reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dobry,dobry:)
Jakby był zły to by nie był mąż:)))

Kurka,chyba przesadziłam z nachosami...mam taką rewolucję żołądkową,że ledwo żyję:(

Oliwka biedactwo ;*
K... tez tez tak robi. Bo ja potrafie długo marudzić jak mi sie czegoś zachciewa :-)
Pysia a nie masz nr do lekarza rodzinnego ? . Byś tak zadzwoniła i spytała

Olivka - mój by powiedział, że najzdrowiej na boso :-D)))))))

pysia - a Ty kiedy masz połówkowe ?

Haha:))) Fajnie:)))

Nie no mój K. sobie nie pozwoli na takie komentarze:) Musiałby potem jeździć od miasta do miasta po sklepach i znosić moje foszki:)) Ja mam dużą nogę i ciężko mi coś dostać:)

Oliwka ja to mam tak ze jak mi sie coś juz spodoba to niestety nie ma mojego rozmiaru...

reklama
A właśnie. Słuchajcie Kochane, pisała do mnie Kalamandyna i serdecznie pozdrawia: Kocurka, mamitkę i pysię, bo reszty babeczek nie kojarzy. Na bb bywa sporadycznie bo odpoczywa psychicznie, ale myśli o nas i tęskni :)))) Czasami przychodzi taki okres w życiu, że trzeba sobie różne sprawy poukładać...
Pytała co z naszą lil, ale ja niestety nie mam kontaktu :(((( może Ty mamitka coś wiesz ?
Made- dzieki za pozdro-pozdrów Ją też:tak::tak:
ja niestety nie mam kontaktu z Lil-pisałam do Niej PW jak była aktywna z 1,5 tyg temu ,ale nie odpisała.....mam nadzieje,ze wszystko u Niej si:sorry2:

zmykam porozmawiac przez telefon

smacznego jedzącym:tak::tak::-D:-D:-D:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry