reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
..chce sie wybrać z Filipek na basen ale czasu brakuje a on tak ciągle pyta kiedy pojedziemy. może w weekend sie uda.
Mąż od 1maja ma wolne i urlop bierze od razu:) pojedziemy sobie nad morze w trójkę:happy:

ciesze się w u nas w iławie budują basen w końcu będzie można karnet wykupić rodzinny tutaj!:-)

reklama
..chce sie wybrać z Filipek na basen ale czasu brakuje a on tak ciągle pyta kiedy pojedziemy. może w weekend sie uda.
Mąż od 1maja ma wolne i urlop bierze od razu:) pojedziemy sobie nad morze w trójkę:happy:

ciesze się w u nas w iławie budują basen w końcu będzie można karnet wykupić rodzinny tutaj!:-)

Pewnie jak piękna pogoda będzie i wolne to nawet wręcz wskazane aby nie siedzieć w domku:)
A nad morzem fajnie może być...teraz tak piękna pogoda ma być:)

U nas w UK pięknie świeci słoneczko i na początku maja także mamy długi weekend bo aż 3 dniowy i w trójeczkę wybieramy się zwiedzić kolejne piękne miejsce,będzie także piknik na trawie,boże jak Ja uwielbiam takie klimaty....:)))) a co najlepsze to już od tego weekendu pogoda ma być co raz ładniejsza i na weekend majowy zapowiadają u nas ponad 20 stopni:)

Fajne są takie pikniki na trawie Aga ja też je lubię.. w Szwecji jak byliśmy na urlopie to tak też piknikują ludzie a nawet mają przenośne grile fajna sprawa wogóle:)
Początek maja to chyba każdy ma wolny bo tak przypada wolne:) fajnie i trzeba to wykorzystać!

urlop moj mąż ma dopiero pod koniec lipca i bedą to 2tygodnie wiec wybierzemy się na pewno gdzieś na rodzinną wycieczkę. Trzeba bedzie juz teraz w maju jakieś bilety rezerwować pewnie. a jeszcze się nie zdecydowaliśmy gdzie..

a my milelsmy w planie urlop w Turcji 2 tygodniowy,ale poniewaz podjelimy decyzje o maluszku to chcemy jak najwiecej jeszcze zrobic w domu-dlatego zaplanowalam maly remont-malowanie calego dolu i klatki schodowej bo na scianach same lapki na klatce,na 2 scianach chcemy taki kamien elewacyjny,chcemy zrobic podwieszany sufit w salonie,zeby bylo wiecej punktów oswietleniowych i zalozyc markize nad oknem balkonowym 4m szer.na 3 m dluga a to wszystko bede koszty i nie bedzie Turcji w tym roku tylko NASZE MORZE ale i tak dobrze:tak:

grille na trawie są świetne...też takiego mamy...rewelacja:)
No my na urlop to do Pl przyjedziemy w sierpniu ale nie wiem jeszcze na ile i nie wiem dokładnie kiedy...na pewno całego urlopu nie spędzimy w Iławie.W planach mamy połowę urlopu spędzić nad morzem...także zapowiada się ciekawe lato:))
A wycieczki zagranice warto zarezerwować wcześniej,poszukajcie może jakieś ciekawe i tanie oferty znajdziecie...:)

a my milelsmy w planie urlop w Turcji 2 tygodniowy,ale poniewaz podjelimy decyzje o maluszku to chcemy jak najwiecej jeszcze zrobic w domu-dlatego zaplanowalam maly remont-malowanie calego dolu i klatki schodowej bo na scianach same lapki na klatce,na 2 scianach chcemy taki kamien elewacyjny,chcemy zrobic podwieszany sufit w salonie,zeby bylo wiecej punktów oswietleniowych i zalozyc markize nad oknem balkonowym 4m szer.na 3 m dluga a to wszystko bede koszty i nie bedzie Turcji w tym roku tylko NASZE MORZE ale i tak dobrze:tak:

mama odbijecie sobie jak urodzi się maluszek i podrośnie:)Teraz wyremontujecie sobie mieszkanie potem dzieciątko a potem urlopu w ciepłych krajach albo w górach:)

No nic kochane Ja uciekam przygotować się do pracy.Miłego dnia życzę buźka:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
W Turcji jest pięknie! :) moja kuzynka była w zeszłym roku z rodzinką i to był jej najlepszy urlop w życiu:tak: pokazywała nam zdjecia i przyznam że też mi sie bardzo podoba! bierzemy z mężem pod uwagę już Turcję :-) teraz koszt przelotu do turcji to około 1.600zł za osobę a za dziecko płaci się mniej wiecej 1.000. A tam już wypoczywasz na maksa nawet w 4gwiazdkowym hotelu! :tak:

Aga miłego dnia!!! co do waszego urlopu w Iławie to na pewno się zobaczymy! ;)

MY W TAMTYM ROKU BYLISMY W GRECJI- bylo soper ale bylismy tydzien bo niewiedzielismy jak dzieci wytrzymaja takie upaly,ale bylo git i dlatego teraz chcielismy na 2 tyg,ale nie zaluje,ze nie polecimy skoro mamy dzialac nad maluszkiem:tak:;-)MARYLKA- jak tam dostawa przyszla???WISIEŃKA- mysle o Tobie,co z tym @??;-)no nic trzeba sie brac za obiad...ale pogada bezsensu:baffled::baffled:

MY W TAMTYM ROKU BYLISMY W GRECJI- bylo soper ale bylismy tydzien bo niewiedzielismy jak dzieci wytrzymaja takie upaly,ale bylo git i dlatego teraz chcielismy na 2 tyg,ale nie zaluje,ze nie polecimy skoro mamy dzialac nad maluszkiem:tak:;-)
No jasne że nie ma co żałować :) bedziesz w ciąży potem 9mies raz dwa zleci i wtedy sobie polecicie gdzies na urlopik pewnie:) albo jeszcze z brzuszkiem... ;)

Ciekawe jak to u nas bedzie
w tym tygodniu spodziewam się @ oczywiście nie koniecznie ;)

SOL- Slonko Ciebie tez witam.:tak::-Di fajne sa te suwaczki u testujacych dziewczyn-ja tez juz taki chce!!!:-D:-D:-Dbylam przed chwila na moim drugim watku po3nych mamusiek i wlasnie 19 kwietnia(moj Tomuś tez w tym dniu urodzony) jedna z babeczek urodzila trzecia dziewczynka Marcelinke-Hanie!!!ja tez chce ,no!!!!!jery juz tak nogami przebieram,ze az mnie to drazni ze jeszcze musze czekac...ale jak zaczniemy dzialac to normalnie Tomi wezmie urlop,dzieci na ogrodzie a my w wyrku:rofl2:o,taki mam plan:rofl2::rofl2:

piekny plan oj coś czuje że będzie się działo :):) widzisz im bliżej tym bardziej sie doczekac nie mozna :):)

towar mi ten duży jeszcze nie przyszedł ale jeden taki malutki to mam już z głowy :):)

reklama
KINGA- no to trzymam &&&&&&&&&&&&&&& zeby nie przyszla malpa jedna . MARYLKA- fajnie,ze juz mniejszy towar rozpakowany,potem jak przyjdzie wiekszy to Ci sprawnie pojdzie bo najgorzej jak sie wszystko na raz zwali:sorry2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry