reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
LORELAIN- czyli prace nad corcia trwaj i dobrze-trzymam&&&&&&&& a teraz brykam na chwile bo idziemy z Domisiem do sklepu-czytaj MUSZE RUSZYC D....E BO ROSNIE MI AZ TRZESZCZY!!!!!ale jak wrocimy to bede miala Was na oku...:tak::-D

reklama
Lorelain - ja tam kopa w dupe nie potrzebuje bo ja to w jeden dzień napiszę :-D ja mam mieć pracę do 30 stron więc nie ma tragedii a u mnie screeny same zajmą z 10 stron :-D A moją pracę możesz zobaczyć sobie w moim podpisie jest link - to pisałam na moją pracę - teraz tylko durna teoria została no i pytania opracować i spokój :-D i bronię się w maju :-D albo czerwcu :-p

Witam,

Balbinko, nie rezygnuj. Ja leżałam na sali z mamami, które zostały nimi dzięki in-vitro. Nie ma znaczenia. Dacie radę. Tobie i mężowi jest potrzebny czas na oswojenie się z tą sytuacją. Może mężczyznom jest nawet gorzej się z tym uporać, bo biorą to tak honorowo...
Jeśli jest szansa na in-vitro, to trzeba działać. Specjaliści zrobią co trzeba i będzie dzidzia.:-)
wisieńka, no to w tej sytuacji @ niech przyjdzie !!!!!!!!!
Lorelain mam nadzieję, że plan wypali.
mama, zaczeliśmy działać, ale to był 25 dc. i nici z tego. Maj mi chodzi po głowie, ale szykuje mi się wyjazd do Ustki i nie wiem jak to będzie.

Sol - stronkę to ja już oglądałam, bardzo fajna :-) na jakim jesteś kierunku? .... moja praca ma już 120 stron i zmęczyć jej nie mogę :-D:-D:-D .... najgorzej , że sobie obliczyłam, ze jeżeli uda mi się zajść w ciąże w tym cyklu to największe wymioty przypadną mi na termin obrony :baffled: ... u mnie w maju nie ma szans na obronę bo raz, że pierwsze terminy rozpisane dopiero na czerwiec, a dwa to musze miesiąc przed oboroną oddac prace bo trzeba dac ją do recenzenta eeeeeh ale już nie wiele do końca i już puki co odechciało mi się studiowania.... za to jeszcze mąz się męczy na doktoranckich ;-)

Zapmarta - kiedy będziesz testować?

Marylka- ale dzisiaj zapracowana jestes :)

Słuchajcie a może zrobimy tabelke kto kiedy testuje? .... nie wiem jak wy , ale ja już nei umię tego spamiętać :happy:

lorelain: no tabelka była by fajna ale jak ja zrobic??? i gdzie umieścic ???
no troszke mam dziś zajęć :) ale to dobrze bo klientów za dużo nie ma bo przed pierwszym :(:(:(:( to przynajmniej mam zajęcie okna już umyte :):):) teraz ogarnąc sklepik musze i przygotować paczke dla kochanej Kasi :):):)

lorelain: no tabelka była by fajna ale jak ja zrobic??? i gdzie umieścic ???
no troszke mam dziś zajęć :) ale to dobrze bo klientów za dużo nie ma bo przed pierwszym :(:(:(:( to przynajmniej mam zajęcie okna już umyte :):):) teraz ogarnąc sklepik musze i przygotować paczke dla kochanej Kasi :):):)

Jak dziewczyny się zjawią to trzeba będzie coś wykombinować :) myślę, że tabelka chyba była by tutaj wrzucana np raz dziennie dla przypomnienia kto w danym dniu testuje. Pytanie kto umiałby ją zrobić :-)

witam moje panie wreszcie nadrobiłam , :-D . w mnie staranie na całego :-D:-D, mój mąż się śmieje . witam wszystkie nowe staraczki i trzymam kciuki .. wiem jaki stresujące może być czekanie na wredną @@@ , a ona jak na złość przychodzi .

bb77 ty masz 6 dni do dni płodnych a ja do testowania :):):):):):) Witam cię tak wogule :):) super ze staranka trwają :)

no to do roboty , moja kochana ,,, nastawienie widzę że masz ... . mój mądry mąż stwierdził że sex ostatnio to jak chodzenie do pracy .. obowiązek bez którego nie ma dnia ,,, hihih

reklama
JESTEM MOJE DROGIE, wrocilam z zakupów ,wlasnie pije duza bo 750ml maslanke stracciatella z kawalkami czekolady,a ze biore antybiotyk to sie przyda:tak:jaesli chodzi o tabelke to mysle,ze moznaby zrobic takie cos jak dziewczyny na ziolopijkach,ze na 1 srt.umiescily i dopisuja-edytuja post-jak ktoras zajdzie...mysle,ze w tej sprawie trzeba ladnie poprosic SOL:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:ZAPMARTA- mysle ,ze jak nasza Balbinka wroci do nas w piatek to nasze wsarcie pomoze Jej a Ona mężowi bo wiadomo,ze jak facet uslyszy takie slowa od lekarza to zalamka gotowa!!!!!!!tym bardziej ze to dobry specjalista i Balbinka bardzo cekala na ta wizyte a teraz taki dól...MARYLKA- porzadkuj sobie skleik,zajmij sie ladnie czyms,dzis juz wtorek i tak powoli doczekamy sie niedzieli:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:bb77-witam Cie cala rozpromieniona i jest mi przykro,ze Wy sobie tu dzialacie a ja musze czekac:-:)-(nie no zartuje,teraz Wy zajdziecie ,potem Zapmarta i Wisienka,Lorelain a potem my-cala reszta:happy::happy:kazda doczeka sie swojego maluszka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry