reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
maryla - super pomysł z tym sklepem :D mam nadzieję że jak pojawi sie fasolka to i ja cos u Ciebie wybiorę fajnego :D

Aaa dziewczyny!!! która ma jeszcze konto na nk?

reklama
asiuasiu1 : wózków i fotelików jeszcze nie zrobiłam zdjęć bo dopiero dziś tworzę bloga ale do jutra powinnam się wyrobić i w osobnym poście to umieszcze

ah tak bo pisalyscie o wozkach i ja patrze hmm nie iwdzie czyzbym miala cos z oczami hahah oki fajnie my chcemy wlasnie z polski sprowadzac jak bedzie fasolka

oj MARYLKO widze,ze jestes zadowolona z pomyslu KPI23 i bloga zrobilas i towar przyjelas,zaraz nowe fotki umiescisz, dzieje sie u Ciebie:tak: -juz chyba nie nazekasz na brak zajecia;-):happy2: cena wozka gondola + spacerowka jest OK jasli zajde a nie znajde ciekawszego modelu to kupie ten.:tak:czekam na nowe fotki

no dzieje się dzieje ale ludzi i tak za dużo nie ma dziś , zaraz koncze wstawiac zdjęcia z dostawy :) ale stwierdziłam że z użalania nic mi nie przybedzie a prubowac warto - nie wiem czy coś z tego będzie ale chociaz zajęcie bede miała i Wy sobie pooglądacie :)

asiuasiu1 - wysłałam PW jak co z moim kontem ;)

maryla86 - wszystko idzie w dobrym kierunku, biznes się kręci i może będziesz mogła zacząć staranka jeszcze wcześniej :D

lovely : tez tak mysle że wszystko idzie w dobrym kierunku :) niedługo zaczne pracowac nad wystawianiem rzeczy na allegro , jednak najpierw chcę zdobyc ten program o którym mówiłam

juz dodałam większość z dostawy - lecz nie wysztko (każda rzecz ma w 3 rozmiarach - a kilka rzeczy nawet udało mi się dziś sprzedac :))

maryla - pwenie,ze nie ma co sie dolowac:tak:a ja tak mysle,ze te moje bole podbrzesza i po lewej str.to bardzej "wina" tego torbiela niz ewentualnej ciazy. 16 lutego mam wizyte u ginek to sie okaze co z tym torbielem,ale to jeszcze tyle czasu... ale nic przezyje,tylko ten bol troche utrudnia mi zycie:wściekła/y:

maryla - piekne masz te ubranka:tak::tak: naprawde super:-D a ten komplecik w krowke:cool2:rewela. oj,bedziemy handlowac jak juz zaciazymy;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry