reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama - u mnie konsultantek Avon-u od groma i jeszcze trochę - w moim bloku mieszkają dwie, koleżanki są konsultantkami - kiedyś byłam ale za dużo się tego u mnie namnożyło niestety :dry:
Lorelain - za przedszkole w maju i czerwcu płaci babcia a dopiero potem my. Ale jeśli coś się rypnie z pracą M tam to będziemy w d.... delikatnie ująwszy :-( Więc szukam roboty cały czas i nic kuźwa znaleźć nie mogę :-(
agnieszka - też bym nie narzekała na ranne wstawanie gdyby nie fakt ze mam problemy z zasypianiem i przez pierwsze 3 godziny się męczę a nie śpię :sorry2:

Idę dzisiaj połazić za robotą - pewnie niewiele wskóram ale przynajmniej się uspokoję - bo zanim wyjdę to wezmę sobie garść na uspokojenie żeby się czasem przed przyszłym pracodawcą nie rozmazać :-p

reklama
WISIENKA to widze ze i Ty sie mega wyspalas tak jak my z Ewelina;-)a jak tam @-rozkulala sie na dobre:-DMARYLKA- pewnie nie ma co sie lamac-troche wczesnie chyba dostalas co?? ierwsze koty za ploty-zaraz znowu podzialacie;-)to sama przyjemnosc:rofl2:EWELINA- pewnie L4 to L4 -lez i dochodz do zdrowka-a kartka urocza to fkt. ADNIESZKA- ja tez sie ciesze,ze Zuza chodzi do przedszkola przez co kazdego dnia wstaje tak samo czyli o 7.30 ogarniam ekipe a w drodze powrotnej zahaczam o piekarnie i potem na pelne obroty-odpalam kompa,kawa sie robi ,przywiatam sie z Wami potem czesc pozadków potem znowu Wy potem dalsza czesc sprzatania....i tak mam juz lazienke na cymus,poodkurzane,Domi najedzony,my dopatrzone i zaraz wstawiam miesko na obiad,zeby sie powoli dusilo...duzo mozna zrobic jak sie jest zorganizowanym:tak::tak::tak:choc czasem dzien lenia sie przydaje:rofl2:

ja tylko zaznaczę że to iż ktoś wstaje później niż o 7 to nie znaczy że nei jest obrotny i nie ogarnia wszystkiego :)
bo ja się nie uważam za mało obrotną. wszystko w domu sama robię praktycznie bo mąż ma pracę jaką ma i nie zawsze może mi pomóc.
tile! ;-)

Kinga - trzymam kciuki żeby @ nie przylazła! hmmm orientujesz się może jak wygląda sprawa ciąży a własnej działalności? czy też przypada urlop macierzyński? pohcwalisz się jaką chcesz otworzyć firmę?:blink:
Myślę nad sklepem ale nie piszę jaki bo wiadomo konkurencja może nawet i tu być ;)
macieżyński we własnej działalności należy się jak najbardziej tylko że na początku samemu trzeba oddawać składki do zusu a potem już zus płaci. Tak miałam gdy pracowałam w firmie i byłam w ciąży z Filipem.
Z tym że ja jak otworzę swoj sklep czy coś tam... to na macierzyński raczej nie wybiore się bo nie widzę takiej potrzeby. zwłaszcza jak sie ma własny sklep wiadomo. Chyba że kogoś zatrudnię a ja bede odpoczywać;)
nie wiem narazie tak sobie planuje i rozmyślam :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mama od czasu do czasu można poleniuchować pewnie że tak ale ogólnie to nie dla mnie,chyba jestem bardziej aktywną osobą.Jak byłam na urlopie w Pl to mój M siedział w domu przy kompie,oglądał filmy a Ja biegałam po mieście a to do rodziców,do koleżanek i na miasto normalnie biegałam jak głupia bo gdy siedziałam w miejscu to mi się nudziło...:)
sol przejdź się na świeże powietrze a na pewno się uspokoisz a potem na spokojnie pomyślisz:)

:happy::happy:jakie wy macie tempo. Nie zdążyłam napisać posta a wy juz pół strony naskrobałyście.
marylka przykro mi z powodu @ ale dzięki temu mozemy w tym miesiącu razem działać i będziemy porównywały brzuszki:tak::tak:
Sol teraz faktycznie ciężko z pracą, chociaż we Wro dla informatyków jest sporo ogłoszeń. Mojej psiapiuły siostrzeniec jest na ostatnim roku programowania i dorabia sobie całkiem nieźle robieniem stron. Nie wiem w czym ty konkretnie się specjalizujesz i czy cie nie wnerwiam takim gadaniem. Ale skoro na to jest popyt we wro to jesli umiesz możesz dać ogłoszenie a robić można takie rzeczy na odległość. No najwyżej wpadniesz do mnie na kawę w drodze do klienta!!!!:blink:
mama uśmiałam się z tym czopem:-D:-D:-DAle moze faktycznie! Ja juz miałam kilkakrotną ciążę urojoną to co, poród też może być:laugh2::happy::happy::rofl2::rofl2: Jeszcze w sprawie @. Na razie jest mierna .Nie wiem co ona tam robi. Ale myslę, ze to już zbliża się ze zdwojoną siłą, Czuję te same objawy co zwykle tylko mocniej,

Ostatnia edycja:
SOL-zmien Marylce suwaczek na staraczkach bo dostala @...KINGA- jasne,luzik-nikt tak nie pomyslal;-)WISIEŃKA- dokladnie jak ciaza urojona moze byc to ja mam urojony porod:):):)))))

Ostatnia edycja:
ja tylko zaznaczę że to iż ktoś wstaje później niż o 7 to nie znaczy że nei jest obrotny i nie ogarnia wszystkiego :)
bo ja się nie uważam za mało obrotną. wszystko w domu sama robię praktycznie bo mąż ma pracę jaką ma i nie zawsze może mi pomóc.
tile! ;-)

hej Ja tego nie powiedziałam.Uważam że każdy ma swój plan dnia i tylko o to mi chodziło...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry