reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
kurde ja jeszcze się dziś za strone nie zabrałam bo mam sprzątanie na maksa każdy kąt nawet na zapleczu sprzatam :) - no raz na jakiś czas trzeba :) tak dokładnie i kartony poukładac i takie tam dostawy jeszcze dziś nie miałam ciągle czekam :)
paczka dla Kasi juz gotowa stoi i czeka na kuriera :):) super kochana że sie tak cieszysz :):)
jak wszystko upożądkuje to zabieram się za stronke :):)

bibinka super że zaglądasz do nas no ja nawet nie umiem sobie wyobrazić co czujesz ale trzymam za Ciebie kciuki żeby było ok za zdrówkiem i żeby było lżej Tobie pozdrawiam i bardzo mocno tule :):)

reklama
mama, pamiętam, że czerwiec należy do nas:-D jeszcze Nika i ... zapomniałam oczywiście. Kurczę przydałaby się jakaś lista, tym bardziej, że sporo dziewczyn nowych się pojawia.
Bibinka, witaj słonko.
a o Balbince też myslę, żeby się nie załamywali.

Zapmarta no ja zaproponowalam z tym suwaczkiem a jak zrobic liste to nie wiem-chyba,ze kazdego dnia rano pierwsza dziewczyna ktora sie odezwie badzie robila "cytuj" i przenosila liste na nowy dzien...MARYLKA- sprzataj,rob miejsce na nowe rzeczy:tak::-D

ja mam pomysła jak coś takiego zrobić ale nie wiem czy sie Wam spodoba :) - wydaje mi sie że najproście j i najszybciej, więc tak wystarczy założyć nowe konto i raz dziennie wklejac posta z tego konta a w tym poście lista :) i albo jedna osoba się tym zajmuje albo kilka ma dojście ja moge zrobić taką liste tylko potrzebuje spis dziewczyn i daty kiedy co jest i bede wklejac :):)

mama05 - tak, tak, napisz, nie znam dokładnie przypadku Balbinki ale temat jest podobny, pomogę i będę wspierać jak tylko będę potrafiła ;)
oj, jak sie będę z nowych ciuszków cieszyć ;):):):):):)

zapmarta - pewnie dlatego, że ja tak bardzo czekałam ... zawsze chciałam mieć dziecko, od kilku lat, ale inne rzeczy były ważniejsze ...;( teraz trochę żałuję ale czasu się nie wróci ... cieszę się niesamowicie, że juz za dwa miesiące mój skarbek będzie ze mną ... i pewnie będzie bardzo rozpieszczona skoro tak na Nią czekamy ;)

maryla - czy to przez moją paczkę takie porządki???, co się kryło za kartonem dla mnie /????

bibinko - zaglądaj do nas;)

Kochane - ja już sobie wyobrażam jaki ten czerwiec bedzie dla nas gorący ;), wy staranka i testy, ja będę rodzić ...

marylka-no OK- to skoro masz taka wene to prosze sie tym zajac i zrobic co trzeba:tak:nie wiem tylko czy bedziesz pisala ogolnie ,ze np.ja -czerwiec czy 7 czerwiec zaczynam???ZAPMARTA- ja cwicze pamiec i te nasze "stare" lejdis to w miare ogarniam ,ale tyle nowych dziewczyn jest juz z nami i tu jest problem:szok:bo jedna wlasnie dzialaja inne zaraz testuja i ....troche duzo tego:rofl2:ale fajnie-uporzadkuje sie i bedzie..si:laugh2::laugh2:KPI- a no tak bedzie goracy ten czerwiec bez wzgledu na pogode:-D:-D:-D:-D:-D

Kasiu nie porządki zaczełam jeszcze przed pakowaniem Twojej paczki :) za twoim kartonem było akurat czysciutko :):) chodzi mi o puste kartony :)

acha albo mozna tak zrobic żeby każdy miał dostęp do tego nowego niku i dopisywał swoje zmiany :) żeby nikt nie musiał za wszystkich pamietać :) no ale nie wiem jakby to wypaliło :)

ale mój maz dba o mój brzuch właśnie przyniusł mi mojego kochanego hod-doga :):):)

chwile odpoczne i zaraz biore sie za stronke - w końcu

KAsiu prosze wyślij mi raz jeszcze linka do wózka jaki sobie wybrałaś - chciałam go dokładnie obejżeć a nie pamiętam firmy, kupiłas go już??? jak tak to jakie wrażenia ???

dobra ja zrobie sobie tabelke najpierw na brudno a zaraz po tem na kompie jak moge prosić o info kiedy kto sie stara i kiedy kto testuje to będzie mi łatwiej info prosze wysyłać na priva lub maila sklepmwalczak@gmail.com , prosze o dokładne daty

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry