reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jestem i ja, juz pisalam posta do Was a nim skonczylam to 2 strony napisalyscie...
wow juz zapomnialam co ktorej mialam napisac...
Witam nowe-stare staraczki :)
Widze ze temat slubow sie nawinal, no coz moj byl jak z bajki...
moja rada jest taka: warto zaangazowac rodzicow i tesciow, bo ja zrobilam ten blad ze wszystko wzielam na siebie (normalnie punkty mialam co zalatwic i gdzie)-taki mam charakter
nawet nie zauwazylam ze rodzice poczuli sie odstawieni, niepotrzebni. Ja nerwowa i niemila, bo tyle mam na glowie. Na szczescie zauwazylam to i owo, i dalam kazdej ze stron po 2punkty do zalatwienia, nawet nie wiecie ile radosci dalo to im, poczuli sie potrzebni i docenieni, ze tez moga pomoc i cos zalatwic. A ja troszke odsapnelam chociaz nie ukrywam, ze monitorowalam (pytalam) ich postepy w zalatwieniu powierzonych im spraw. Ale oni spisali sie na medal, i przyznam sie ze ja bym tak tego nie zalatwila jak oni.
Ja przed slubem w ciagu 2tyg przytylam 4kg :( Ale jakos w biust mi poszlo heheheh Sukienki jakos nie trzeba bylo przerabiac, ale w gorsecie bylo mi ciasno, ale niby takie one sa-jak druga skora, inaczej by zlecial ;)

reklama
agnieszka.kk i marylka udalo mi sie przyjac Was jako przyjaciol,dziekuje;-):tak:inke a Ty mamusiu KOGO tam nosisz pod serduszkiem:confused:inie wybrane czy debety trwaja:confused: ja chcialam isc z juniorem na spacer,ale u nas oookropny wicher i jestesmy w domu

ja biorę Luteinę (od 16 d.c) i prolaktynę. W poniedziałek idę na badania krwi i usg.
Sol długo brałas leki zanim udało się zafasolkować?
No ja po odstawieniu tabletek leczyłam się przez półtora roku i zaczęliśmy starania tak na 1/4 gwizdka i udało się po pół roku ale poroniłam a potem znowu pół roku tym razem bez leków tylko clo w lipcu i mam Karolcię :tak:

Witajcie z rana kobitki :)

Ja dzis będe prubować tworzyć bloga :) DZieki za wsparcie jesteście kochane wszystkie :tak:

Sol : nie mam akurat tego wózka na stania - bo juz sprzedałam ale u mnie kosztuje on 915,00 fotelik z gniazdem do adaptera kosztuje u mnie 220,00 a z bazą samochodową 380,00 .
A nie orientujesz się czy na adapter można do niego dołączyć fotelik maxi cosi? Bo wiem że na niektóre wózki są adaptery do fotelików maxi cosi.

my planujac ciaze marzylismy o blizniakach, wszedzei szukalismy znaku z nieba ze bedzie 2-ka i czesto nam sie takie zdazaaly, mimo ze u nas w rodzinie nie ma (nie bylo!) blizniakow i szanse nikle... fred wierzyl dzielnie, ze kiedys musi byc 1 raz... dzicia urodzila nam sie jedna, 22 grudnia,(termin mialam na 5 stycznia), a chwile po mnie - 14 stycznia moja ciocia... URODZILA BLIZNIAKI!!! 2 chlopcow, jej 3 i 4 juz dziecko... wierzyc mi sie nie chcialo
tylko w mojej sytuacji, jak zobaczylam jak wygladalo jej pierwszych 6-7 m-cy to mi sie odechcialo blizniakow... i stiwredzilam, ze bog czuwal ;)
Hehe u mojego męża są 2 albo trzy pary bliźniąt teraz w rodzinie - u moich dziadków też były bliźniaki - jakoś na nich stanęło u mnie więc ja mam spore szanse na bliźniaki - chciałabym ale jak tylko temat ruszam to muszę uciekać bo mąż mi to z głowy wybić wałkiem chce :-D:-D:-D

w ogole mam dziewczyny pytanie w pl bylam (zdażylam na szxczescie) u gina bo miesiaczki nadal brak od 7 grudnia do nadal jak juz kiedys pisalam i ona mowi ze wypadla mi jedna ze moze to byc przez to ze odstawilam tabletki dala mi luteine i powiedziala ze mam sie nie denerwowac (haha ja nie umiem sie nie denerwowac) miala moze ktoras z was zeby nie miec @ tyle czasu :( a no i skierowanie na cytomegalie toxoplazmoze i rozyczke mi dala mama wczoraj wyniki odebrala ale nic nie wiem z tego :( tam jest tak ze te badania byly podzielone na 2 kazde takze jest 6 wynikow i w rozy sa 2 dodatnie a w toxo 1 dodatni 2 ujemny i tak samo w cyto nic z tego nie rozumiem :(
Możesz mieć taki długi cykl ze względu na podróż do polski. Ja miałam kiedyś 65 dni jak wyjechałam na wakacje - miał mi się zacząć w dniu wyjazdu a zaczął dwa tygodnie po powrocie :tak: Ja tam byłam szczęśliwa z tego powodu. Zmiana klimatu i stres z wyjazdem swoje zrobiły :tak: Po za tym miałabym przerąbane wakacje - bo jechaliśmy do Hiszpanii nad morze - i okres do tego - Nieeee... :-p

asiuasiu1 , zapmarta -witam maryla86 Ciebie tez i rozumiem Twoje nerwy,zawsze byloby troche zajecia gdyby towar dojechal a tak-nerwy:wściekła/y:drogowcy juz chyba co zime beda zaskoczeni,taki ich urok a my sie meczymy!!!! maryla sprawdzalam ten wozek,o kt. pytala jedna kobietka;-)zapomnialam KTO:confused:espiro vector..... jest super-u Ciebie 915 kosztuje gondola czy 3w1:confused::confused:jakie kolory sa dostepne:confused:no i gdzie Ty kobietko mieszkasz-gdybym cos zamawiala to bedziesz wysylac pod Poznan:tak:
hehe - ja pytałam - w tej cenie jest chyba gondola i spacerówka - zgadza się maryla?

A mnie rozłożyło ale nie płacze bo mąż mi dogadza i jest mi dobrze :-p

Oj pod serduszkiem nie nosze jeszcze fasolki, to suwaczek odliczajacy do 1urodzin mojej cory :) Staranka zaczniemy w wakacje, no moze w pazdzierniku. Oficjalnie w pazdzierniku, a mniej oficjalne w wakacje hehehe

INKE- O.K. rozumiem .to planujecie tak jak my-od czerwca(no moze od maja;-)) Twoja corcia ma na imie tak jak moja siostra,kt.tez juz jest mama 2,5 rocznej Julki:happy2:

i znow narozrabialam,jakas rozkojarzona dzis jestem:tak:Karolcia to corcia SOL

ale naskrobałyscie ledwo nadrobiłam :) ale nie pamiętam co komu mam odpisać, musiałam pometkować bo troche ciuszków nabrałam :) zrobie zdjęcia i wstawie na bloga , a rzuciłyście może okiem jak to wygląda ??

tak ta cena wózka to 2w1

nie wiem szczeze jak z tym forelikiem ale spróbuje sie dowiedzieć :) z xlandera chyba tak można - ale on jest droższy

a jak powiększycie zdjęcia na blogu to widać też ceny, powiedzcie jak one dla was wyglądają , tanio , drogo ?? w porównaniu do waszych sklepów ??
jeszcze raz linka wklejam do bloga SZKRAB ZAPRASZA: Pierwszy post :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
SOL -a Ty lecz sie mamuska,milo tak jak mezulo dba:tak:pozdrow GO od nas. kurcze u mnie od pol godziny tak sypie,ze masakra,jakby pierze lecialo z nieba-duze,geste platy:wściekła/y: WIOSNO przybywaj:-D

maryla-czyli ten wozek to gondola i spacerowka:confused:fotelik mozna dokupic osobno,tak:confused:ja patrzylam na blog i jest ok,duzyyy masz ten sklep ,teraz wejde jeszcze raz i popatrze na ceny. buziaki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a jak powiększycie zdjęcia na blogu to widać też ceny, powiedzcie jak one dla was wyglądają , tanio , drogo ?? w porównaniu do waszych sklepów ??
jeszcze raz linka wklejam do bloga SZKRAB ZAPRASZA: Pierwszy post :)
jesli chodzi o cene lozeczka to 145 zl to bardzo tanio z posciela 200zl naprawede ogladalam takie rzezcy w necie to drozsze sa w ciuszkach sie nie orientuje

tak tak gondola i spacerówka ceny fotelików tez podałam ale nie pamiętam a poprawiam bloga w tej chwili , mam nadzieje że jeszcze dziś dorzuce zdjęca z dzisiejszej dostawy :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry