reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama mam taaaaką wielką głowę, masakra. Przecież ja nie jestem gruba, mam 172 cm i 60 kg, a głowę mam olbrzymią:szok::szok::szok::szok::szok::szok:. Sol nie trać nadziei na pewno znajdziesz cos lepszego.
WISIEŃKA- kurcze no nieraz te zdjecia tak zrobia ze wychodzi wodoglowie....jak robil mi gosci forki dzieci do paszportow to tez cuda-wianki sie dzialy,ale robil tak dlugo az zaakceptowalam-w koncu place za to.PYSIA- kto Cie wkurzyl?????????cos nasza Bibnka od wczoraj sie nie odzywa....:sorry2:

reklama
pysia888 - data ślubu jak do rozpoczęcia staranek? 73 dni?

mama05 - a to Wam sie markizy zachciało ... ;)

Sol - zbieram siły, nie martw się, dam radę na pewno!!!
może do końca nie rozumiem, tydzień pracy w miesiącu to za mało czy za dużo? czy po prostu tam nie chcesz? albo chcesz coś lepszego?

maryla - nie gniewam się, wiem, że zarobiona jesteś ... no właśnie, jak tam stronka?, a i na blogu nie ma nowych foteczek ...
oj, bo będę krzyczała!

Ps. lecę do kuchni obiad szykować ...

MARYLKO, kochana .... To przynajmniej konkurencja Cie zmobilizowala do wypelnienia stronki o sklepiku :))) A kochana juz mi przeszlo.
MARYLKA, MAMA Za butami slubnymi dalej nie bylam eh... poplakalam troche, moj przyjechal, przytulil, pocalowal i mi przeszlo. Teraz popijam herbatke liptona piramidki pychota.

WISIENKO, dzieki za przepisik kochana :* masz tyle wzrostu i kg co ja mam :))
Tylko nie wiem gdzie znajde takie duze pieczarki :( bo wszedzie male sa. No zobaczymy

MARYLKA- no moze pogoda Bibinke wykańcza...PYSIA- dobrze,ze nerwy juz odeszly won:laugh2:KPI- no zachcialo sie markizy bo my tu mamy mega goraco na ogrodzie i naprawde jest nie do wytrzymania,ale ceny....makabra:crazy:dobrze,ja sie pozegnam wlece wieczorkiem albo jutro z poranna kawka.lece do dentysty-za pol godzinki wychodze.papa buziaków 102:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:SOL- mam nadzieje ,ze wrocisz z dobrymi wiesciami.P.S. pewnie wlece wieczorem bo jestem uzalezniona:szok::-);-)

KPI, no prawie tyle samo dni :)

MAMA, to lec. Badz dzielna u dentysty.

SOL, masz racje... zrezygnuj z takiej pracy. Na zlecenie czy o dzielo nie oplaca sie pracowac... Moze i dobra kasa ale co z tego, ze nie liczy sie to do lat pracy ... ja pracowalam na umowe o dzielo pare miesiecy na poczatku mojej kariery w pracy, tuz po szkole bylam :)))

Jejku. Niech te dni szybciej plyna :((
My chyba zmykamy zaraz po cos slodkiego, bo taka mam ochote cos zjesc slodkiego, ze szok :))) Kochane, jeszcze tylko dwie nocki i weekend :) mrrr i brokulka kupimy i to co potrzeba i salateczka bedzie :)))

kpi - no nie do końca to tak jak piszesz :-D chodzi o to, że przez tydzień w miesiącu mam same nocki - 5-6 nocek pod rząd a do tego normalnie popołudniówki i poranne zmiany. jak rozmawiałam z kierowniczką magazynu to ona mi mówiła że to zapierdziel straszny bo to normalnie 8 godzin prawie codziennie i 6 nocek po 12 z rzędu w miesiącu.

pysia - tylko ja chce iść tam do pracy, to M nie chce żebym tam szła. A innej niż na zlecenie teraz nigdzie nie dostanę więc nie mam co marudzić :tak:

Po dłuższych przemyśleniach że większość miesiąca będę dziecko widzieć tylko jak będę ją do przedszkola odprowadzała zdecydowaliśmy że jednak nie idę do Cefarmu. Szukam dalej. Dla Karoli pójście do przedszkola będzie stresem a ona jest straszny mamut i nie chcę jej stawiać w sytuacji gdzie będzie widywała mamę tylko rano bo będziemy się ciągle mijały. Dla nas obu byłby to zbytni stres :sorry: mam nadzieję że znajdę coś sensowniejszego :-(

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry