reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ewelinka, przykro mi, choć ciężko coś mądrego w takich chwilach napisać. Dobrze, że wyniki się poprawiają i nie wolno tracić wiary w to, że się uda.

reklama
SOL- Ty nasz informatyku-matematyku:-D:-D:-D:-D:-D:-DEWELINA- no tak przyjdzie czas ze bedziemy sie darly-ja juz przechodzilam to 2 razy i teraz chcialbym znieczulenie:rofl2:PERLA- bedzie dobrze nasza Ty nowicjuszko-sa checi to musi byc OK:laugh2::tak:

Witaj,
słowa są zbędne....
Najważniejsza dla mnie iskierka nadziei...w końcu musi sie udać, ja nie popuszczę ;-)

prawidłowa postawa koleżanko;-):-)

ja mam 14 miesięcznego Karola i zaraz zaczynam staranka nad rodzeństwem dla niego. Mam nadzieję, że się uda.

A jeśli chodzi o badania, to nie popuszczaj, co lekarz to inna opinia i trzeba walczyć o swoje.

Ewelina, nie dosc, ze z pomorza, to jeszcze mam tyle samo lat, co Ty. I prosze nie pisac, ze jestesmy stare ;))))
Nasza kotka dostala pierwsza w zyiu rujke i nas wykonczy, od trzech dni nic nie je tylko wyspiewuje.

SOL- Ty nasz informatyku-matematyku:-D:-D:-D:-D:-D:-DEWELINA- no tak przyjdzie czas ze bedziemy sie darly-ja juz przechodzilam to 2 razy i teraz chcialbym znieczulenie:rofl2:PERLA- bedzie dobrze nasza Ty nowicjuszko-sa checi to musi byc OK:laugh2::tak:

Ponoć u położnych krąży opinia, że najlepszymi do porodu - czyt. mało krzyczącymi są pierworódki....bo nie wiedzą co je czeka i cichutko pojękują :-D a przy kolejnych dzieciach...cóż...to już inna bajka....
Znaczy, że wiesz co Cię czeka...;-)

prawidłowa postawa koleżanko;-):-)

ja mam 14 miesięcznego Karola i zaraz zaczynam staranka nad rodzeństwem dla niego. Mam nadzieję, że się uda.

A jeśli chodzi o badania, to nie popuszczaj, co lekarz to inna opinia i trzeba walczyć o swoje.

Uda się...uda...to siorka by się przydała....Karol będzie przyprowadzał dla niej przystojnych kolegów ;-);-):-D:-D
Będę walczyła....nie mam wyjścia...a wszystkie badania, które dotychczas robiłam to tylko i wyłącznie na własną rękę, bo po 1 poronieniu oczywiście lekarze stwierdzili, że tak się często zdarza i że nie trzeba...!!! Bzdura...teraz człowiek mądrzejszy ;-)

Ewelina, nie dosc, ze z pomorza, to jeszcze mam tyle samo lat, co Ty. I prosze nie pisac, ze jestesmy stare ;))))
Nasza kotka dostala pierwsza w zyiu rujke i nas wykonczy, od trzech dni nic nie je tylko wyspiewuje.

perla, no to masz już kocią kobietkę w domu:-D, mam nadzieję, że ją wysterylizujesz bo nie ma co męczyć zwierzątka.
Moja Beksia jest 5 lat po sterylce i wszystko ok. to może już skończę, bo ja kocia mama jestem i jak się rozpiszę to uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...

OOoooo...jak miło :-) Wiesz rocznikowo "nie takie młode", ale za to duchem...ciałem...fiu fiu...:-D;-)
To szykuj jakiegoś kawalera dla kotki, niech ma coś z życia;-);-);-)

kobietki ja narazie zmykam bo nie moge sie zmobilizowac...ide zrobic sobie henne brwi i musze je troche zredukowc:-D:-Dpotem jade po Zunie a kumpela ktora na wleciec na woskowanie zadzwonila ,ze tak Jej smakuja moja racuszki z jablkami,ze chcialaby zebym Jej usmazyla:szok::szok::szok:powiedzialam Jej,ze gabinet i stolowka dzis zamkniete:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:nie,no zrobie Jej rtoce bo Ona ma 33 lata i umie ugotowac rosól i pomidorowa:rofl2::rofl2:takze szal:laugh2:ale wylasuje Ja extra za to smazenie:tak:;-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry