reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja mojego męza wysłałam na przeszpiegi do hurtowni i mają juz spacerówki i rowerki (droższe ale większy wybór) mają łóżeczka (ceny podobne), huśdawki (droższe o 40 zł !!!!) chodziki - ale to mieli wczesniej maty edukacyjne - ta sama cena przewijaki 2zł droższe i maja miec wózki w tym tygodniu to pójde w sobote oblukać jakich firm :)
nie powiem boje sie troche tej konkurencji ale będe walczyć jak lew bo w końcu chodzi tu o mojże życie o moje dzieci - bo jak będzie sklep dobrze prosperował to i w domu będzie dobrze i w domu z dziećmi więcej czasu będe mogła być i moze będe miała chwile słabości ale bede walczyć :) dziś zaczynam męczyć ostro stronke a co wrrrrrrrrrr

a @ taka nachalna że czyje się jakbym miała niagare w majtach tak leci że szok no ale może się szybciej skończy i niedługo będe mogła znowu szaleć :)

Dziękuje kochane wam za wsparcie jesteście CUDOWNE I WSPANIAŁE I JEDYNE W SWOIM RODZAJU UWIELBIAM WAS

sol nie krzycz musiała m2 posty zamieścic bo inaczej sie nie mieściło :(

reklama
SOL,ale sie usmialam z tego "swiezego powietrza"-widze,ze humorek wrocil to dobrze.Gile wytarlas???:-D:-DLORELAIN- jak tam idzie nauka??MARYLKA- a Ty jeszcze nadrabiasz???????????????:dry:

:-) witam was kochane , nadrobiłam , czytanie kilkudniowe,
:-D ja starania o kruszynkę zaczęłam w listopadzie 2009 , i do tej pory się staram .( trzeba poprawić datę mojej staranki ) no i do tej pory nic ..:rofl2: . dołączm sie do mam które mówią że po 30 trudniej fakt ja mam 33 już skończone , i jak miałam 21 też zaszłam w pierwszym cyklu, a teraz to już weteran jestem chyba :-D:-D, czytałam po drodze że wspominałyście o wczasach , my wybieramy się nad morzew sumie na 4 tygodnie , jak wybory nie będą kazały mojemu ,,M,, wracać do pracy , :wściekła/y:. najpierw Łeba potem Krynica Morska ( to już moja córcia chciała bo lubi to miejsce. ) . A testować będę coś około 19 maja,

wisieńka, doczytałam o @. Cieszę się...
Marylka, klient na pewno sprawdzi ceny w kilku miejscach i kupi tam gdzie taniej. Głowa do góry. A odpisali ci z tymi wózkami Jedo ???

hej zapmarat nie jeszcze nie odpisali czekam do konca tygodnia jak sie nie odezwą to w pon sama zadzwonie :)

ha ha ha ha ha ha ha
zachłysnęłam się kawą...ale mnie ubawiłaś :-D:-D:-D:-D:-D
EWELINA- no musisz uwazacz jak czytasz posty Sol bo On ma takie specyficzne posty i ja zawsze mam ubaw,no chyba,ze ma bidulka dola....ZAPMARTA- obiad z 2 dan powiadasz:laugh2::laugh2:a nad deserem nie mysle bo po wyrwaniu 8 jest jeszcze dziura i wogole malo jem-o matko,jeszcze schudne....:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:WISIEŃKA- super ,ze @ sie rozkulal i Zapmarta tez- to teraz ladnie mierzyc tem.i bedzie wiadomo co i jak. ZAPMARTA- a zapisalas sobie dla przykladu ta moja temp.co kiedys podwalam???ile dzis zjadals slodkosci??:-):-):-):-):rofl2::rofl2:bb77- WITAJ WETERANKO:)))))

kochane przesyłam wam ciepłe słoneczko
384.gif
bo u mnie tak pięknie świeci:))
Uciekam ogarnąć chatkę 3majcie się:)))

Witam i ja:-)

Wisieńka- a ja jestem z Bielawy- ok 50 km od Wrocka;-)

Mama- a ja mam najwcześniej urodzinki od Was, bo 30-go, oby te plamienia już nie wróciły

Agnieszka.kk- oj wyobrażam sobie jak Alan opowiadał, te opowieści Dzieciaczków są suuuper:-)

Sol- faktycznie świnie niesamowite!!! Co do kasy, nie wiem co napisać, poza tym, że mocno przytulam:-( choć wiesz co przyszło mi do głowy- pójdź może do banku i poproś, aby wstrzymali Ci kredyt na miesiąc, czy dwa. Jeżeli nie macie zaległości, to powinni pójść na rękę, ja przynajmniej kiedyś tak zrobiłam i poszli:tak: tylko będziesz musiała napisać pismo do kierownika...

Marylko- mam nadzieję, że następnym razem się uda:tak:

Kinga85- co do macierzyńskiego, a własnej działalności, to bez względu na wszystko macierzyńskie MUSISZ spędzić w domu

No to nadrobiłam:tak::tak:

reklama
ZAPMARTA- tak:)AGNIESZKA- dzieki,papa-do pozniej EWCIA- witaj,tez mam nadzieje,ze plamienie nie wroci choc brzucha tak troche pobolewa:/

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry