reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
oliwkakarolina z tym poradzeniem się farmaceutki to chyba odpada, bo chyba dziś znów będzie trzeba do tej samej apteki iść co wczoraj a ta kobita jak nawiedzona.... ch** wie i wielce mi radziła co by tu najlepsze bylo :wściekła/y:
W necie poczytaj,powinna być ulotka on-line.

Made,podziel się posiłkiem:))) Daj spróbować:)

Niestety Pysiu:(((
''Nie zaleca się stosowanie leku w ciąży i okresie karmienia piersią bez konsultacji z lekarzem ''

Mąż mi właśnie kupił super balerinki Nike...ja je licytowałam ale odpuściłam ze względu na cenę...a ten cholernik rzucił większą kwotę i wygrał:)))
Opierniczyłam go oczywiście,dla pozoru ale cieszę się:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
mamitka - oj :zawstydzona/y:ja to bym chciała żeby mnie takie dwa jędrne B przytuliły :-D)))))) A szarlotka oczywiście jest -------> szarlotka (największy kawałek), bo Kocurkowi już muszę dozować :-p

pysia - mojemu też kiedyś farmaceutka sprzedała syrop, który nie jest polecany dla kobiet w ciąży, dlatego, ja zawsze dzwonię do ginekologa ;))) A, że kaszel mokry, to dobrze, szybciej pozbędziesz się ewentualnej flegmy ;-)

młodamamusia - nie mam kurde kabelka do aparatu :(( jedyna możliwość to znowu skorzystać z czyjejś pomocy ;-)

Ostatnia edycja:
mloda no może będzie inna, bo ta wczoraj.... :wściekła/y::wściekła/y:
oliwka zaraz kuuknę ;)
mama no masakra... też bym zjadła jajecznicę ale chleba nie ma :-(

Już spojrzałam,nie można:(((
Kochana,połóż się i poproś męża,żeby Cię ostukał,po pleckach,lekko przez ok 5-10min jak da radę ze 2 razy dziennie:) i może spraw Sobie inhalacje,poczytaj w necie jak się robi domowe inhalacje.

Dziekuje Wam, kochane, za cieple slowo i troske! W czw. wizyta wiec czekam cierpliwie... Ale tu moge sie za wiele nie dowiedziec, bo ciaze prowadzi rodzinny... :eek: Nadal zle sie czuje, ale dzis przynajmniej tylko do 12.30 w pracy! :tak: Jestem glodna jak cholera, a nic nie moge jesc... Jablko i krakers dzis... :baffled:

Made ja bym Ci z miłą chęcią pomogła ale mam tel strszego modelu :-( i on nie odczytuje MMSow :-(
Oliwka pokaż pokaż baleriny ;-)

Made -no moje B jest średnio jędrne po karmieniu 2 dzieci...:))
dzieki za ciacho :)

Pysia- tantum verde działa znieczulajaco miejscowo i gardło nie boli bo przy takim kaszlu to na pewno Cie boli i wiesz co -syrop prawoslazowy-ziołowy-poczytaj na necie czy kobietki w ciąży mogą-kosztuje-4,5 zł a jest dobry:)

Kocurku- czekamy na foty :))przebierając nogami:))))))))

Przedstawiam domek Grzegorza, Agnieszki, Kamila, i.... Olgi albo Bartka :-):-):-) acha... no i Bilona (pies), Kapusia(królik) i potencjalnego kota :-D Toguś, niestety ze względu na swój zaawansowany wiek i bezstresowe dotychczas życie (bez psa) będzie mieszkał u mojej mamy ;-)

reklama
mamitka - mmmm...jajecznica na masełku - uwielbiam !!!!!!! Ale mi narobiłaś smaka :-p

mary - w pierwszych tygodniach brzuszek może pobolewać, najważniejsze to się nie stresować i nie czytać zbyt wielu informacji na necie ;-) Będzie dobrze Kochana :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry