reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
hej nie wiem o której się teraz pojawie bo przyszedł mi większy towar ale ze złymi nowinami :(:(:( u ns jest wielka hutrownia zabawek i sie rozbudowali i otwierają mi konkurencje :(:(:( będa mieli łóżeczka wózki i wszystko :(:(:(:( boje sie czy sie utrzymam , ja nie mam tak miejsca na rozstawienie duzo wózków a oni tak ech nie wiem jak to będzie :(:(:( boje sie
odezwe się puźniej pozdrawiam

maryla nie martw sie! dasz rade ze sklepem i życze ci tego! jak sie nie uda to trudno... takie jest życie otworzysz coś nowego..

ja też niedługo otwieram własny sklep i tez sie boje że może mi sie nie udać ale kto nie ryzykuje ten nie osiagnie nic. trzeba próbować ;) ja jestem dobrej mysli.
Takie teraz czasy że dużo sklepów jest i konkurencja rośnie każdemu. Nawet moj mąż ma firmę i konkurencję ale kicha na to bo wie że jest dobry w tym co robi i że wiele ludzi go już zna i korzysta z jego usług :) Trzeba być optymistą!!!

Czesc wam...

Dołączam do WAS,,tych starajacych sie by zostac mama w 2011....
Mam juz synka,,,,,a teraz od pol roku nic,,nie moge zajsc wogole...w tym m-cu @ mi sie poprzestawiala,,makabra,,,chyba trzeba wybrac sie na badania do gina,,bo zwariuje....zaraz 30stka a tu nici....a z pierwszym nie bylo problemu...

Pozdrawiam
Powodzenia

Ewcia witaj! :) w końcu się uda musimy być dobrej myśli.
pół roku to jeszcze nie jest niepokojący czas wiec spokojnie czekajcie na te wasze lepsze dni. powodzenia!

witraj EWCIA- zgladaj i pisz czesto,rozgosc sie:tak:KINGA -ja tez troche zmodyfikowlm suwaczek;-)MARYLA- juz jedna baba chciala zrobic Ci konkurencje i co...nic z tego-my tu trzymamy kciuki i bedzie si-Ty nie masz tyle miejsc ,ale zamawiasz klientom wozki i inne rzeczy na zyczenie wiec nie martw sie na zapas...utrzymasz sie bo masz charyzme-ludzie do Ciebie wracaja i tak juz zostanie;-)przypomne Ci-KTO NIE RYZYKUJE TEN NIE PIJE SZAMPANA:-D:-DSCISKAM CIE

EWELINA- witamy Cie i isz kiedy masz ochote,zagladaj czesto i badz dobrej mysli-uda sie!!!ja zasiadam do obiadu. po 17 bedzie kumpela na woskowanie;-)

reklama
EWELINA- witamy Cie i isz kiedy masz ochote,zagladaj czesto i badz dobrej mysli-uda sie!!!ja zasiadam do obiadu. po 17 bedzie kumpela na woskowanie;-)

Witaj,
jestem dobrej myśli od kilku lat...zbyt wiele jest we mnie wiary i nadziei, żebym miała rezygnować ;-)Musi się udać!!!
Smacznego obiadku zatem...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry