- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
EWELINA- to dobrze,ze masz pozytywne nastawienie do tematu choc domyslam sie ,ze Ci ciezko-widze,ze 3 razy bylas w ciazy???ja pierwsze dziecko stracilam w 9 t.c.potem troche zeszlo,ale doczekalismy sie-teraz biore hrmany co widac na suwaczku i zaraz pi @ dzialam nad dzidzia.myslalam ,ze zjem obiadek przed TV-synek spi,cora w przedszkolu...ale tak ciezko odejsc od kompaa ile masz lat,jesli mozna zapytac??ja 31.PERLA- witaj i ja rowniez szystkim nam zycze ciazowych uwaczków!!!
zapmarta
Karolkowa mama
Marylka, głowa do góry !!!
mama, szalejesz z tym suwaczkiem;-):-)
witam nowe dziewczyny: ewa i ewelina. Mam nadzieję, że się uda w 2011 !!!
mama, szalejesz z tym suwaczkiem;-):-)
witam nowe dziewczyny: ewa i ewelina. Mam nadzieję, że się uda w 2011 !!!
mama05
ZAPMARTA- uda sie bo rok 2011 bedzie rokiem wyżu demograficznegoi my sie do tego przyczynimy!!!!!
ewelina28
Dum Spiro Spero...
EWELINA- to dobrze,ze masz pozytywne nastawienie do tematu choc domyslam sie ,ze Ci ciezko-widze,ze 3 razy bylas w ciazy???ja pierwsze dziecko stracilam w 9 t.c.potem troche zeszlo,ale doczekalismy sie-teraz biore hrmany co widac na suwaczku i zaraz pi @ dzialam nad dzidzia.myslalam ,ze zjem obiadek przed TV-synek spi,cora w przedszkolu...ale tak ciezko odejsc od kompaa ile masz lat,jesli mozna zapytac??ja 31.
Muszę mieć pozytywne nastawienie, inaczej dawno bym się wykończyła
Tak 3 razy straciłam moje Kruszynki...pierwsze w 6tg. w roku 2005, drugie w 10tg w 2009 i trzecie teraz na dniach bardzo wczesna ciąża, ale udało się uniknąć zabiegu. Jest ciężko, ale trzeba pokonywać wszelkie przeszkody, by mogło być dobrze...;-)
U mnie to baaaardzo długa historia...po krótce - ja wszelkie wyniki mam książowe, żadnych leków nie przyjmuję....mój małż jest po zabiegu laparoskopijnym usunięcia żylaków powrózka nasiennego, bo miał koszmarne wyniki nasionek...na dzień dzisiejszy wyniki są znakomite....więc wracamy do punktu wyjścia...niektórzy lekarze twierdzą, że to psychika, ale ja nie czuję presji...cóż...pożyjemy zobaczymy...aaaa...i w lipcu mamy genetykę, jeśli i tu wyjdzie ok (oby) to już nie wiem gdzie problemu szukać...
Się rozpisałam...
Mam 29 lat...stara żupa ze mnie..;-)
mama05
EWELINA- rozpisuj sie.ja teraz 1 maja bede miala 6 lat od straty...Zuza w sierpniu skonczy 5 lat a Dominki w lipcu 3 lata.a jesli chodzi o watek to tu jest kilka kobietak ktore niedawno srtacily maluszki sa o zabiegu...sa tez tkie ktore maja problem z zolnierzykmi mężow...moj problem to jajniki-1 juz spi a 2 ma b.malo pecherzykow i teraz ten 1 jjnik bedzie pobudzony do produkcji i moze sie uda;-)odliczam tabletki i dni...bardzo mocno trzymm kciuki za wszystkie kobietki tutajdamy rade i jeszcze bedziemy sie chwalily fotkmi z usg
S
Sol
Gość
Witam nową staraczkę - uszy do góry - będzie dobrze Ewelinko
A ja się zabrałam za przepisy prawne - nie wiem co mi odbiło - ten zwrot podatku vat na materiały budowlane mi nie dawał spokoju i wreszcie do tego siadłam i sobie obliczam wszystko ale dzisiaj ze mnie marny matematyk
A ja się zabrałam za przepisy prawne - nie wiem co mi odbiło - ten zwrot podatku vat na materiały budowlane mi nie dawał spokoju i wreszcie do tego siadłam i sobie obliczam wszystko ale dzisiaj ze mnie marny matematyk
ewelina28
Dum Spiro Spero...
EWELINA- rozpisuj sie.ja teraz 1 maja bede miala 6 lat od straty...Zuza w sierpniu skonczy 5 lat a Dominki w lipcu 3 lata.a jesli chodzi o watek to tu jest kilka kobietak ktore niedawno srtacily maluszki sa o zabiegu...sa tez tkie ktore maja problem z zolnierzykmi mężow...moj problem to jajniki-1 juz spi a 2 ma b.malo pecherzykow i teraz ten 1 jjnik bedzie pobudzony do produkcji i moze sie uda;-)odliczam tabletki i dni...bardzo mocno trzymm kciuki za wszystkie kobietki tutajdamy rade i jeszcze bedziemy sie chwalily fotkmi z usg
Fajnie...masz parkę :-)
Musi się udać!!! Ja w 26.04. mam wizytę - będę robić test Urogin - choć gin stwierdził, że to moje widzi-mi-się a ja chcę zrobić wszystkie możliwe badania, choćby były niepotrzebne...i 28.04. mam wizytę ale u innego gina, by zasięgnąć jeszcze innej opinii...no zobaczymy...
Najważniejsze to się wspierać i walczyć, a reszta jakoś się sama ułoży ;-)
Jeszcze trochę i będziemy wszystkie gęby darły na porodówce
reklama
ewelina28
Dum Spiro Spero...
Witam nową staraczkę - uszy do góry - będzie dobrze Ewelinko
Witam również...z uszkami do góry będzie ciężko, ale głowa i owszem ;-)
Tylko się nie pomyl ;-)
Niestety wiem, co to znaczy usiasc przy kompie i nie moc sie oderwac od 1,5 godziny mam zamiar zaczac prace na komputerze, a siedze w necie
Ja jestem zupelna nowicjuszka, to bedzie nasze pierwsze podejscie.
O witam Pomorzankę
Sąsiadko, trzymam kciuki!!! Będzie dobrze, tylko spokojnie...bez nerwów...seks ma być przyjemnością, a nie obowiązkiem :-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: