reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
wisienka czesc! Kiedy zaczynalam tu pisac, ty zaciazylas, a teraz juz przy koncu jestes, ale zlecialo... ciesze sie:-)
rruurrkkaa no tupecik koles ma, ale wiem ze sa tez glupie baby, co z takiego czegos korzystaja niestety i temu sie to szerzy jak plaga

reklama
Napisałam mu ze chce wiedzieć jaka jest cena, zobaczymy co napisze :D

Rurka- mąż wyjechał a Ty taką korespondencje prowadzisz:)))))
bądz ostrożna-nie wiadomo co to za typ!!! pamietasz jak mi sie laska na konto włamała...żeby Cie potem nie szantażował ze chciałas skorzystać czy coś...

Rurka boże co za koleś massskra!!!!!
Jak go swędzi niech do burdelu idzie.... ;/
Mamita ma racje uwarzaj nie wiadomo kto to ...

Jos nigdy mu sie tak nie zdażało...
nie wiem co jest grane.
mam nadzieje ze nic sie nie stało... ;/

mama stresuj mnie stresuj. Położyłam sobie bez w flakonie i robię sobie aromaterapię. My kupujemy wszystko dopiero w tym tygodniu. Z rzeczami od kuzynki lipa ale opowiem ci na"zywo" szkoda tylko, ze nas tak spowolniła i teraz bedziemy wszystko kupowac z 2 wypłat ale damy radę. Na razie marzy mi sie wysoki fikus taki dębolistny do rogu jakieś 160 zł plus doniczka....:-D.
amafi dziekuję ja chciałabym już 36tc bo mam szczeże dośc stanu błogosławionego,a z drugiej strony boje się tego co sie będzie działa "tam na dole":szok:
rurka o majgot co za palantttttttttttttttttttt

Wisieńka mi sie jeszcze tam na dole nic nie dzieje jak narazie :-)
Szybko ci to zleci i bedzie mała na swiecie;*

Cześć Babeczki :-)
Kurczę, wpadłam na chwilkę poczytać, a tutaj takie nowiny :szok:
Rurka co to za koleś, jaki ma nick? Jest jeszcze jego temat dalej na forum czy już go usunęli? Uważaj z tym drugim kontem, bo nie wolno mieć dwóch na BB i za to można zostać usuniętym z forum... :zawstydzona/y:

reklama
Rurka- no to dobrze!!

Wisieńka-o kurcze,nie fajnie,ze tak z ubrankami wyszło,ale jak sie spotkamy to ja Ci troche dam-pamietaj o tym
jutro odbieram siostrę z lotniska bo z tego Wietnamu wracaja i pojada koło południa to jak odbiore Domisia to zadzwonie do Ciebie.

zmykam na m jak miłość:tak:
papaski kobietki:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry