reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mimblunia witamy w naszym gronie :-) myślę, że razem czas wyczekiwania znacznie się nam skróci ;-) oby dzidziuś pojawił się w jak najlepszym momencie, tym jedynym i wyjątkowym :-)
Wisieńka bardzo mi przykro:-(, miałam nadzieję, że zobaczysz tę upragnioną 2 kreseczkę.
ale... co się odwlecze to nie uciecze ;-) będzie git następną razą.
ja w lutym nie odczekałam odpowiedniej ilości minut i się wsciekłam że nie ma... a po czasie zerknełam i zobaczyłam 2 delikatna kreseczkę...

miłego słonecznego dzionka. u mnie piękne słonko świeci :-D

WITAM SIE PIEKNYM ,SLONECZNYM PORANKIEM:tak:;-)ZYCZE WAM WSZYSTKIM MILEGO DNIA:tak:;-)WISIEŃKA-to ja juz tez zglupialam-wychodzi na to,ze w ciazy nie jestes,dobrze policzylas i juz @ dawno powinien byc,zmiany klimatu nie bylo,mega chora tez nie bylas-czyli-masz zaczac starania a tu organizm szaleje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:nie wiem jakiego masz ginek.czy poradzi Ci cos przez tel.ale moze sa jakies tabletki na wywolanie @ i tylko Ci recepte przepisze i wez bo kompletnie nie wiadomo o co chodzi:baffled::crazy:no malpa jedna wredna,no!!!!domyslam sie jaka jestes zla na cala ta sytuacje:crazy:MLODAM- hejka,co tam dzis w planie na dzien???ja zawiozlam Zunie do przedszkola,Domi urzeduje na gorze,ja z kawka na BB:-p:laugh2:ale zaraz biore sie za sprzatanie,mąż pisal,ze tam gdzie mial dojechal to dojechal i pracuje-na 18 powinien byc w domku.

cześć Mama! ja od 7 w pracy;-) kawka wypita, zdażyłam już pobiegać i podpisy pozbierać bo się egzamin wielkimi krokami zbliża;-)
u mnie odwrotnie ;-)mąż domu-żona w pracy, niestety firma padła i jest na przymusowym urlopie na wypowiedzeniu, szuka roboty nowej. po południu mamy plana iść na działeczkę na grilla:-) dziś ja wypiję piwko, bo ostatnio ja wracałam autkiem, bo K miał zgodę na wypicie piwka;-)

Ja również wpadam się przywitać:)... za godzinkę przychodzi moja mama i zabiera Matusia na działkę a ja się do 15 muszę pouczyć.

AGNIESZKA- witam i milego dnia Ty zalatana kobieto!!!!LORELAIN-to ucz sie pilnie,ale zadladaj do nas czasem:tak::-DMLODAM- no to popoludnie bedzie udane bo pogoda juz teraz jest super to potem bedzie jeszcze lepiej-milego grilla:-)

Witam się porannie. Ja już po zakupach właśnie jem śniadanko :tak:

Robicie smaka grilem :dry: :-D A ja muszę pisać dzisiaj pracę inż. Wygonię moje słonka zaraz na spacer bo piękna pogoda - słoneczko jest, odrobinę pochmurnie i trochę wietrzyku ale przeca nie z pyłków są :-p

mama - to miłego sprzątania :-p
agnieszka - do tego szaszłyczka ziemniaczki pieczone na grillu i kurczaczek.

reklama
Agnieszka mmmm ogródek przed domem :-) to super sprawa, a jeszcze grill do tego... marzenia, juz sie nie mogę doczekać kiedy i ja będę miała pod nosem trawkę, kwiatuszki i co tylko;-) ale jeeeeszcze sobie poczekam, choć jest to w zasięgu ręki bardziej niż kiedykolwiek myślałam.
Jesteśmy w środku załatwiania papierów, projektów i w tym roku zaczynamy budowę naszego domku:-) tylko zanim ten ogródek.... to jeszcze sobie poczekam ;-) hihihi
Mama dzięki, mam nadzieję że dobrą kiełbaskę mężuś kupi;-)

ściskam Was i wracam na chwilę do pracy ;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry