reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
nasza spacerówka w piwnicy w sumie nei wiem po co bo i tak już jest do niczego:/ może ktoś biedny bedzie chciał to damy a co tam :)

nasz Filip też już bardzo długo bez wózka :) teraz to albo na nogach albo rower albo hulajnoga :D

reklama
KINGA- to sobie podyskutowalysmy;-):tak:MLODAM- narazie nie dzwonie bo plamienia juz nie widac ale jak sie przyplacze znowu to dzwonie-tabl.biore miedzy 14 a 15 i do tego czasu zadzwonie jak mi sie znow cos tam odezwie...ja swoj wozek gleboki po 2 dzieci oddalam potrzebujacej rodzince-byl w dobrym stanie,pompowane kola,rzekladana raczka a u nich nieplanowana ciaza wiec im sie przyda....i troche rzeczy po dzieciach tez dalam-urodzila w lutym a ja nie wiem czy wogole nam sie uda a jak moglam pomoc to pomoglam.MARYLKA- jak tam dzis tez jakas dostawa???a moze Ty sie za bardzo napracowalas i stad wczesniej @???

Mój Alan to albo na nogach albo na rowerze...i to wszędzie nawet do przedszkola i na zakupy...
Ja nawet stare ciuchy po Alanku oddaję do czerwonego krzyża bo nie mam gdzie tego wszystkiego trzymać no ale wózek był już do niczego więc wstyd byłoby mi zawieść taki złom...no a jak pojawi się w przyszłości kolejna dzidzia to kupię nowe a wózek pewnie przywiozę z Pl bo są zdecydowanie tańsze..:)

mama - już zmieniłam :-p zanim przeczytałam :-D
agnieszka - ładnie mi życzysz :szok: bo u mnie pochmurnie i deszczowo a ty mnie na "świeże powietrze" wyganiasz :-D
kinga - ja mam specjalizację z zarządzania systemami informatycznymi - gdzie mam o tym jako takie pojęcie - zależy w jakim ujęciu na to patrzeć :-p bo to szeroka specjalizacja - raczej na odległość się nie nadaje :-p A obecnie zajmuję się usługami informatycznymi - od tworzenia www poprzez diagnostykę systemu operacyjnego ew naprawę do podstawowej naprawy sprzętu. I jak strony mogę robić na odległość tak całą resztę na miejscu. Nie szukam jako informatyk bo u mnie są szowiniści - jak się dowiedzieli że kobieta składa aplikacje to zapytali czy umiem chociaż kawę parzyć - oj myślałam że przemodeluję skó.... buźkę :wściekła/y:

Sol mi tez wklej @ na dzisiaj, jest już pełną parą. :-)
A ja wam powiem ja uwielbiam poleniuchować. Czytam dużo ksiązek i jak jestem sama , choc nieczęsto się to zdarz to siadam z kocykiem na kolanach albo w słoneczku na balkonie i rozkoszuję się. A jak nie wytrę czasem kurzy to nic się nie stanie, byle było miło... Z drugiej strony mam wpojony rytuał sobotnich porządków i jak nadchodzi weekend to muszę posprzątać,żeby spokojnie odpocząć.:rofl2::rofl2::rofl2:
Wózkiem mojego Macka jeździło 3 dzieciaków, on, siostrzeniec i kuzynecznik. Ale to było 15 lat temu...:-D:-DIdę umyc główke i zrobić sobie sliczną fryzurkę bo dzisiaj robię zdjęcia do paszportu i chce by na granicy mówili fiu, fiu:happy::happy::happy:

Cześć,

Marylka, po @ będziecie hulać do woli !!!, a teraz cieszę się, że się nie stresujesz kochana.

Sol, mam nadzieję, że znajdziesz pracę i twoje problemy się rozwiążą. A może mama zamiast dołożyć do przedszkola wesprze was finansowo, a jak pójdziesz do pracy to jej oddasz. Skoro miała dać na przedszkole Karoli, to wam pomoże...

Wisieńka, jak @ ??? zawitała ???

mama, ty już pewnie obiad ugotowałaś z dwóch dań a teraz nad deserem pracujesz :-D:-D:-D, pracusiu ty.

Ja dostałam dziś @ w 29 d.c., ostatnie dwa cykle były 30 dniowe. No to trzeba tempkę będzie pomierzyć i zobaczymy co wyjdzie.

maryla nie martw sie! dasz rade ze sklepem i życze ci tego! jak sie nie uda to trudno... takie jest życie otworzysz coś nowego..

ja też niedługo otwieram własny sklep i tez sie boje że może mi sie nie udać ale kto nie ryzykuje ten nie osiagnie nic. trzeba próbować ;) ja jestem dobrej mysli.
Takie teraz czasy że dużo sklepów jest i konkurencja rośnie każdemu. Nawet moj mąż ma firmę i konkurencję ale kicha na to bo wie że jest dobry w tym co robi i że wiele ludzi go już zna i korzysta z jego usług :) Trzeba być optymistą!!!
dzię▲kuje kochana za wsparcie i słowa otuchy :)

Czesc wam...

Dołączam do WAS,,tych starajacych sie by zostac mama w 2011....
Mam juz synka,,,,,a teraz od pol roku nic,,nie moge zajsc wogole...w tym m-cu @ mi sie poprzestawiala,,makabra,,,chyba trzeba wybrac sie na badania do gina,,bo zwariuje....zaraz 30stka a tu nici....a z pierwszym nie bylo problemu...

Pozdrawiam
Powodzenia
witam na pokładzie :):)

witraj EWCIA- zgladaj i pisz czesto,rozgosc sie:tak:KINGA -ja tez troche zmodyfikowlm suwaczek;-)MARYLA- juz jedna baba chciala zrobic Ci konkurencje i co...nic z tego-my tu trzymamy kciuki i bedzie si-Ty nie masz tyle miejsc ,ale zamawiasz klientom wozki i inne rzeczy na zyczenie wiec nie martw sie na zapas...utrzymasz sie bo masz charyzme-ludzie do Ciebie wracaja i tak juz zostanie;-)przypomne Ci-KTO NIE RYZYKUJE TEN NIE PIJE SZAMPANA:-D:-DSCISKAM CIE
no tylko że ta baba była juz przedemną a tu nowy punkt ale nie poddam się

Witajcie Dziewuszki...
Chciałam do WAS dołączyć...:zawstydzona/y:
Mam nadzieję, że w 2011r uda mi się zostać mamusią...
Pozdrawiam
trzymam kciuki za fasolke i witam :):)

Marylka, głowa do góry !!!
mama, szalejesz z tym suwaczkiem;-):-)
witam nowe dziewczyny: ewa i ewelina. Mam nadzieję, że się uda w 2011 !!!
głowa w górze dzięki za wsparcie

KPI, WISIENKA, MAMA wczoraj bylismy w poradni rodzinnej. Mam chetke mierzyc tempke codziennie ale wiem, ze skoro biore anty to nie to samo i nie wiem co robic :)))

MAMA, to Ci ladnie Domi nabroil. Ale najwazniejsze, ze mu sie nic nie dalo. Komoda i kwiatek to rzeczy nabyte :)))
To widze remoncik sie szykuje. My tez mamy jedna sciane w kamieníu elewacyjnym. strasznie mi sie to podoba!!!A ja nie wiem gdzie w tym roku na wakacje hy hy

KPI, ja tez chce kiedys bobasa jeden po drugim. Najbardziej mi sie marzy rok roznicy miedzy dziecmi

MARYLA, nic sie nie martw konkurencja :))) do Ciebie ludzie powracaja, wiec o czyms to swiadczy

brrr... wstalam dzis dopiero o 17ej, masakra jakas. Za oknem szaro, wiec i lepiej mi sie spalo
dziękuje kochana pysiu zawsze masz dla mnie dobre słowo :):)

Witam dziewczyny:-):-):-):-)

Jak rano wstalam to za oknem padał śnieg:szok::szok::szok::szok: na szczęście zaraz przestał bo już mam letnie opony i było by kiepsko:crazy: Autko przeszło przegląd bez żadnego problemu i na 2 lata mam spokój:tak::tak:

MAMA - to nieźle Domi narozrabiał;-) i pewnie powiedział że szukał piłeczki z niewinną miną:rofl2:
SOL - masz rację co się da wyciągnąć z US trzeba wyciągnąć:tak: My też jesteśmy na etapie rozliczania i mój M w związku z tym dostał głupawki:rofl2::rofl2: chyba jutro to dokończymy bo teraz to nie ma sensu bo go zaraz uduszę:baffled:
MARYLKA ty się konkurencją nie przejmuj bo dasz sobie radę :tak:
WISIENKA ta twoja @ to czai się:sorry2:

EWCIA , PYSIA - witajcie:-)
dzięki za wsparcie :):)

:-)Poczytałam:-) Co za uczta:-)
Witam nowe staraczki i życzę owocnych nocy i dni:happy::happy:
Zapmarta tez mam kobietkę kicię. Ibizkę. Słodka. Wzielismy ze schroniska. Bidula. Tez będziemy ja sterylizować na początku maja.:-):-):-)
mama:-):-)Ależ wicherek Ci rośnie!!!! Tylko czekaj na sól w cukierniczce i jajko w butach. Przerabiałam to jak Maciek miał :-):-)8 lat. I zebyś nie myślał , ze to jego wina:-p:-p
maryla nie martw się hurtownią. Pamiętaj o necie. Coraz więcej ludzi kupuje tam, i nie trzeba mieć duzych półek, wystarczą zdjeęcia!!!:-)
nika u mnie było dzisiaj ładnie ale koleżanka z Karpacza dzwoniła, ze pada grad.@ się wyślizguje , więc może jutro będzie,czekam na czerwoną!!! Dziwnie mi się zaczyna. Ale brzuch boli:rofl2::rofl2::rofl2:
Sol cieszę się , ze masz lepszy nastrój:-):-):-)
Ja też czekam na zwrot, ciekawi mnie ile ściągną mi z niepłaconych mandatów:nerd::nerd::nerd:
mama i bzruch i trooooszeczkę plamienie ale takie raczej nie czerwone, troche to u mnie dziwne, a spóźnia się równo tydzień!!!!!
dlatego dziś stronke będe męczyć :) dzięki za wiare we mnie :)

NADROBIŁAM :-D

Sol- poproszę mnie wpisać na staraczki na sierpień, a co do igieł to miałam znieczulenie przy cesarce w kręgosłup i najbardziej tego się bałam, a o dziwo wcale nie bolało. oni zanim najpierw wbiją tą długą igłę, to dają znieczulenie;-)

Mama no to Domi ci nabroił dzisiaj:szok: ale najważniejsze, że nic Mu się nie stało:-)
Co do markizy, to dla mnie zbyt dużo biorą. Tak się składa, że ja z moim K. zajmujemy się markizami i za 4m, tylko, że z wysięgiem 210 cm półkasetową bierzemy 1700, nieźle cenią się w Poznaniu:szok::szok::no::no:

Iwonka2b, Młodam- i my także doczekamy się szczęśliwego rozwiązania:-)
ja jak narazie mam zrobione badania na chlamydię, posiew z pochwy, morfologię, toxoplazmozę w lipcu jak pójdę ma mi lekarz dać jeszcze na tarczycę, powtórzyć toxo i nie wiem czy coś jeszcze

Joannajoanna zawsze tak jest, że te, które się starają nie udaje się, a te co nie chcą mają

KasiaWie- marudź, marudź, w końcu jesteśmy tu od tego, aby wysłuchać;-)

Maryla- jak z dostawą?? A co do konkurencji, to ważniejsza jest obsługa od ilości wózków, więc Słonko głowa do góry;-):tak:

Lorelain- to może strój pokojówki fundnę sobie na sierpień:-D:-D

Agnieszka.kk- jak Synek po wycieczce?

Ewcia81, Ewelinko28- witam

Nika32. Wisienka- witam

A u mnie super mieszka się na swoim:-D:-D

Nie chcę wprowadzać smutku na forum, ale muszę Wam to napisać.
Gdy byłam dziś na cmentarzu, w mojej głowie zrodził się pomysł, aby wykupić miejsce przy Maciusiu i mieć dwa.. I gdy w czerwcu będziemy zakładać pomniczek, w tym drugim miejscu zasadzić miniaturową wierzbę płaczącą i między pomniczkiem, a tym pustym miejscem wysypać białymi kamykami- niby jest to do zrealizowania ALE dzwonię do zarządcy a ci mi mówią, że nie można wykupić miejsca na kwaterze Dziecięcej:-:)-( w takim razie zajechałam i się okazało, że oni nie wiedzą, gdyż nikt nigdy nie wykupował. mają dzwonic do urzędu i mam nadzieję, że będzie można, jeżeli się tamci nie zgodzą, to wtedy pójdę do przewodniczącego rady miasta, który był kolegą mojego Taty i wywalczę ten kawałek miejsca obok Maciusia:-)
z dostawa się szybko wyrobiłam bo wyszłam o 18:30 i kamil mi w oknie zawiesił huśdawke :):)

mama - nie pojedzie bo nie otworzyli bloku operacyjnego bo nie mają jeszcze całego sprzętu :-( obawiam się że mamy marne szanse na dodatkowe fundusze. Zastanawiam się czy w takim przypadku posłać Karolę do przedszkola bo nie będziemy mieli kasy jej zawozić tam codziennie :-( Idę sobie popłakać bo już nie mam siły ...
biedaku mój tule Cie bardzo mocno i wspieram :) z ta kasą to zawsze tak że jej brak :(:(:(

WISIENKA to widze ze i Ty sie mega wyspalas tak jak my z Ewelina;-)a jak tam @-rozkulala sie na dobre:-DMARYLKA- pewnie nie ma co sie lamac-troche wczesnie chyba dostalas co?? ierwsze koty za ploty-zaraz znowu podzialacie;-)to sama przyjemnosc:rofl2:EWELINA- pewnie L4 to L4 -lez i dochodz do zdrowka-a kartka urocza to fkt. ADNIESZKA- ja tez sie ciesze,ze Zuza chodzi do przedszkola przez co kazdego dnia wstaje tak samo czyli o 7.30 ogarniam ekipe a w drodze powrotnej zahaczam o piekarnie i potem na pelne obroty-odpalam kompa,kawa sie robi ,przywiatam sie z Wami potem czesc pozadków potem znowu Wy potem dalsza czesc sprzatania....i tak mam juz lazienke na cymus,poodkurzane,Domi najedzony,my dopatrzone i zaraz wstawiam miesko na obiad,zeby sie powoli dusilo...duzo mozna zrobic jak sie jest zorganizowanym:tak::tak::tak:choc czasem dzien lenia sie przydaje:rofl2:
no wczesnie wczesnie bo powinnam dostać dopiero w sobote a tu wczoraj wieczorem już mnie zaatakowała ale będe mogła szybciej zacząć starania następne :):)
:happy::happy:jakie wy macie tempo. Nie zdążyłam napisać posta a wy juz pół strony naskrobałyście.
marylka przykro mi z powodu @ ale dzięki temu mozemy w tym miesiącu razem działać i będziemy porównywały brzuszki:tak::tak:
Sol teraz faktycznie ciężko z pracą, chociaż we Wro dla informatyków jest sporo ogłoszeń. Mojej psiapiuły siostrzeniec jest na ostatnim roku programowania i dorabia sobie całkiem nieźle robieniem stron. Nie wiem w czym ty konkretnie się specjalizujesz i czy cie nie wnerwiam takim gadaniem. Ale skoro na to jest popyt we wro to jesli umiesz możesz dać ogłoszenie a robić można takie rzeczy na odległość. No najwyżej wpadniesz do mnie na kawę w drodze do klienta!!!!:blink:
mama uśmiałam się z tym czopem:-D:-D:-DAle moze faktycznie! Ja juz miałam kilkakrotną ciążę urojoną to co, poród też może być:laugh2::happy::happy::rofl2::rofl2: Jeszcze w sprawie @. Na razie jest mierna .Nie wiem co ona tam robi. Ale myslę, ze to już zbliża się ze zdwojoną siłą, Czuję te same objawy co zwykle tylko mocniej,
pewno razem z brzuchami będziemy siedzieć na bb :):):):)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry