomo za co sie brac:laugh2:czekamy na fotki!!!sciskam,napisalam Balbince wiadomosc od Ciebie na PW.JUTRO POWINNA BYC Z NAMI NA BB.

Mama- naprawdę dużo tam biorą za te markizy, a pytałaś z mniejszym wysięgiem tym co ja pisałam 2,1 m? Ten wysięg jest wystarczający? a jeszcze jedno- to będzie na napęd czy na korbkę??
Co do drzewka w doniczce- na kwaterach Dziecięcych jest tak mało miejsca, że nawet takie w doniczce na jednym miejscu się nie zmieści, bo tylko wejdzie pomniczek i koniec. Dlatego chciałam wykupić drugie, no ale z tym też problem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Aż się poryczałam:-:)-:)-( ale już napisałam pismodo Burmistrza- zobaczymy co mi odpisze...

Ostatnia edycja:
reklama
:-) kobitki właśnie wróciłam z dworu jak spojrzałam w lustro to właśnie tak wyglądałam :szok:. wieje jakby się jakiś umarlak powiesił ( żart mojego m ) .:-D.wiecie co taka ciągła praca nad fasolką bywa wkurzająca jak ona cię robi w konia , :-( , ja już dawno sobie odpuściłam ten nacisk na dziecko , nie mam parcia , bo bym zwariowała, tylko zabawne jest to wymyślanie głupot przez mojego męża , i coraz to nowszych podchodów i niespodzianek . to cieszy jak lody ,:-D.
a co do wybryków dzieci moja córcia jak miała 6 lat ,tak się zapatrzyła w telewizor ( my jedliśmy obiadek w jadalni a ona skończyła i poszła na bajkę ) jednocześnie wyjmowała album zerkając w telewizor że zapomniała że trzyma uchwyt szafki i usiadła na podłodze ściągając na siebie pół segmentu ze szkłem od regału , dzięki Bogu schowała się w otwartej szafce jak to na nią leciało . usłyszeliśmy tylko ratunku i zapadła cisza , zanim dobiegliśmy do salonu tam cisza myślałam że umrę po drodze nic nie wskazywało na to że ona żyje . no leżała przestraszona i bała się odezwać . zanim mąż uniósł segment . nadmienie ze zdążyliśmy się wprowadzić do nowego domu i meble też były nowe , segment się potłukł szyba do wymiany a jej normalnie poza strachem nic . wiecie że na samej górze na półce stała mosiężna pasyjka ( krzyż ) dość duży i ciężki on zbił szyby , a małej nic . tylko strach , do tej pory mamy ubaw ( jak można tak to nazwać ) jakmała się zapatrzy w ekran .
nisamowita ta twoja historia aż ciarki mi przeszły. Dobrze że małej nic sie wtedy nie stało.
Moj syn czesto się zapatrzy albo idzie i nie zwraca czesto uwagi gdzie idzie i na kogo.. ostatnio by mi zleciał z murku bo szedł taki zadowolony i sie zgapił za autobusem a noga mu sie powinęła. dobrze że byłam obok i złapałam go w dobrej chwili bo gdyby szedł tak sam (a też chodzi) to na pewno nogę miałby w gipsie.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry