reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Sergi ale to drugie konto to email :-)

Dziewczyny chyba jego post został usunięty nie ?

Mamita pa;**

Ja ide z psiakiem;-)

reklama
mama chodziło mi o to łózeczko i inne, ale trudno. To czekam jutro na tel
sergi witaj, jak samopoczucie?
mlodamamusia no ale lada chwila może się zacząć i to juz bez strachu o dzidzię

wisienka przezyjesz i pamietaj ze ja bym duuuzo dala zeby mi sie dzialo na dole i na gorze i wszedzie ;-)

Rurka, aaaa, to inna sprawa, jak z poczty... ;-) Spryciula :-p
Krzysia cześć i papa ;-) Miłego serialu!
Wisieńka dziękuję, bardzo dobrze na razie :tak: Chociaż jakaś taka ociężała jestem i duuużo podsypiam w ciągu dnia :zawstydzona/y: Ale najważniejsze, że Perełka rośnie zdrowa i duża! :tak: A jak Ty się czujesz? Co słychać u Malutkiej?.. :laugh2: Kurczę, jak fajnie, tylko 2 miesiące masz do rozwiązania a nas czeka jeszcze daleeeka droga... :zawstydzona/y:

amafi wiem , ja tez o tym marzyłam. I nawet gdybym wiedziałą, ze tak będę się czuć nigdy bym tego nie cofneła ale prawda tez jest taka, ze mam po prostu dość

idę spac kochane Buziaki
seergi cieszę się, ze wszystko w porządku u ciebie i życze jak najlepszego samopoczucia. Ja oczywiście dalej się meczę ale too już staje się nudne i staram się o tym nie pisać. Emilka kopie mocno i rośnie. Dalej ma głowę u góry więc na razie cc. Ja mam nadzieje, ze nie bede musiałą czekac do 40tc i urodzę w 38. Zobacze co z szyjką jutro u gina

Ostatnia edycja:
Dziewczyny przepraszam, że się wtrącę, możecie sobie założyć grupę zamkniętą. Nie potrzebna pomoc Administratora. Same ustalacie, kto ma dostęp. Troszeczkę wizualnie odbiega od tej części forum, ale to mało istotne ;-)
Obie mamy małe Ninki:)))

jestem :)

nie bylo mnie po poludniu a tu tyle nowin !!!

JAEWA : GRATULUJE SERDECZNIE !!!! wkocnu sie doczekalas odpoczywaj ile sie da po cc! buziaki dla coreczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mama :olej palanta! nie czytalam co pisal i szczerze to nie mam zamiaru bo mi wszystko dzis ciensienie podnosi i cala chodze, wiec wole dac sobie spokoj wieczorem... ale wyobrazam sobie jak musialas sie wkuc...

oliwka : suuuper zdjecia! i w 100% zgadzam sie z kocurkiem! najlepszy kolor do oczu ten ciemny ale nie najbardziej ciemny, z zupelnie pierwszego zdjecia jakie wstawilas! no a oprocz tego najbardziej lubie to z nozkami sarenki na lozu ;)))))))))))))))))

just : jak milo, ze wpadlas!!!! mam nadzieje, ze niedlugo zrobisz come back juz na stale :) takie prawdziwe wejscie smoka, moze z fotkami R.F. juz??? ;)

mlodammausia : a co sie dzieje, bo tez nie kumam?

a u mnie dobre i zle nowiny. zla to taka, ze o 14 maz mial leciec do warszawy i wiecie co...??? no skandal normalnie! porzadna a nie low costowa forma : air france do tego firma meza ma takie karty jakby stalego klienta no i podrozuje tylko w klasie biznesowej co oznacza w praktyce ze wchodzisz na lotnisko i bez odprawy nawet do 15-10min do odlotu bierzesz pierwszy samolot jaki jets pod reka, bilet oplaca pozniej firma... i co sie okazalo? ze air france nawet na lot biznesowy zrobil wiecej rezerwacji niz mial miejsc!!!!!!!!!!!!!!! nawet ci co rezerowwali nie mieli miejsc nie mowiac o tych co przyszli na spontanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! maz na dodatek to byl 1dzien delagacji bez zmian, wiec mial rezerwacje... no i musial anulowac wszystkie umowione od MIE-SIE-CY spotkanie w warszawie i najlepsze : leciec do warszawy przez rzym... jeszcze nie wyladowal, bedzie w stolicy dopieor przed 21... rece mi opadly jak to uslyszalam...

inna zla nowina to taka ze jetsem naparwde baaardzo zmeczona, normalnie na ulicy nie moglam pchac wozka dzis, myslalam ze klapne na beton...
nie wyobrazam sobie jak to bedzie pozniej z rozsnacym brzuchem.... ehhhhhhhhhh :(

a dobra nowina to taka ze spotkalam znajoma wlasnie taka oklapla siedzialam na rynku na lawce i akurat zmienily jej sie godziny w pracy (jest niania) i mi zaproponowala pomoc!!! ona sobie dorobi a mnie troche odciazy, wiec bedzie mi raz wtyg w piatki rano pomagac w domu ze sprzataniem i prasowaniem a w czwartki cale popoludnie po drzaemce polducia zajmie sie nim do wieczora : kapanie+ kolacja :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) jestem mega zadowolona :)

mlodamamusia : wspolczuje... ale wiesz co... nie zrozum mnie zle... ale chyba swojego K. to powinnas przetrzepac i przywolac do porzadku... co to ma byc? rodzisz na dniach a on sobie gdzies lata wybywa z domu itp...? ile on ma lat????? troche doroslosci i dopowiedzialnosci !!!!! bez tego daleko nie zajdziecie... wiec moze lepiej sie okreslic i pewne rzeczy ustalic juz na poczatku... ???

No to super,że będziesz miała pomoc:)))
Popieram to co mówisz(młodamamusia:))

Odpisał mi:

"Witam,

Koszt to pokrycie dojazdu, ewentualnie hotelu a reszta do ustalenia. Pomaganie polega na odbyciu jednego do kilku stosunków z kobietą w czasie owulacji. Skąd jesteś?

Pozdrawiam"
Wow,nic tylko się umawiać....żal normalnie:(

rruurrkaa napisalas do niego????? Serio???? Hahahha Odpisal????????

Widze ze tak hahahaahahahah. Szok! To on mysli ze my k... jestesmy skoro dymac sie chce w plodne, kurde szok!!!!! Nie wierze!!!!!!!!
Palant.

mama stresuj mnie stresuj. Położyłam sobie bez w flakonie i robię sobie aromaterapię. My kupujemy wszystko dopiero w tym tygodniu. Z rzeczami od kuzynki lipa ale opowiem ci na"zywo" szkoda tylko, ze nas tak spowolniła i teraz bedziemy wszystko kupowac z 2 wypłat ale damy radę. Na razie marzy mi sie wysoki fikus taki dębolistny do rogu jakieś 160 zł plus doniczka....:-D.
amafi dziekuję ja chciałabym już 36tc bo mam szczeże dośc stanu błogosławionego,a z drugiej strony boje się tego co sie będzie działa "tam na dole":szok:
rurka o majgot co za palantttttttttttttttttttt

Kurka,niedawno oddałam łóżeczko turystyczne...Szkoda,że wcześniej nie wiedziałam,że potrzebujesz...teraz sa takie super wkładki dla niemowląt do łóżeczek turystycznych,że nie trzeba już drewnianego kupować...

Ale oferuję śliczną mini sukienusię Mexx dla Emilki:) Jak coś to pisz:)

reklama
Wisieńko trzymam kciuki, żeby Emilka jednak ułożyła się główką do dołu :tak: Ponoć u kobiet które już kiedyś rodziły to może nastąpić nawet tylko kilka dni przed porodem, a nie tak jak u pierworódek - 2 czy 3 tygodnie wcześniej...

Ja teraz odliczam do 12 maja, bo wtedy mam pierwszą wizytę u angielskiej położnej i myślę też, że od razu dostanę termin wizyty u ginekologa na usg - według terminu @ w trakcie wizyty będę w 10tc, a w UK pierwsze usg wykonują w 12-13tc więc nie będziemy musieli długo czekać... ;-) A zależy mi głównie na tym, żeby dostać już zaświadczenie od angielskiego gina że jestem w ciąży bo tylko takie jest na wyspach honorowane :sorry: A wtedy - NARESZCIE KONIEC Z PRACĄ PO 12 GODZIN NA NOCKI! :dry: :laugh2:

Oliwka :laugh2: dobrywieczorek :laugh2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry