reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dobry,dobry:)
Jakby był zły to by nie był mąż:)))

Kurka,chyba przesadziłam z nachosami...mam taką rewolucję żołądkową,że ledwo żyję:(

Oliwka biedactwo ;*
K... tez tez tak robi. Bo ja potrafie długo marudzić jak mi sie czegoś zachciewa :-)
Pysia a nie masz nr do lekarza rodzinnego ? . Byś tak zadzwoniła i spytała

Olivka - mój by powiedział, że najzdrowiej na boso :-D)))))))

pysia - a Ty kiedy masz połówkowe ?

Haha:))) Fajnie:)))

Nie no mój K. sobie nie pozwoli na takie komentarze:) Musiałby potem jeździć od miasta do miasta po sklepach i znosić moje foszki:)) Ja mam dużą nogę i ciężko mi coś dostać:)

Oliwka ja to mam tak ze jak mi sie coś juz spodoba to niestety nie ma mojego rozmiaru...

reklama
A właśnie. Słuchajcie Kochane, pisała do mnie Kalamandyna i serdecznie pozdrawia: Kocurka, mamitkę i pysię, bo reszty babeczek nie kojarzy. Na bb bywa sporadycznie bo odpoczywa psychicznie, ale myśli o nas i tęskni :)))) Czasami przychodzi taki okres w życiu, że trzeba sobie różne sprawy poukładać...
Pytała co z naszą lil, ale ja niestety nie mam kontaktu :(((( może Ty mamitka coś wiesz ?
Made- dzieki za pozdro-pozdrów Ją też:tak::tak:
ja niestety nie mam kontaktu z Lil-pisałam do Niej PW jak była aktywna z 1,5 tyg temu ,ale nie odpisała.....mam nadzieje,ze wszystko u Niej si:sorry2:

zmykam porozmawiac przez telefon

smacznego jedzącym:tak::tak::-D:-D:-D:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry