reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Kinga85- co do macierzyńskiego, a własnej działalności, to bez względu na wszystko macierzyńskie MUSISZ spędzić w domu
tak ja to wiem. pisałam że ja na macierzyńskie raczej się wybierać nie bede bo wolę sobie na spokojnie popracować (ciąża to nie choroba) :)
a jak najbardziej macierzyńskie oznacza wolne od pracy to oczywiste!

dziewczyny ja z doskoku bo niestety ale mam obowiązki teraz w domu

witaj bb! :) życze ci aby udało wam sie jak najszybciej.
wisienka i wam się uda pewnie już niedługo ;)

U mnie dzisiaj dzień pod znakiem pieczarek, które przywiózł nam kolega Pola prosto z pieczarkarni, całe 3 kg. A więc zupa pieczarkowa i mielone z sosem pieczarkowym i pieczarki zapiekane z zółtym serem i szynką.:-):-):-)N adworze zaczęło psdać i jest paskudnie, mam nadzieję, ze do soboty przejdzie bo mój tato ma imieniny i miał być gril rodzinny.:rofl2::rofl2:

wisienko moj tato też ma imieniny w weekend a raczej w piątek jutro:) pewnie spotkamy się jedynie na kawce ale też miło.
pogoda i u nas paskudna pada i co chwila na przemian wychodzi slońce i sie chmurzy :/

WISIEŃKA- no to faktycznie-pieczarkowy dzien:-D:-D:-D:-D:-Dja tydzien temu tez robilam pieczarkowa:tak:u mnie juz pomidorowa dochodzi,pobawilam sie troche z synem u gory i 10 razy Mu powtarzalam ze komody nie wolno dotykac!!;-):laugh2:

A ja sobie umyłam już i wysuszyłam włoski, zrobiłam makijaż i jestem pozytywnie-negatywnie nastawiona. Buty na obcasie odkurzyłam, czas w drogę. A jak zacznie padać to będę głośno klęła :-D Trzymajcie za mnie kciuki dzisiaj :tak:

Dzien dobry dziewczynki...

Ja dopiero wstalam ,,przegielam co..hehe..;-)
Zjadlam sniadanko,moj mlay dopiero je,maly moj tez taki spioch jak ja to dobrze...
Bajki od rana w tv mam,normlanie jobla idzie dostac...

Zimko kurde w domku,bo nie palilam,a na dworzu tez pochmurno i brzydko.
Dzisiaj nigdzie sie nie ruszam,,siedizmy z Matim w domeczku...:tak:

Tez bede zupke robila,tylko nie wiem jaką:sorry2::dry:

A ja sobie umyłam już i wysuszyłam włoski, zrobiłam makijaż i jestem pozytywnie-negatywnie nastawiona. Buty na obcasie odkurzyłam, czas w drogę. A jak zacznie padać to będę głośno klęła :-D Trzymajcie za mnie kciuki dzisiaj :tak:
trzymam kciuki za Ciebie i za nowa super prace pwodzenia :) i kop na szczęście :):)

bb77: no najlepiej rób tak jak mama mówi po prostu sie przytulaj nie licz nic nie sprawdzaj i fasolka sama przyjdzie :)

ewcia ty spiochu :):) tez bym tak pospała ale mnie mąż z łózka zgonił :(:( i jeszcze sie żalił koledze że wstać nie chciałam a wogule to sie z nim o majonez rano pokłuciłam :):):) tzn on focha walnoł ze mu chciałam zabrać a ja że ma odpuścic ech normalnie jak dzieci ale znajomy sie z nas nabijał że o majonez sie poobrażali :):):):) powiedział że nam kupi drugi słoik :):):):):):):)

kurka wodna nie wziełam aparatu do pracy wrrrrrrrrrrrrrrrrr

reklama
SOL- kciuki zacisniete-i ja zaciskam i Domi!!!czekamy na wiesci EWCIA81- witaj spiochu:tak:MARYLKA- dzien do bani pogodowo ,co???masakra jak zimno..

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry