- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
K
Kinga85
Gość
tak ja to wiem. pisałam że ja na macierzyńskie raczej się wybierać nie bede bo wolę sobie na spokojnie popracować (ciąża to nie choroba)Kinga85- co do macierzyńskiego, a własnej działalności, to bez względu na wszystko macierzyńskie MUSISZ spędzić w domu
a jak najbardziej macierzyńskie oznacza wolne od pracy to oczywiste!
dziewczyny ja z doskoku bo niestety ale mam obowiązki teraz w domu
witaj bb! życze ci aby udało wam sie jak najszybciej.
wisienka i wam się uda pewnie już niedługo
Wisieńka
Fanka BB :)
U mnie dzisiaj dzień pod znakiem pieczarek, które przywiózł nam kolega Pola prosto z pieczarkarni, całe 3 kg. A więc zupa pieczarkowa i mielone z sosem pieczarkowym i pieczarki zapiekane z zółtym serem i szynką.:-):-):-)N adworze zaczęło psdać i jest paskudnie, mam nadzieję, ze do soboty przejdzie bo mój tato ma imieniny i miał być gril rodzinny.
K
Kinga85
Gość
wisienko moj tato też ma imieniny w weekend a raczej w piątek jutro pewnie spotkamy się jedynie na kawce ale też miło.
pogoda i u nas paskudna pada i co chwila na przemian wychodzi slońce i sie chmurzy :/
pogoda i u nas paskudna pada i co chwila na przemian wychodzi slońce i sie chmurzy :/
mama05
prrrryy szaaaalona :))
WISIEŃKA- no to faktycznie-pieczarkowy dzienja tydzien temu tez robilam pieczarkowau mnie juz pomidorowa dochodzi,pobawilam sie troche z synem u gory i 10 razy Mu powtarzalam ze komody nie wolno dotykac!!;-)
S
Sol
Gość
A ja sobie umyłam już i wysuszyłam włoski, zrobiłam makijaż i jestem pozytywnie-negatywnie nastawiona. Buty na obcasie odkurzyłam, czas w drogę. A jak zacznie padać to będę głośno klęła Trzymajcie za mnie kciuki dzisiaj
K
Kinga85
Gość
Sol 3mam kciuki mocno!!!! 3maj się
E
Ewcia81
Gość
Dzien dobry dziewczynki...
Ja dopiero wstalam ,,przegielam co..hehe..;-)
Zjadlam sniadanko,moj mlay dopiero je,maly moj tez taki spioch jak ja to dobrze...
Bajki od rana w tv mam,normlanie jobla idzie dostac...
Zimko kurde w domku,bo nie palilam,a na dworzu tez pochmurno i brzydko.
Dzisiaj nigdzie sie nie ruszam,,siedizmy z Matim w domeczku...
Tez bede zupke robila,tylko nie wiem jaką
Ja dopiero wstalam ,,przegielam co..hehe..;-)
Zjadlam sniadanko,moj mlay dopiero je,maly moj tez taki spioch jak ja to dobrze...
Bajki od rana w tv mam,normlanie jobla idzie dostac...
Zimko kurde w domku,bo nie palilam,a na dworzu tez pochmurno i brzydko.
Dzisiaj nigdzie sie nie ruszam,,siedizmy z Matim w domeczku...
Tez bede zupke robila,tylko nie wiem jaką
maryla86
Fanka BB :)
trzymam kciuki za Ciebie i za nowa super prace pwodzenia i kop na szczęścieA ja sobie umyłam już i wysuszyłam włoski, zrobiłam makijaż i jestem pozytywnie-negatywnie nastawiona. Buty na obcasie odkurzyłam, czas w drogę. A jak zacznie padać to będę głośno klęła Trzymajcie za mnie kciuki dzisiaj
bb77: no najlepiej rób tak jak mama mówi po prostu sie przytulaj nie licz nic nie sprawdzaj i fasolka sama przyjdzie
ewcia ty spiochu tez bym tak pospała ale mnie mąż z łózka zgonił i jeszcze sie żalił koledze że wstać nie chciałam a wogule to sie z nim o majonez rano pokłuciłam tzn on focha walnoł ze mu chciałam zabrać a ja że ma odpuścic ech normalnie jak dzieci ale znajomy sie z nas nabijał że o majonez sie poobrażali powiedział że nam kupi drugi słoik
kurka wodna nie wziełam aparatu do pracy wrrrrrrrrrrrrrrrrr
reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
SOL- kciuki zacisniete-i ja zaciskam i Domi!!!czekamy na wiesci EWCIA81- witaj spiochuMARYLKA- dzien do bani pogodowo ,co???masakra jak zimno..
Ostatnia edycja:
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: