reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
kobietki ja narazie zmykam bo nie moge sie zmobilizowac...ide zrobic sobie henne brwi i musze je troche zredukowc:-D:-Dpotem jade po Zunie a kumpela ktora na wleciec na woskowanie zadzwonila ,ze tak Jej smakuja moja racuszki z jablkami,ze chcialaby zebym Jej usmazyla:szok::szok::szok:powiedzialam Jej,ze gabinet i stolowka dzis zamkniete:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:nie,no zrobie Jej rtoce bo Ona ma 33 lata i umie ugotowac rosól i pomidorowa:rofl2::rofl2:takze szal:laugh2:ale wylasuje Ja extra za to smazenie:tak:;-)

Milutkiego dnia życzę :-)
Racuszki z jabłkami...mniam...mniam...(ślinotok)
Mykam i ja jakiś obiadek ukręcić, bo P z roboty, a tu sodomia i gomoria :-D:-D:-D

reklama
Ewelina swiat przed nami jeszcze! skoro jestesmy sasiadkami, mamy szanse razem sie wydzierac :D
Kotka nie zobaczy kawalera na oczy! jak najbardziej jestem za sterylizacja, ona sie strasznie meczy, nic nie je i nie spi, tylko miauczy. Pomijajac, ze jest to dla nas tez nieco uciazliwe.

Poki co pozeram kwas foliowy :)

Ewelina swiat przed nami jeszcze! skoro jestesmy sasiadkami, mamy szanse razem sie wydzierac :D
Kotka nie zobaczy kawalera na oczy! jak najbardziej jestem za sterylizacja, ona sie strasznie meczy, nic nie je i nie spi, tylko miauczy. Pomijajac, ze jest to dla nas tez nieco uciazliwe.

Poki co pozeram kwas foliowy :)

Oczywiście....młode, piękne...zdolne do pracy ;-);-):-D:-D:-D
Szanse wspólnego wydzierania chyba nikłe, bo ja bardziej w stronę Elbląga na porodówkę będę ruszać...bliżej mam ;-)ale nie mówię "nie"...któż to wie...
A co do kotki...na pewno jest to uciązliwe dla Was, ale przede wzszytskim męczarnia dla kotki :zawstydzona/y: zrób jak uważasz...
Też pożeram kwas foliowy...;-)

Dobrze Dziewuszki mykam. Dzięki za miłe przyjęcie do grona staraczek :-):-):-) Postaram się zaglądać do WAS częściej, choć przyznam, że przywykłam do "ciąży po poronieniu" i "odskoczni"...
Pozdrawiam serdecznie i trzymam kciuki za wszsytkie staraczki!!
Życzę "stosunkowo" udanej nocki:-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
SOL- Ty nasz informatyku-matematyku:-D:-D:-D:-D:-D:-DEWELINA- no tak przyjdzie czas ze bedziemy sie darly-ja juz przechodzilam to 2 razy i teraz chcialbym znieczulenie:rofl2:PERLA- bedzie dobrze nasza Ty nowicjuszko-sa checi to musi byc OK:laugh2::tak:

A ja nie chce znieczulenia - boję się igieł :-D a taka kilkunasto-centymetrowa i gruba prędzej by wylądowała gdzieś w anestezjologu niż w moim kręgosłupie :-D Nie - to ja wolę się na męża podrzeć :-D A ja się nie darłam - ja marudziłam okrutnie podczas porodu i miałam wybitnie czarny humor :-D Po za tym ja dostałam skurczy takich delikatnych o 1 w nocy a o 4 weszłam na porodówkę a o 8.05 już było po wszystkiemu więc jak na pierworódkę expres jak mi położna powiedziała :-D

ewelina - nie pomyliłam się :-D mam nadzieję że dobrze to badziewie wypełniłam - łącznie 16 kartek mam :dry: i wyszło że do zwrotu mamy 662 zł - dobre i to :tak: i to z samych materiałów budowlanych użytych podczas remontu.:tak: Było by więcej ale pogubiły mi się rachunki i faktury część :-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jestem i ja..
Widze,ze watek az trzeszczy tyle tutaj was

Sol fajnie ze tyle ci oddadza,,ja musze oddac im 250zł,,dlatego czekam na oniec miesiaca,,,bo po co maja cieszyc sie moja kasa wczesniej..

ewelina perla ja tez pomorzanka i 81rocznik

KPI, WISIENKA, MAMA wczoraj bylismy w poradni rodzinnej. Mam chetke mierzyc tempke codziennie ale wiem, ze skoro biore anty to nie to samo i nie wiem co robic :)))

MAMA, to Ci ladnie Domi nabroil. Ale najwazniejsze, ze mu sie nic nie dalo. Komoda i kwiatek to rzeczy nabyte :)))
To widze remoncik sie szykuje. My tez mamy jedna sciane w kamieníu elewacyjnym. strasznie mi sie to podoba!!!A ja nie wiem gdzie w tym roku na wakacje hy hy

KPI, ja tez chce kiedys bobasa jeden po drugim. Najbardziej mi sie marzy rok roznicy miedzy dziecmi

MARYLA, nic sie nie martw konkurencja :))) do Ciebie ludzie powracaja, wiec o czyms to swiadczy

brrr... wstalam dzis dopiero o 17ej, masakra jakas. Za oknem szaro, wiec i lepiej mi sie spalo

Ewcia - z pitu już nam w marcu oddali 1700 nadpłaty :-D, teraz składamy wniosek o zwrot nadpłaconego VAT-u i wyszło 660 zł - bardzo się nam ta kasa przyda więc warto walczyć :tak: Ja tam fiskusowi nie zostawiam kasy - wolę od nich brać niż im dawać :tak ::-D

widzę że rozmawiacie o pit-ach i zwrotach... nam należy się ponad 2,500tys zwrotu i bedziemy za to miedzy innymi remontować z mężem balkon:)

SOL- no to sobie wyliczylas ladnie zwrot za materialy budowlne i nie popuszczaj:no:;-)my czekmy na zwrot pita 3500 z czego 2500 juz pojdzie na markize nad oknem balkonowym:tak::-DWISIEŃKA- gdzie Ty sie podziewasz,caly dzien do nas nie zajrzalas:-:)sorry2:pYSIA-witaj spiochu.w piatek ma do nas wrocic Balbinka -mam nadzieje,ze wroci. KPI- jak tam szafy????zamontowane juz???MRYLKA- licze ze uporalas sie z dostawa:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry