reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Przedstawiam domek Grzegorza, Agnieszki, Kamila, i.... Olgi albo Bartka :-):-):-) acha... no i Bilona (pies), Kapusia(królik) i potencjalnego kota :-D Toguś, niestety ze względu na swój zaawansowany wiek i bezstresowe dotychczas życie (bez psa) będzie mieszkał u mojej mamy ;-)

Boski domek:)))
Ja już nie mogę się doczekać naszego:)
Gratuluję,możesz być dumna:)

Dobra, mnie teraz nie ma.....
Pakuję walizki i się przeprowadzam do tego domku na fotografii :-D))))
Jej...rośnie jak grzybek na deszczu ;))) piękny domek Kocurku !

pysia
- cholera, współczuję Ci tego kaszlu :((((

Dziękuję dziękuję !!!! to z zewnątrz to na razie styropian, dachówki sie właśnie kładą, może za tydzień juz okna będą wstawiać :-D Do końca jeszcze spooooro zostało....

Idę robic jajecznicę :-p

Tak mi kogoś brakuje ''na stanie'' :)))

JOSEPHINE gdzie jesteś???????????? :)

Kocurku:) już bliżej niż dalej:))) Chciałabym abyśmy byli na tym etapie...a tu dopiero pozwolenie na budowę...

Ninka: mamoooo,mogę wziąć Pośpuna (Roszpunka-pies) na śmyci (smyczy) na dwól??????????

Mówię jej,że tak.

Ninka: dziękuję mamoooooooo,jesteś taaaaakaaaaaaaaaaaaaa miłaaaaaaaaaaaaa :)))

I jak jej nie kochać? :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Pysia- no to lipa-nic mi więcej do głowy z leków nie przychodzi....aaaaaaaa-jeszcze cos mi sie przypomniało,ale to sie stosuje jak sie kaszel zaczyna-duży burak,wydrążyć dziurę i zasypać lyżeczką cukru-postawić w ciepłe miejsce i jak puści sok to pić lyżkę dziennie..u dzieci to skutkuje...

Kocurek- to kiedy wchodzicie z malowaniem ??????

Made-no na pewno spotkamy sie tam na parapetówce:)))))))))))

Kocurku domek niczego sobie :-)
Przygarniesz mnie ? Do cudownego mieszkanka ? A co to za robotnik na rusztowaniu ?;-)

Oliwka śliczne baleriny:-)

Moj K.. na baleriny mowi BALERONY :-)

Olivka - buciki naprawdę ładne, i widać, że wygodne ;))) to teraz powiedz, ile Cię kosztowały :-p

Kocurek - nie podjadaj !!!! :-D

I jeszcze Asionka nie było....

A właśnie. Słuchajcie Kochane, pisała do mnie Kalamandyna i serdecznie pozdrawia: Kocurka, mamitkę i pysię, bo reszty babeczek nie kojarzy. Na bb bywa sporadycznie bo odpoczywa psychicznie, ale myśli o nas i tęskni :)))) Czasami przychodzi taki okres w życiu, że trzeba sobie różne sprawy poukładać...
Pytała co z naszą lil, ale ja niestety nie mam kontaktu :(((( może Ty mamitka coś wiesz ?

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry