reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Mamita dobrze ze został usunięty...
Sergi 3mam kciuki za wizyte:-)

kurcze zwariuje zaraz ...
Dalej nic:-(

Oliwka urlop się kończy i od przyszłego tygodnia wracam do pracy... Na "dzień dobry" 4 nocki po 12 godzin... Już się tego boję, skoro właściwie czuję się jak "obecna-nieprzytomna" - zombie 24h/dobę... :dry: Ale pocieszam się, że to tylko max 3 tygodnie jeszcze... No i w przyszłym tygodniu mam spotkanie z położną i na pewno zapytam ją, czy nie da rady jakoś załatwić wcześniejszej wizyty albo chociaż papierka dla szefa, że ja w dwupaku ;-)

A co słychać u Ciebie i Rodzinki?... :laugh2:

Młoda moze nie ma nic na koncie? a swoja droga bardzo nieładnie z jego strony!

Oliwka urlop się kończy i od przyszłego tygodnia wracam do pracy... Na "dzień dobry" 4 nocki po 12 godzin... Już się tego boję, skoro właściwie czuję się jak "obecna-nieprzytomna" - zombie 24h/dobę... :dry: Ale pocieszam się, że to tylko max 3 tygodnie jeszcze... No i w przyszłym tygodniu mam spotkanie z położną i na pewno zapytam ją, czy nie da rady jakoś załatwić wcześniejszej wizyty albo chociaż papierka dla szefa, że ja w dwupaku ;-)

A co słychać u Ciebie i Rodzinki?... :laugh2:

Współczuję...a ciężką masz pracę?
Cóż,my po wspólnym długim weekendzie:)
Fajowo było,w końcu kilka dni razem:))))
Niestety dzisiaj dopadło mnie coś żołądkowego:( Nie schodzę prawie z toalety:(
Wzięłam jakiś czas temu Iberogast i mam nadzieję,że pomoże.
Czekam na owulkę,wiary brak :(
Teraz maluję pazurki i staram się zmusić Oliwię do spania:))))

Sergii na kącie ma...
mam złe przeczucia ze coś się stało;/ ...
A o L4 nie myślałaś ?

Ha wróciłam bo młody zajął łazienkę.
seergi szybko zleci zobaczysz. Własnie ja się zastanawiam jak to u mnie jest bo miałam pierwsze cc i na przykład w szpitalu przy porodzie sn traktują mnie jak nie rodząca.
Oliwka dzieki kochana za odzew.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry