reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
noz jasna cholera i kur........mac!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ja tu na dole zmywam i sprzatam w kuchni a na gorze huk!!!lece po schodach malo sie nie zabije bo chwile po huku rozlegl sie placz Dominika i szlag mnie trafil:angry::angry::angry::angry:nie wiem co On wywinal ,ale przewrócil 4-szufladowa duza komode wylecialy z niej wszystkie ubrania Zuzy ,wszystkie szuflady osobno i kwiat spory,ktory stal na komodzie jest do gory korzeniami i kupa ziemi w pokoju!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::angry::angry:kwiat oczywiscie polamany i do wyrzucenia:crazy:2 szuflady w kilku widocznych miejscach uszczerbione(a meble do Zuzy pokoje kupione pol roku temu za ponad 2 tysiaki).jeryyyyyyyyyyyyy co te dzieci czasem kombinuja.pytam sie gwiazdora CO ZROBILES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a On ze pileczki kur...........szukal:angry::angry::angry:no i teraz pozamiatalam cala ziemie,kwiat wywalilam,komode poskladalam i ubrania tez,na te uszczerbione fragmenty patrzec nie moge....Jemu nic sie nie stalo-musze sobie 100 walnac bo nie wyrobie

mama huk z komoda i kwiatem...najważniejsze że Dominikowi nic się nie stało...
komodę się naprawi a kwiatka kupisz sobie na kolejnych zakupach więc będzie dobrze:))

mama - a ze mnie się maż śmiał jak mu kazałam meble od góry kątowniczkami do ściany przytwierdzić żeby nie poleciały jakby małej coś do łba strzeliło. Na szczęście mam nadzieje niedługo mieć pełną zabudowę Komandora więc nie będzie miała ruchomych mebli. Też bym sobie setkę walnęła, ja słabe serducho mam :sorry2:

mama05: no to ładnie mały stestował Twoją cierpliwośc :) biedactwo współczuje Ci miałam już biec Ci pomuc ale skoro juz posprzątałaś :):)

Sol: hej kochana no widze że u mnie takie wózeczki jezdżą :) i mi samej się podobają a w okolicach mojego domu jest bruk a chodnik przy nim jeszcze gorszy od bruki więc pomału też sie zaczajam i przyokazji obejże sobie go dokładnie :) jakby był wózio potrzebny to zawsze jeden więcej mam obcykany :):):)
a espiro vector for air mój kuzynek wczoraj u mnie zamówił żeby był na początku maja :) chyba będa mieli córcie :)
acha musze sie Tobie pochwalić :) naszkicowałam sobie na kartce stronke co mam wpisac - jakoś z notatkami mi się łatwiej to robi bo bez notatek nic nie zrobiłam :( i od jutra startuje jak sie uda to do końca tygodnia będe miała stronke gotową :):)

Agnieszka: super że tak do nas zagladasz bo troche Cie nie było :( no ale już jesteś :):) super że mały ma dziś pierwszą "samodzielną" wycieczke :) ech jak on rośnie - co ??

ale ja mam dziś schizy chyba przez ta pogode - szaro zaczyna kropic i klientów jak na lekarstwo i tak raz mi smutno raz wesoło raz planuje zycie w głowie na 10 lat do przodu i tak w kółko :)

Aguś takie bije szczeście i uśmiech od Twoich postów i zdjątka że asz chce się zyc i odrazu widac że coś sie szykuje :) widac że zadowolona jesteś :):) super oby tak dalej :):)

z tego wszystkiego to sie nie przywitalam-hejka KINGA i AGNIESZKA;-)
Witam ;-)
Agnieszka: super że tak do nas zagladasz bo troche Cie nie było :( no ale już jesteś :):) super że mały ma dziś pierwszą "samodzielną" wycieczke :) ech jak on rośnie - co ??
Marylko kochana jesteś :tak:;-)
No nie było mnie nie było,na urlopie odpoczywałam potem powrót do UK,musiałam dojść do siebie i ponownie jestem...czasami czasu mi brakuje ma pisanie i czytanie wszystkiego ale staram się do was zaglądać i was czytać.Mam nadzieję że nie długo tego wolnego czasu będę miała więcej...:)
A mały rośnie i to jak szybko...szok...cieszę się że już sam wyruszył na wycieczkę i to bez żadnych problemów:)

Aga no fajnie że Alanek pojechał na swoją pierwszą wycieczkę i to bez problemów:)
Pamietam jak Filip jechał z dziadkami na wycieczkę jedno dniową poza iławę i był taki szczęśliwy! sam się pakował:) Dzieciaczki rosną i są coraz to bardziej samodzielne.

Ostatnio w pn jak pojechaliśmy podpisywać umowę w przedszkolu to nie chciał z tamtąd wogóle wychodzić:) ciesze się że tak jest.. zawsze był kontaktowym dzieckiem.

Aguś takie bije szczeście i uśmiech od Twoich postów i zdjątka że asz chce się zyc i odrazu widac że coś sie szykuje :) widac że zadowolona jesteś :):) super oby tak dalej :):)
marylko buziak buziak i buziak dla Ciebie...super babeczka jesteś no...:tak:
Dziękuję Ci bardzo za miłe słowa :happy:
Mam nadzieję że w najbliższym czasie coś się wydarzy...:-D
Jest ok :-)

SOL- Slonko Ciebie tez witam.:tak::-Di fajne sa te suwaczki u testujacych dziewczyn-ja tez juz taki chce!!!:-D:-D:-Dbylam przed chwila na moim drugim watku po3nych mamusiek i wlasnie 19 kwietnia(moj Tomuś tez w tym dniu urodzony) jedna z babeczek urodzila trzecia dziewczynka Marcelinke-Hanie!!!ja tez chce ,no!!!!!jery juz tak nogami przebieram,ze az mnie to drazni ze jeszcze musze czekac...ale jak zaczniemy dzialac to normalnie Tomi wezmie urlop,dzieci na ogrodzie a my w wyrku:rofl2:o,taki mam plan:rofl2::rofl2:

Ostatnia edycja:
reklama
Aga no fajnie że Alanek pojechał na swoją pierwszą wycieczkę i to bez problemów:)
Pamietam jak Filip jechał z dziadkami na wycieczkę jedno dniową poza iławę i był taki szczęśliwy! sam się pakował:) Dzieciaczki rosną i są coraz to bardziej samodzielne.

Ostatnio w pn jak pojechaliśmy podpisywać umowę w przedszkolu to nie chciał z tamtąd wogóle wychodzić:) ciesze się że tak jest.. zawsze był kontaktowym dzieckiem.

No rosną dzieciaki rosną...:))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry