reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
KINGA- hejka,zadzwonie-a jak u Ciebie na froncie???masz 3 dni do niechcianej-cos czujesz zeby nadchodzila czy cisza:tak::tak:my tez sie tak wylegujemy,ale w weekend bo w tyg.to budze dzieci przed 8 niestety bo Zunie zaworze do przedszkola,ale za to Domi spi mi w dzien 3 godz wiec mam duuuzo czasu dla siebie-On spi,Zuza w przedszkolu...a od wrzesnia oboje do przedszkola a ja ....w ciazy-taki plan:rofl2:

świetny masz plan :tak::-)
...a Ja wstaję co dziennie o 7 a czasami i przed 7 ...

reklama
mama - nie pojedzie bo nie otworzyli bloku operacyjnego bo nie mają jeszcze całego sprzętu :-( obawiam się że mamy marne szanse na dodatkowe fundusze. Zastanawiam się czy w takim przypadku posłać Karolę do przedszkola bo nie będziemy mieli kasy jej zawozić tam codziennie :-( Idę sobie popłakać bo już nie mam siły ...

EWELINA- czesc-wiesz ja tez dzis super spalam ,jak zasnelm przed 23 to obudzilam sie dopiero o 7.30 i poszlam budzic dzieci-w taka pogode cudnie sie spi:tak:chociaz tyle dobrego:-Dja juz mam wyszorowna lazienke,teraz biore sie za odkurzanie dolu ,ale ...mam Was na oku:rofl2:

KINGA- hejka,zadzwonie-a jak u Ciebie na froncie???masz 3 dni do niechcianej-cos czujesz zeby nadchodzila czy cisza:tak::tak:my tez sie tak wylegujemy,ale w weekend bo w tyg.to budze dzieci przed 8 niestety bo Zunie zaworze do przedszkola,ale za to Domi spi mi w dzien 3 godz wiec mam duuuzo czasu dla siebie-On spi,Zuza w przedszkolu...a od wrzesnia oboje do przedszkola a ja ....w ciazy-taki plan:rofl2:
Nie myślę nawet o tej @ ci powiem... nie wiem czy coś czuję:/ okaże się na dniach;) zawita to trudno, bedziemy działać dalej.
My z Filipem to lubimy pospać:) Młody ma możliwość wiec niech sypia sobie:) ja puki co też jeszcze sobie sypiam ale jak otworzę własny biznes to pewnie mi sie skróci ;)) heh życie!

EWELINA- czesc-wiesz ja tez dzis super spalam ,jak zasnelm przed 23 to obudzilam sie dopiero o 7.30 i poszlam budzic dzieci-w taka pogode cudnie sie spi:tak:chociaz tyle dobrego:-Dja juz mam wyszorowna lazienke,teraz biore sie za odkurzanie dolu ,ale ...mam Was na oku:rofl2:
Cześć Mamusia ;-)
Ja w końcu od 2 miesięcy porządnie się wyspałam...kawka do łóżka...śniadanko w lodówce i kartka od P - miłego dnia....rozkosznie :-D
To niezła jesteś - na pełnych obrotach!!! Ja póki co nic nie robię w domku....do końca tygodnia L4 więc czas tylko dla mnie!!;-)

świetny masz plan :tak::-)
...a Ja wstaję co dziennie o 7 a czasami i przed 7 ...
AGNIESZKA- NO dobry plan to podstawa:tak::-D:-D:-Dbylam teraz w WC i narazie czysto,nie ma plamienia ani sluzu wiec narazie nie dzwonie-a moze to czop mi odszedl i zaraz bede rodzic:-):-):-):-):-)
mama - nie pojedzie bo nie otworzyli bloku operacyjnego bo nie mają jeszcze całego sprzętu :-( obawiam się że mamy marne szanse na dodatkowe fundusze. Zastanawiam się czy w takim przypadku posłać Karolę do przedszkola bo nie będziemy mieli kasy jej zawozić tam codziennie :-( Idę sobie popłakać bo już nie mam siły ...
SOL- no to jak nie otworzyli bloku operac.to faktycznie,raczej nie pojedzie...a jak juz sobie poplaczesz to wytrzyj gile,ogarnij sie i wracaj do nas;-)a myslalas ,ze sie zajac Avonem ???mam tu kumpele ktora zajmuje sie tymi kosmetykami-kokosow nie ma,le 300-400 zl Jej wpada dodatkowo czsem wiecej zalezy od m-ca...

Witam się :) ... ja już jestem po kawusi, puściłam pranie i zaraz lecę prasować a później się uczyć :-)

Kinga - trzymam kciuki żeby @ nie przylazła! hmmm orientujesz się może jak wygląda sprawa ciąży a własnej działalności? czy też przypada urlop macierzyński? pohcwalisz się jaką chcesz otworzyć firmę?:blink:

Sol - musicie coś wymyślić, jakoś to będzie... mocno cię przytula i sama nei wiem jak cię pocieszyć. Z przedszkolem dobrze sobnie pzremysl, bo to faktycznie kupa kasy płacić za prywatny, nei lepiej od następnego roku posłać do państwowego? ( chodź wiem , że z tym też problemy).

i już nie pamietam co więcej mialam odpisać, ale postaram się być już na bierząco :-)

Witajcie kochane :)
najpierw postanowiłam sie przywitac a zaraz będe nadrabiać to co naskrobałyście :)
ja wczoraj dostałam @ ale nie rozpaczam w końcu to pierwsze podejście i jestem dzielna mysle że bardziej bym rozpaczała gdybym zrobiła test a tak to no trudno przeciez nic nie zrobie

a teraz biegusiem ide nadrobić :)

Witam was moje drogie Ależ się wyspałam:-D:-D:-DWstałam o 6.30 zrobiłam synciowi kanapki , wyprawiłam do szkoły, Pola do pracy i połozyłam sie jeszcze. Rozkosz.
Na dworze zimno i wietrznie. Otworzyłam balkon a tera siedzę zawinięta w koc!Kawka grzeje ręce.
Sol biedna,taki mi przykro:-(
kinga taki kopiące stópki mi się marzą co rano, ale masz fajnie
aga tak to jest najczęściej, mamy zdenerwowane a dzieciaki szaleją i są zadowolone, pierwsze koty za płoty
mama
ja miałam plamienia po cilescie , zawsze pod koniec opakowania. Niby to moze się zdażyć ale mnie to wkurzało i zmieniłam pigóły. Dzwoń do gina, może ty już gotowa jesteś:-D:-D:-D

reklama

Sol wypłacz się może Ci pomoże...i pamiętaj głowa do góry:)))

...a Ja tam nie narzekam na ranne wstawanie,mogę wtedy zrobić dużo rzeczy w ciągu dnia,cieszę się że jestem tak obrotna we wszystkim bo dom,praca,rodzina i ogólnie:))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry