reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Sol daj z siebie wszytsko,powodzenia w szukaniu pracy,,trzmam kciukaski moćko~!!!! a co do kaksi,u nas tez źle ,jedziemy na kredycie to raz,,a dwa musielismy pozyczyc kupe kasy w tym m-cu,,moj dopiero miesiac pracuje i dosatl za marzec 300zł,,ja 1600 a oplat mielismy 2200zł..grrrrrr...w nast bedzie chyba lepiej,,,

mama a piszcie piszcie,,tylko dajcie mi z godz na nadrobienie..hehe

mloda bedziesz miala ,na 100%..wiosenna aura ci sprzyja kochana jak nam wsyztskim...

ewciu milego sprzatania..

Wisienka mniam,,pysznosci,,gotuj gotuj i sie podziel posilkiem...

maryla ja mam dwa sloiki ,podrzucic ci,hehe

bb77 witam sie z Toba i ja...

reklama
Wisienka ja pracuje na Muchoborze Małym ;-) a mieszkam koło Arkad:-)
Ewcia no ja mam nadzieję, że tak będzie i to nawet że w okolicy majówki się uda. 30 kwietnia plan mam isc do gincia i że pozwoli,badanie his.-pat nic nie wykazało, więc chyba nie będzie problemu. Już się nie mogę doczekać...
Dzięki Mama kciukasy się przydadzą ;-)

Ostatnia edycja:
Posprzątałam kuchnię, łazienkę i salon...obiadek wstawiony...ciasto się piecze...pranko wstawione...do kawki można zasiąść...i opr dostałam od P, że się przemęczam i gimnastykuję...:sorry2:

SOL,
trzymam kciukasy za PANA :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

EWCIA Ty widze ze Slupska a ja ze Szczecinka:-Dtyle,ze od 11 lat mieszkam w Poznaniu:tak:EWELINA- no niezle sie napracowalas:-)fajnie jak sie tyle zrobi i otem "na legalu"mozna usiasc na BB:tak::-D:-D:-DMLODAM- najwazniejsze,zebys Ty byla gotowa do rozoczecia a widze,ze jestes wiec mysle ze po wizycie dostaniesz zielone swiatelko do dzialan:tak::tak:

MAMA05, robota to dopiero przede mną - to był dopiero wstęp...jeszcze cała góra do wysprzątania została :szok: nie ma to jak znaleźć sobie robotę, by nie myśleć o głupotkach ;-)

mloda tak bedzie,,trzymam kciukaski,,wogole wszytskie za wszystkie trzymaja,,to nasz rok dziewcyznki ten 2011....

ewelina no wlasnie co sie tak przemeczasz,,a swoja droga,,kurka obrotna jestes,,,ja jeszcze lozka nie zrobilam,hahaa

SOL- kciuki zacisniete-i ja zaciskam i Domi!!!czekamy na wiesci EWCIA81- witaj spiochu:tak:MARYLKA- dzien do bani pogodowo ,co???masakra jak zimno..
no masakra w taka pogode to zadnego wózka nie widac nawet na dworze :( wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
jak tak sobie czytam, że piszecie o swoich dzieciaczkach t o aż troszkę żal ściska, że nie mamy swojego maleństwa jeszcze... :-( a tak było blisko ostatnio.
małe pytanko czy to tylko ja na forum nie mam jeszcze dzidzi?
nie ja tez nie mam dzidzi i lovely- która załozyła ten watek ale ma mało czasu ostatnio tak jak Asia , pysia czeka do ślubi i doczekac się nie może :) i jeszcze pare by sie znalazło dziwczyn :)

mloda tak bedzie,,trzymam kciukaski,,wogole wszytskie za wszystkie trzymaja,,to nasz rok dziewcyznki ten 2011....

ewelina no wlasnie co sie tak przemeczasz,,a swoja droga,,kurka obrotna jestes,,,ja jeszcze lozka nie zrobilam,hahaa

Ewcia, no ktoś z naszej dwójki musi być obrotny, skoro mój PAN siedzi i gazetkę czyta :angry::angry::angry: ale wybaczam mu, bo czeka go niezły kierat w ogrodzie :laugh2:;-)

mama no prosze...szczecinek.....
ewelinko rany...ty to masz werwe dzisiaj od rana,,a raczej poludnia...

aaaa ewelinko to ty w zanadrzu mam dla niego robote,hahaa

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry