reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Agnieszka.kk- jak Synek po wycieczce?
Dziękuję że pytasz:)
Mój dzielny synek był zachwycony z tego co opowiadał mi mąż przez telefon bo Ja byłam w tym czasie w pracy gdy mąż go odbierał z przedszkola:)
Alan opowiadał,przeżywał,skakał i tłumaczył z całych swoich sił jak było fajnie:)Teraz wiem że można puszczać go częściej na takiego typu wycieczki i na pewno będzie z tego korzystał:)On na swój wiek i tak jest bardzo dzielny,radzi sobie z obcym językiem,nie ma z nim problemów,wszędzie się szybko zadomawia więc nie pozostaje mi nic innego jak cieszyć się z synka i muszę powiedzieć że jestem bardzo dumna mamą:))

Dobranoc kochane,uciekam spać:)

reklama
agnieszka - dumna mamo - gratki takiego synka :tak: :-D

A ja się witam porannie - 5 min temu wstałyśmy i czekamy na M. Jak mi Tigera po drodze nie kupił to będę zaraz umierać :-(

witam sie i ja.SOL- TY normalnie uzalezniona od Tygerow:tak::-D:-Dpisz do producenta o znizke:-):-):-)a ja chyba za godzine zadzwonie do ginek.bo wzielam 1 cale opak.hormonow teraz jestem za polowa 2 i wczorajwieczorem pobolewal mnie brzuch jak na @ a dzis rano male plamienie-berdziej czerwony sluz i teraz nie wiem o co kamn czy tak moze sie zdarzyc i brac dalej czy musze przerwac-czort wie???:crazy:nie mialam tak jak staralismy sie o Domisia...Sol-co myslisz??

Witam was kochane:)
Ja już na nóżkach a mój synio jeszcze śpi...:))

agnieszka - dumna mamo - gratki takiego synka :tak: :-D

A ja się witam porannie - 5 min temu wstałyśmy i czekamy na M. Jak mi Tigera po drodze nie kupił to będę zaraz umierać :-(
Sol :))
Mam nadzieję że mąż kupi Tigera:))
witam sie i ja.SOL- TY normalnie uzalezniona od Tygerow:tak::-D:-Dpisz do producenta o znizke:-):-):-)a ja chyba za godzine zadzwonie do ginek.bo wzielam 1 cale opak.hormonow teraz jestem za polowa 2 i wczorajwieczorem pobolewal mnie brzuch jak na @ a dzis rano male plamienie-berdziej czerwony sluz i teraz nie wiem o co kamn czy tak moze sie zdarzyc i brac dalej czy musze przerwac-czort wie???:crazy:nie mialam tak jak staralismy sie o Domisia...Sol-co myslisz??

Mama może zadzwoń lepiej do swojego ginekologa...po co masz się niepokoić i zamartwiać...

mama - oficjalnie możesz mieć plamienia - tak wg ulotki skutki uboczne ale zawsze lepiej sprawdzić u lekarza bo można różnie czasami reagować na ten sam lek.

A ja sie wkó...am strasznie. M w tym miesiącu nie jedzie do Starachowic co oznacza że w przyszłym miesiącu nie mamy na ratę kredytu albo na życie. Ja się chyba załamię przez te durne pieniądze. Już nie mam siły. A nikomu w rodzinie się skarżyć nie będę bo wszędzie teraz kryzys :-( A od ojca bym jeszcze reprymendę dostała że nie pracuje - jakby tak łatwo pracę było znaleźć :wściekła/y:

CZESC AGNIESZKA- TAK MYSLE,ZE ZADZWONIE,NIECH TYLKO 9 WYBIJE.A Ty dzis wolne czy do pracy na popoludniu??jaka u Was pogoda? u ns od wczoraj wichry i deszcze i bardzo niemilo jest-nic tylko siedziec w domu-brrrrr:dry:SOL- kurcze to niewesolo:(((nie wiem co Ci radzic,przykro mi,ze znow humor skopany bo juz troche odreagowalas ostatnio a tu znowu po glowie...moze jeszcze cos sie zmieni i pojedzie.....

Ostatnia edycja:
mama - oficjalnie możesz mieć plamienia - tak wg ulotki skutki uboczne ale zawsze lepiej sprawdzić u lekarza bo można różnie czasami reagować na ten sam lek.

A ja sie wkó...am strasznie. M w tym miesiącu nie jedzie do Starachowic co oznacza że w przyszłym miesiącu nie mamy na ratę kredytu albo na życie. Ja się chyba załamię przez te durne pieniądze. Już nie mam siły. A nikomu w rodzinie się skarżyć nie będę bo wszędzie teraz kryzys :-( A od ojca bym jeszcze reprymendę dostała że nie pracuje - jakby tak łatwo pracę było znaleźć :wściekła/y:
Sol spokojnie może znajdą się jakieś dodatkowe pieniądze,na pewno sobie poradzisz:)
CZESC AGNIESZKA- TAK MYSLE,ZE ZADZWONIE,NIECH TYLKO 9 WYBIJE.A Ty dzis wolne czy do pracy na popoludniu??jaka u Was pogoda? u ns od wczoraj wichry i deszcze i bardzo niemilo jest-nic tylko siedziec w domu-brrrrr:dry:

Tak mama zadzwoń i daj znać co Ci powiedział ginekolog:)
Ja dziś do pracy idę,ciągle na 2 zmiany chodzę.Czekam na weeken bo wtedy 2 dni wolne hehe
Pogoda u nas świetna.15 stopni na plusie i świeci słoneczko i co najlepsze robi się co raz cieplej:))
Nie zazdroszczę takiej pogody wam,też bym w domu siedziała i nosa na dwór nie wychylała...:)

witam was

My dopiero co wstaliśmy z Filipkiem:) takie z nas leniuszki ;) fajnie się z rana leży razem! zawsze młody przybiega do naszego łóżka i jeszcze sobie poleguje.

A ja kawusia i układam plan dnia.
Pogoda w iławie średnia bo trochę pada i jest chłodno.

Aga fajnie że mały zadowolony z wycieczki!
Sol ja polecam też Shota! super minimalna dawka ale ma moc ;)
mama tak jak dziewczyny radzą lepiej to skonsultować z lekarzem

KINGA- hejka,zadzwonie-a jak u Ciebie na froncie???masz 3 dni do niechcianej-cos czujesz zeby nadchodzila czy cisza:tak::tak:my tez sie tak wylegujemy,ale w weekend bo w tyg.to budze dzieci przed 8 niestety bo Zunie zaworze do przedszkola,ale za to Domi spi mi w dzien 3 godz wiec mam duuuzo czasu dla siebie-On spi,Zuza w przedszkolu...a od wrzesnia oboje do przedszkola a ja ....w ciazy-taki plan:rofl2:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry