reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama05 : kochana jestes i super że podobają Ci się ubranka :) bardzo mnie to cieszy :tak: , jak to torbiel to niech zacznie sie pakować bo na pewno juz długo tam nie po będzie i szybko uda Ci się go wygonić :) , a jesli to nie torbiel to to kochana niezły łobuziak albo łobuziara Ci rośnie że tak od małego mamie daje popalić :)

ciesze sie asiuasiu1 że i Tobie się podobają :), już niedługo jeszcze tylko troche i wszystkie będziecie kupować dla swoich dzidzi a ja będe wynosić ze sklepu :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
no mam nadzieje,ze ten torbiel szybko zostanie pokonany przez leki,ze nie bedzie potrzebna laparoskopia. a na lekach pewnie troche zejdzie zanim sie gnojka pozbede.:wściekła/y:ale jwstem dobrej mysli,torbiel pojdzie won a my z M do dzialania:tak: a teraz mam 4 m-ce,zeby sie do tych cudownych 9m-cy przygotowac;-)

dokładnie mama05 trzeba mysleć pozytywnie :tak: czas jaki nam został do staranek to nie konieczność a własnie przygotowywanie sie - które też jest ważne wiem że wczoraj marudziłam troszke ale musimy mysleć pozytywnie i byc dzielne bo kto jak nie my :confused: a wogule to jestesmy wszystkie fantastyczne :-D;-)

maryla - zgadzam sie z Toba jestesny fantastyczne i cudowne i w ogole silne z nas babki. Ty marudzilas wczoraj, ja moze bede marudzic za 2 dni a pewnie KPI23, ZAPMARTA ,PATIPAULA , ASIUASIU1 , i inne kobietki tez beda mialy gorsze dni- po to mamy siebie zebysmy mogly miec zle dni.:tak: oby tylko nie bylo tak, ze jednego dnia wszystkie bedziemy mialy chandre:no:nie,no tak to nie bedzie!!!

dziewczyny musimy sie wspierac po to to forum tak jak napisala mama05 wiadomo ze kazdy ma gorsze i lepsze dni i po to tez tu zagladamy zeby wspierac inne starajace ale tez po to by ktos nas wsparł :)

Ostatnia edycja:
kochane poddac sie jest latwo i to zawsze mozna zrobic to do walki potrzebne sa sily i samozaparcie:tak:cieszmy sie,ze nasi faceci tez nas wspieraja;-)

marylka, looknelam na sklepik: super!!!! boze, jak ty dasz rade towar zostawic dla klientow jak zafasolkujesz ??????????????????????? bardzo niebezpieczny zawod masz :)
ja bym wszystko wyniosla!!!!!!!!!!!!!! heh
a ja wlasnie wrocilam z shoppingu,
dorwlama kilka ciuszkow dla malego : kurtka jesienno-wiosenna, bluza cienka, bluza gap z polarku na nastepna jesien(zime), sztruksy siwe, koszulki biala w gwazdki na flugi rekaw i siwa gap
a sobie wyczarowalam : sportwoe kozaczki, takie za kostake bocage, legginsy, sweter vero moda, koszulki i tunike camaieu
jestem bardzo ale to bardzo z siebie zadowolona ;)))))))))))

jakie plany dzis na wieczor macie ?

to udane zakupy:tak: ja o 19 klade corke poczytam Jej i wychodze do sasiadki 5 domow dalej,ale zawsze to wyjscie z domku. syna maz polozy,junior spal w dzie 2 h wiec kladziemy Go o 20. od kilku dni pogoda taka,ze rano zawoze Zuzie do przedszkola a z synem nie wychodze bo albo za duze mrozy albo tak jak dzis wichry.tak wiec wyjscie z domu jeat mi potrzebne:tak::tak:

to udane zakupy:tak: ja o 19 klade corke poczytam Jej i wychodze do sasiadki 5 domow dalej,ale zawsze to wyjscie z domku. syna maz polozy,junior spal w dzie 2 h wiec kladziemy Go o 20. od kilku dni pogoda taka,ze rano zawoze Zuzie do przedszkola a z synem nie wychodze bo albo za duze mrozy albo tak jak dzis wichry.tak wiec wyjscie z domu jeat mi potrzebne:tak::tak:

pewnie, ze dobrze wyjsc sobie i co z tego ze kilka domow dalej. zawsze czlowiek sobie pogada, zmieni otoczenie. moja sasiadka kumpleka nietstey sie wyprowadzila w listopadzie..; i to dosc daleko, a druga jest zabiegana, bo wlasnie organizuje swoj powrot do pracy na stanowiisku dyrektora........... no wiec niedlugo pozostanie mi juz tylko baby boom :)

reklama
fajnie miec jakas kolezanke blisko ja tu sama siedze jak moj w pracy mieszkamy na takim odludziu ze szkoda mowic 0 znajomych :( dobrze ze chociaz mam neta :) to przez skype pogadam

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry