reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Zaraz przejrzę co naskrobałyście a tym czasem SOL, MAMA, PYSIA, MARYLA, EWELINKO witam Was, a także resztę nie wymienionych:-)

Mama musiałam napisać zanim nadrobię- co to za zdzierstwo za markizę dać 2500 tys?? W ogóle co to za firma?? Masakra

EWCIA- markiza ma 4 m szerokosci i 3 m wysiek ,do tego ma pólkasete do schowania-a to duzy wymiar i tk wyliczyl gosciu z Poznania-mowisz ,ze duzo?????

Miło mi,ze się stęskniłyście, Ja tez bardzo.:-)Pozdrawiam was wszystkie po kolei.:tak::tak::tak:Nie odzywałam sie bo byłam w pracy:wściekła/y:Niestety tak to czasem w moim zawodzie bywa, a dołozyły się jeszcze Wrocławskie korki.:no::no:Lecę was poczytać bo nic nie wiem a mnie to wkurz, że cho....:-p:-p:-p
@ brak ale.... jakby się zaczyna pojawiać. :rofl2::rofl2:
Jutro mam urlop, jak ostatnio co czwartek bo masa zaległego i wykorzystuję:crazy:co mnie wkurza, ze nie na raz:crazy:. Ale za to będę z wami:-):-):-)
Dzięki Sol za pomoc:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

No i mój wyjazd do Warszawy się rypnął bo chrzestny M przyjeżdża bo nie był na żadnym naszym ślubie i chyba chce się zrehabilitować. No i przyjeżdża 1 maja i zostaje do 2 - zatrzymują się u teściów więc chociaż tyle dobrego. Ale nie powiem żeby mi się to jakoś specjalnie podobało. Tym bardziej że chciałam bardzo jechać do Wawy :-( A nawet jeśli M będzie w tym czasie w Starachowicach - bo jeszcze nie ma grafiku na Maj to ja muszę i tak zostać jako reprezentacja :dry: Oj bardzo mi by się to nie podobało :crazy:

mama - będę walczyć a co - po co mam im zostawiać kasę która mi się należy? :rofl2: My pit złożyliśmy na początku marca i dwa tygodnie później mieliśmy już zwrot. A mi się nic nie chce robić. Mam katar sienny jak nie wiem co i nie wiem czym dziada zbić bo już nic nie działa na mnie :no:

ewcia - witam się :-D

Wisieńka - bo się zaczerwienię :-p

Idę zaraz dać Karoli kolację i zabieram się za sprzątanie. Dobrze ze mi już @ polazła całkiem to mogę się normalnie poruszać :-p

Witam dziewczyny:-):-):-):-)

Jak rano wstalam to za oknem padał śnieg:szok::szok::szok::szok: na szczęście zaraz przestał bo już mam letnie opony i było by kiepsko:crazy: Autko przeszło przegląd bez żadnego problemu i na 2 lata mam spokój:tak::tak:

MAMA - to nieźle Domi narozrabiał;-) i pewnie powiedział że szukał piłeczki z niewinną miną:rofl2:
SOL - masz rację co się da wyciągnąć z US trzeba wyciągnąć:tak: My też jesteśmy na etapie rozliczania i mój M w związku z tym dostał głupawki:rofl2::rofl2: chyba jutro to dokończymy bo teraz to nie ma sensu bo go zaraz uduszę:baffled:
MARYLKA ty się konkurencją nie przejmuj bo dasz sobie radę :tak:
WISIENKA ta twoja @ to czai się:sorry2:

EWCIA , PYSIA - witajcie:-)

WISIEŃKA- no witaj w koncu:tak::-Dco to znaczy,ze @ jakby sie zaczela pojawiac???zaczelo sie plamienie czy bol brzucha dokucza???fajnie ,ze jutro bedziesz z nami:-D:-D:-DSOL- no na katar sienny to chyba nic nie pomga,musi swoje wyleciec:laugh2::laugh2:NIKA- czesc i czolem-no narozrabial ze ho-ho,newry mialam takie,ze.....a sprzatania...ciezko sie przy dzieciach dorobic:):):):):)))))

Ostatnia edycja:
:-)Poczytałam:-) Co za uczta:-)
Witam nowe staraczki i życzę owocnych nocy i dni:happy::happy:
Zapmarta tez mam kobietkę kicię. Ibizkę. Słodka. Wzielismy ze schroniska. Bidula. Tez będziemy ja sterylizować na początku maja.:-):-):-)
mama:-):-)Ależ wicherek Ci rośnie!!!! Tylko czekaj na sól w cukierniczce i jajko w butach. Przerabiałam to jak Maciek miał :-):-)8 lat. I zebyś nie myślał , ze to jego wina:-p:-p
maryla nie martw się hurtownią. Pamiętaj o necie. Coraz więcej ludzi kupuje tam, i nie trzeba mieć duzych półek, wystarczą zdjeęcia!!!:-)
nika u mnie było dzisiaj ładnie ale koleżanka z Karpacza dzwoniła, ze pada grad.@ się wyślizguje , więc może jutro będzie,czekam na czerwoną!!! Dziwnie mi się zaczyna. Ale brzuch boli:rofl2::rofl2::rofl2:
Sol cieszę się , ze masz lepszy nastrój:-):-):-)
Ja też czekam na zwrot, ciekawi mnie ile ściągną mi z niepłaconych mandatów:nerd::nerd::nerd:
mama i bzruch i trooooszeczkę plamienie ale takie raczej nie czerwone, troche to u mnie dziwne, a spóźnia się równo tydzień!!!!!

reklama
NADROBIŁAM :-D

Sol- poproszę mnie wpisać na staraczki na sierpień, a co do igieł to miałam znieczulenie przy cesarce w kręgosłup i najbardziej tego się bałam, a o dziwo wcale nie bolało. oni zanim najpierw wbiją tą długą igłę, to dają znieczulenie;-)

Mama no to Domi ci nabroił dzisiaj:szok: ale najważniejsze, że nic Mu się nie stało:-)
Co do markizy, to dla mnie zbyt dużo biorą. Tak się składa, że ja z moim K. zajmujemy się markizami i za 4m, tylko, że z wysięgiem 210 cm półkasetową bierzemy 1700, nieźle cenią się w Poznaniu:szok::szok::no::no:

Iwonka2b, Młodam- i my także doczekamy się szczęśliwego rozwiązania:-)
ja jak narazie mam zrobione badania na chlamydię, posiew z pochwy, morfologię, toxoplazmozę w lipcu jak pójdę ma mi lekarz dać jeszcze na tarczycę, powtórzyć toxo i nie wiem czy coś jeszcze

Joannajoanna zawsze tak jest, że te, które się starają nie udaje się, a te co nie chcą mają

KasiaWie- marudź, marudź, w końcu jesteśmy tu od tego, aby wysłuchać;-)

Maryla- jak z dostawą?? A co do konkurencji, to ważniejsza jest obsługa od ilości wózków, więc Słonko głowa do góry;-):tak:

Lorelain- to może strój pokojówki fundnę sobie na sierpień:-D:-D

Agnieszka.kk- jak Synek po wycieczce?

Ewcia81, Ewelinko28- witam

Nika32. Wisienka- witam

A u mnie super mieszka się na swoim:-D:-D

Nie chcę wprowadzać smutku na forum, ale muszę Wam to napisać.
Gdy byłam dziś na cmentarzu, w mojej głowie zrodził się pomysł, aby wykupić miejsce przy Maciusiu i mieć dwa.. I gdy w czerwcu będziemy zakładać pomniczek, w tym drugim miejscu zasadzić miniaturową wierzbę płaczącą i między pomniczkiem, a tym pustym miejscem wysypać białymi kamykami- niby jest to do zrealizowania ALE dzwonię do zarządcy a ci mi mówią, że nie można wykupić miejsca na kwaterze Dziecięcej:-:)-( w takim razie zajechałam i się okazało, że oni nie wiedzą, gdyż nikt nigdy nie wykupował. mają dzwonic do urzędu i mam nadzieję, że będzie można, jeżeli się tamci nie zgodzą, to wtedy pójdę do przewodniczącego rady miasta, który był kolegą mojego Taty i wywalczę ten kawałek miejsca obok Maciusia:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry