reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć,

Sol, mam nadzieję, że znajdziesz pracę i twoje problemy się rozwiążą. A może mama zamiast dołożyć do przedszkola wesprze was finansowo, a jak pójdziesz do pracy to jej oddasz. Skoro miała dać na przedszkole Karoli, to wam pomoże...
zapmarta - zasadniczo to oni Karoli chcą pomóc a nie nam :-p Więc raczej nie mam co liczyć na taką pomoc - bo my to nie Karola.

ha ha ha ha ha ha ha
zachłysnęłam się kawą...ale mnie ubawiłaś :-D:-D:-D:-D:-D
ewela - mam nadzieję że nie gorąca była :tak: A ty byś takiego nie zdzieliła - szowinista durny :wściekła/y:

hehe a to przepraszam hehe:))zapomniałam że u was dziś pogoda nie ciekawa:)) w takim razie zostań lepiej w domu i posłuchaj swojej ulubionej muzyki :)))))
Nie ma problemu ale i tak za niedługo wychodzę :dry: najpierw kąpiel żeby jakoś wyglądać a potem szukam pracy :-(

SOL to faktycznie na jakiegoś świnię trafiłaś, może i lepiej, że tam się męczyć nie będziesz. jeszcze znajdziesz pracę, w której Cię docenią i nie będa chcieli z rąk wypuścić:tak:
No moze z tym wypuszczaniem z rąk nie przesadzajmy - chciałabym po pracy iść do domu a nie zostawać w robocie :-D A nie świnia chłopaszek był tylko szowinista, ale niestety taka jest opinia o dziewczynach po informatyce - że przechodzą dalej bo koledzy im pomagają za ... drobne usługi. Ale włąśnie takie dziewczyny robią reszcie złą reklamę. Mój M miał dwie takie u siebie na roku - a potem idź szukaj pracy jako informatyk :-(

sol nie krzycz musiała m2 posty zamieścic bo inaczej sie nie mieściło :(
Marylciu - ale nie są jeden pod drugim bo ktoś zdążył między nimi napisać :-D Trzymam kciuki żeby u konkurencji nikt nie kupował :tak:

SOL,ale sie usmialam z tego "swiezego powietrza"-widze,ze humorek wrocil to dobrze.Gile wytarlas???:-D:-D
mama finka :-p jakby moje dziecko powiedziało :-p

Spadam się kąpać i idę na miasto roboty szukać. Przed wyjściem sobie łyknę co nieco na uspokojenie :sorry2: bo teraz jakoś mi się co chwila oczy pocą i szlag mnie trafia. Najgorsze że zbiera się u mnie na deszcz jak nie burzę i dodatkowo łeb mnie boli.

A przypomniało mi się - kiedyś kolega próbował mnie zwerbować do siebie do Kolportera jako programistkę, nie wiedział że byłam w ciąży. I tak mnie prosi i błaga - chyba z miesiąc mi truł. W końcu się zapytałam czemu tak bardzo mu zależy żebym do nich przyszła. Załamała mnie odpowiedź :laugh2: "Bo tu same chłopy i nam się nudzić zaczyna i się opierd...my a jak by dziewczyna była w zespole to może byśmy się jakoś zmotywowali żeby się pokazać z lepszej strony. No i pogadać by było z kim nowym bo już mam ich dość." Zaznaczę na marginesie że ten kolega jest moim byłym któremu nigdy nie przeszła miętka do mnie - do dzisiaj walczy - to ten co mi ostatnio namieszał :sorry2:

reklama
EWELINA- no musisz uwazacz jak czytasz posty Sol bo On ma takie specyficzne posty i ja zawsze mam ubaw,no chyba,ze ma bidulka dola....
On? Miło mi Krzysiu jestem :-p Ja Ci dam On - zaraz Ci bana założę za takie numery :-D Ewelina - nie słuchaj tego pana :-p

Ewcia3004 - no nie mogę niestety bo mamy kredyt ten z dopłatami i niestety o ile dobrze pamiętam to nie ma takiej opcji w nim :-(

:-):-)Witaj bb, z tym 33 to się nie martw jestem starsza w czerwcu 34 i z Mackiem tez nie było problemu sam przyszedł, bez zaproszenia, jest zyciową niespodzianka i cieszę sie ogromnie, ze go mam. Wierzę mocno, ze teraz mi się uda za te kilka dni:-):-)
Witaj zapmarta ja tez mam rogala, ze ta małpowata @ jest:-)mama jeszcze ci dziura dokucza? Ty jedz desery bo nam jeszcze znikniesz :-):-)
maryla będzie dobrze, duże punkty zawsze robią duzo hałasu i podbijają ceny licząc, ze ktoś sie zachłysnie iliścią i kupi a ludzie teraz wytrenowani, patrzą na cene i miłą obsługę a tu kochana do pięt Ci żadna hurtowienka nie sięga!!!!
witam mlodam my sie chyba pierwszy raz, ze tak powiem widzimy ale czytałam twoje posty, pozdrawiam
Idę suszyć włosy, nie piszcie za długo bo nie wyrabiam i znowu obiad przypalę!!!

zapmarta- BARDZOE PROSZE I CORCI ZYCZE:tak::tak::tak:SOL- no ciezka sprawa z tym "kolegom".....tymbardziej jesli Mu nie przeszlo...zeby jeszcze bardziej nie namieszal...SOL- widzisz,ja sie spiesze zjadam litery i potem dostaje OPR...mi zjadaja A przy imieniu i tez jestem czasem facetem-da sie zyc:))))))))))))))))

Ostatnia edycja:
Sol no nieźle mama Ci napisała :) ale ja sie przyznam że nie zwróciłam uwagi :)
kochane raz jeszcze dziekuje za wsparcie
Sol trzymam kciuki za poszukiwania pracki :) tym razem znajdziesz wymażoną prace :)

ja koncze śniadanko i zabieram sie za stronke zaraz :)

:-D ja to się wam przyznam , jakoś mi się nie chce robić tej fasolki :szok:, robi mnie w konia , i aż mi się odechciewa , ale mój mężulek się uparł i stwierdził że czas najwyższy bo niedługo on idzie na emeryturę( nie jest starcem tylko, mundurowym i oni wcześniej jak chcą to idą ,:-D) i nie będzie jako dziadek na wywiadówki chodził , :-D, stwierdził że ma bojowe zadanie i kiedyś mu się uda a taka perspektywa ciągłej pracy mu się podoba :-):-D.

bb77 rodzice mojego K mieszkają obok Łeby :-) przyznam się, że ja kocham morze:tak:wręcz uwielbiam, teraz to bywam nad nim baaardzo często;-) zimą to pięknie wygląda no i miasto opustoszałe, spokojne, nie to co szał w sezonie. szczerze to powiem, ze w sezonie za Łebą nie przepadam-tłumu nie znoszę i tego przeciskania się między ludźmi...

reklama
ZAPMARTA- lec tylko na kominy uwazaj i wracaj do nas:tak::-DMARYLKA- smacznego.WISIEŃKA- postaramy sie z duzo nie pisac:rofl2:bb77- jak sie dlugo dziala w temacie to nachodzi zniechecenie...ale nie ma co sie poddawac tylko dzialac.to nie rob fasolki tylko przytulaj sie do męża a fasolka sama sie pojawi..:laugh2:

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry