reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Sol trzymam kciuki ja diabli!!!:-)
Ewcia81 mo Maciek też zawsze był śpiochem a teraz do szkoły to go dobudzić nie mogę, za to w weekend do 12 śpi:tak:
mama i w naiwności swej i miłości matczynej wierzysz , ze nie dotknie???:rofl2:
kinga czy Twój tato to też Wojciech????My mieszkamy o 100 km od taty i jak sie zjeżdżamy wszyscy to zawsze grilujemy. Jest ogród i altana i zielono i fajnie!

Dobra - Cv wydrukowane - teraz czas na miasto :-D

Wisieńka - przepraszam za psikusa :-p

mlodam - Maryla nie ma, i jeszcze kilka dziewczyn ale trochę powywiewało tych co jeszcze nie mają - nie wiem czemu :-p

WISIEŃKA- NO W NAIWNOSCI I MILOSCI MATCZYNEJ TAK WIERZE:tak::-D:-Dchoc powiem CI ze zupelnie nie wiem jak On mogl to wczoraj zrobic bo On jest przeciwieństwem Zuzy-Ona wulkan energii w wieku 2,8 m-cy juz miala reke zlamana:szok:a On...nie powiem ,ze oaza spokoju-bo jeste normalnym dzieckiem:laugh2:i tez szaleje,ale z natury jest duzo spokojniejszy-nie jest typowym chlopcem ktory tylko grandzi-jest bardzo mily,zawsze powie smacznego a jak ktos zje i odchodzi od stolu i mowi dziekuje to On zawsze-na zdrowko:laugh2:jak cos zmajstruje to zaraz przeprasza a jak Go pytam przed drzemka- Domi chcesz siusiu to On mowi-nie,dziekuje mamusiu:laugh2:a dopiero 30 lipca skonczy 3 lata-jest moim uroczym facetem i nie oddam Go żadnej kobiecie niedobrej:rofl2:MLODAM- nie ,nie tylko Ty starasz sie o pierwsza dzidzie-wiec glowa do gory slonko-doczekasz sie,my tu kciuki trzymamy!!!!!!!!!!!!!!

Sol za jakiego psikusa, nie zauważyłam!!:rofl2::rofl2::rofl2:
Mlodam ja jestem z Muchoboru Wielkiego a ty?:-)
mama z tego wynika, ze to cicha woda, słodziaczek!!! Myslę, ze przyszła synowa ma z tobą przerąbane:-):-):-)

No nadrabiam ,czytam,,i odpisuje..tyle tego,,hehee

mama o 5 rano twoj cie dopada..hehe...no ładnie,,,budzi cie ze snu...moj wczoraj,przyszedl,zjadl kolacje i odlecial,-taki byl padniety,,hyh,,tyle z niego bylo pozytku......dzisiaj tez tyra do 19 albo i później,wiec bedzie wyrabany,,,ehhh

nika sama spedzilam wieczorek,,,,

Wisienka hehe,,dobry tekst twoj chlop powiedzial,haha

Sol dokladnie jak bedziesz chciala to przeciez mozesz postawic na swoim i pojechac...

ewcia pewnie ze nie dziekuj i jestesmy dobrej mysli...

zapmarta ja pomoge,,podrzuc poprasuje...

A was nadrabiam i odpisuje,,musze przeciez wiedziec co i jak u was....

Sol za jakiego psikusa, nie zauważyłam!!:rofl2::rofl2::rofl2:
Mlodam ja jestem z Muchoboru Wielkiego a ty?:-)
mama z tego wynika, ze to cicha woda, słodziaczek!!! Myslę, ze przyszła synowa ma z tobą przerąbane:-):-):-)
WISIEŃKA-tez tak mysle,ze bedzie miala przerabane:-D:-D:-Dchyba ze ja wyrosne z tego;-):-):-):-)a psikus to chyba suwaczek:sorry2:EWCIA81-Nadrabiaj ,nadrabiaj choc wiem ze ciezko:laugh2:bo my uzaleznione i dajemy na maxa.no dopada mnie o 5 rano i co zrobisz;-):-D:-D:-D

reklama
WISIEŃKA- ladny suwaczek ,taki wiosenny-lec lec na zdjecie a potem pochwal sie nam na BB:tak::-DDomi zasiadl wlasnie do bajek-pol godzinki i klade Go na drzemke,a u mnie dla odmiany wlasnie leje:baffled::crazy:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry