reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam się z kawusią :-)... czekam na mame , która zabierze do siebie Matusia, a ja dalej będę się uczyć :happy:

Sol - dzięki za śliczny suwaczek :-)
Joanna - no to ja dla pocieszenia napisze, ze nam poszło aż za szybko. Postanowiliśmy , ze po ślubie będziemy się starać o baby a tym czasem w wieczór panieński postanowiliśmy przetestować gadżety które dostałam, seks trwał dosłownie 5 minut bo stwierdziłam, że jestem tak zmęczona ze to jednak nie ma sensu, wydawało mi się ze nikt z nas nie miał orgazmu, a tu proszę mamy Matusia :-) Na dodatek to było dzień po @ czyli teoretycznie bardzo małe szanse na zaciążenie. Strój pokojówki zdziałał cuda!:-D:-D:-D

Marylka, mama - miłego dnia! .... i wpadajcie czasem :tak:

reklama
i ja wpadam życzyć wam miłego dnia

nie mam niestety czasu tak na pisanie i siedzenie przy kompie :/

hej Babeczki-forumeczki :)))

ja już w pracy od rana, herbatka wypita, najadłam się słodyczy za trzech... (koleżanka pyszny tort czekoladowo truskawkowy przyniosła).
Karollo ładnie spał, ale obudził mnie "pieknym" zapachem z pieluszki:-D:-D:-D

Sol, ja ci prześlę na priv info, tylko nie wiem co wpisać: maj czy czerwiec:rofl2:, ja powinnam w piątek dostać @ i wtedy dokładnie podam ci datę, chyba jednak maj...
Kpi, wózek fajny, tej firmy Jedo będzie kupowała moja psiapsiółeczka i wg mnie jest super. A ile kolorów:happy: jest w czym wybierać !
mama, poczekaj do 26 maja... a od czerwca "na całego";-):-)

Ostatnia edycja:
zapmarta no własnie tez stwierdziłam że fajne mają wózki i napisałam do nich o współprace :):) i jak dobrze pójdzie to w środu m-ce (bo wtedy będe miała zwrot vat-u) to zamówie pierwsze wózki na sklep :):):)

ZAPMARTA- dobrz,juz bede grzeczna-tak sobie pomyslalam,zeby troche sobie przyspieszyc rozpoczecie staran no ale dobrze:sorry2:wezme wszystkie 63 tabletki:tak:juz polowa za mna...a Nika napisala,ze skoncze brac w dzien matki to mi sie milo zrobilo i niech tak bedzie.milej pracy widze nie trzeba Ci zyczyc skoro juz tyle slodkosci zjadlas.a skoro bedziecie probowac juz w maju to pisz maj:rofl2:

zapmarta no własnie tez stwierdziłam że fajne mają wózki i napisałam do nich o współprace :):) i jak dobrze pójdzie to w środu m-ce (bo wtedy będe miała zwrot vat-u) to zamówie pierwsze wózki na sklep :):):)

Marylka, myślę, że ludzie będą zainteresowani. cena przystępna a wózek naprawdę ok. Ja też wybrałabym teraz na pompowanych kołach z lepszą amortyzajcą. Szczególnie na moje wspaniałe chodniki...

Gaduły żeby z rana tyle trzeba było nadrabiać :-D

mama - testujące mają suwaczki - te z przyszłym terminem są u góry stronki :tak: Marylce muszę jeszcze suwaczka wrzucić skoro testuje :-p
kasiawie - a marudź ile wlezie - ja ostatnio marudziłam i żadna nie ucierpiała :-D
kpi - to najpierw się rozkręćcie a ja sobie będę robiła testowe zaproszenia w wolnych chwilach :-D A ze stronką można marudzić ile wlezie aż skutek będzie się wam najbardziej podobał :tak:
zapmarta - spokojnie - stronka nie ucieknie :tak:
maryla - to fajnie z tą półeczką, mniej fajnie że nie wiesz o której dzisiaj wyjdziesz przez towar :dry: ale fajnie że dostałaś towar nowy. A z tymi wózeczkami to jak na mnie są ciut za ciężkie te modele które mi się podobają. Ale ty wiesz że ja u Ciebie zamówię sobie chyba Espiro ale to jak maleństwo w drodze będzie :-p

A ja się wreszcie dzisiaj wyspałam, właśnie jem tosty. Jednak wczorajszy wypad poprawił mi bardzo nastrój :tak:

Hejka
Wpadłam się przywitać i życzyć wam miłego dnia:)
U mnie jest ok...jak zwykle zabiegana i zapracowana:)
Dziś moje dziecko pojechało samo tzn.bez mamy na wycieczkę z przedszkola.Właśnie przed chwilą go zaprowadziłam do autokaru,zadowolony i bez żadnych problemów wsiadł do autobusu ze wszystkimi dziećmi.Mam nadzieję że będzie miał ciekawy dzień:))

noz jasna cholera i kur........mac!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ja tu na dole zmywam i sprzatam w kuchni a na gorze huk!!!lece po schodach malo sie nie zabije bo chwile po huku rozlegl sie placz Dominika i szlag mnie trafil:angry::angry::angry::angry:nie wiem co On wywinal ,ale przewrócil 4-szufladowa duza komode wylecialy z niej wszystkie ubrania Zuzy ,wszystkie szuflady osobno i kwiat spory,ktory stal na komodzie jest do gory korzeniami i kupa ziemi w pokoju!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::angry::angry:kwiat oczywiscie polamany i do wyrzucenia:crazy:2 szuflady w kilku widocznych miejscach uszczerbione(a meble do Zuzy pokoje kupione pol roku temu za ponad 2 tysiaki).jeryyyyyyyyyyyyy co te dzieci czasem kombinuja.pytam sie gwiazdora CO ZROBILES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a On ze pileczki kur...........szukal:angry::angry::angry:no i teraz pozamiatalam cala ziemie,kwiat wywalilam,komode poskladalam i ubrania tez,na te uszczerbione fragmenty patrzec nie moge....Jemu nic sie nie stalo-musze sobie 100 walnac bo nie wyrobie

reklama
noz jasna cholera i kur........mac!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ja tu na dole zmywam i sprzatam w kuchni a na gorze huk!!!lece po schodach malo sie nie zabije bo chwile po huku rozlegl sie placz Dominika i szlag mnie trafil:angry::angry::angry::angry:nie wiem co On wywinal ,ale przewrócil 4-szufladowa duza komode wylecialy z niej wszystkie ubrania Zuzy ,wszystkie szuflady osobno i kwiat spory,ktory stal na komodzie jest do gory korzeniami i kupa ziemi w pokoju!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::angry::angry:kwiat oczywiscie polamany i do wyrzucenia:crazy:2 szuflady w kilku widocznych miejscach uszczerbione(a meble do Zuzy pokoje kupione pol roku temu za ponad 2 tysiaki).jeryyyyyyyyyyyyy co te dzieci czasem kombinuja.pytam sie gwiazdora CO ZROBILES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a On ze pileczki kur...........szukal:angry::angry::angry:no i teraz pozamiatalam cala ziemie,kwiat wywalilam,komode poskladalam i ubrania tez,na te uszczerbione fragmenty patrzec nie moge....Jemu nic sie nie stalo-musze sobie 100 walnac bo nie wyrobie
to się na pewno mocno wystraszyłaś! nie wątpię. serce wali jak cholera bo tylko myślisz aby nic sie nie stało dziecku! i wiesz najważniejsze że nic małemu się nie stało.. kwita rzecz nabyta kupisz sobie nowy albo z odnóżki ci nowy wyrośnie. posprzątałaś a meblami sie nie przejmuj ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry