NADROBIŁAM
Sol- poproszę mnie wpisać na staraczki na sierpień, a co do igieł to miałam znieczulenie przy cesarce w kręgosłup i najbardziej tego się bałam, a o dziwo wcale nie bolało. oni zanim najpierw wbiją tą długą igłę, to dają znieczulenie;-)
Mama no to Domi ci nabroił dzisiaj
ale najważniejsze, że nic Mu się nie stało:-)
Co do markizy, to dla mnie zbyt dużo biorą. Tak się składa, że ja z moim K. zajmujemy się markizami i za 4m, tylko, że z wysięgiem 210 cm półkasetową bierzemy 1700, nieźle cenią się w Poznaniu
Iwonka2b, Młodam- i my także doczekamy się szczęśliwego rozwiązania:-)
ja jak narazie mam zrobione badania na chlamydię, posiew z pochwy, morfologię, toxoplazmozę w lipcu jak pójdę ma mi lekarz dać jeszcze na tarczycę, powtórzyć toxo i nie wiem czy coś jeszcze
Joannajoanna zawsze tak jest, że te, które się starają nie udaje się, a te co nie chcą mają
KasiaWie- marudź, marudź, w końcu jesteśmy tu od tego, aby wysłuchać;-)
Maryla- jak z dostawą?? A co do konkurencji, to ważniejsza jest obsługa od ilości wózków, więc Słonko głowa do góry;-)
Lorelain- to może strój pokojówki fundnę sobie na sierpień
Agnieszka.kk- jak Synek po wycieczce?
Ewcia81, Ewelinko28- witam
Nika32. Wisienka- witam
A u mnie super mieszka się na swoim
Nie chcę wprowadzać smutku na forum, ale muszę Wam to napisać.
Gdy byłam dziś na cmentarzu, w mojej głowie zrodził się pomysł, aby wykupić miejsce przy Maciusiu i mieć dwa.. I gdy w czerwcu będziemy zakładać pomniczek, w tym drugim miejscu zasadzić miniaturową wierzbę płaczącą i między pomniczkiem, a tym pustym miejscem wysypać białymi kamykami- niby jest to do zrealizowania ALE dzwonię do zarządcy a ci mi mówią, że nie można wykupić miejsca na kwaterze Dziecięcej:-
-( w takim razie zajechałam i się okazało, że oni nie wiedzą, gdyż nikt nigdy nie wykupował. mają dzwonic do urzędu i mam nadzieję, że będzie można, jeżeli się tamci nie zgodzą, to wtedy pójdę do przewodniczącego rady miasta, który był kolegą mojego Taty i wywalczę ten kawałek miejsca obok Maciusia:-)