reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Oliwka ja to mam tak ze jak mi sie coś juz spodoba to niestety nie ma mojego rozmiaru...
Też tak mam:) Albo jest i zanim się zastanowię to ktoś kupi:)
Więc mój mąż bierze sprawy w swoje ręce:)
Nie mam skrupułów przed kupnem dla dzieciaków ale sobie...czasami mi ciężko,na szczęście nie za często:)))) hihih
Ostatnio kupowałam mokasyny 279zł,i tak siedzę i mówię...no,fajne,ale ta cena,chyba nie kupię, itp,itd przez 30min,w końcu mąż mówi:weź kurde kartę i idź kup te buty!

reklama
Oliwka to sie masz dobrze z mężem :-)
Ja tez za nim się zastanowie albo za nim rusze tyłeczek do sklepu to mi wykupią :-)

Pysia kurcze skzoda ze nie masz nr ...
Rafałek juz powinien być na siwecie kiedy ty bedziesz miała polowkowe :-)

Ja nie miałam wogole robionego polowkowego...

mlodamamusia co za pan na ruszcie to nie wiem ;))) jakiś z firmy budowlanej, a jakiej.. nie wiem :)))

made pozdrów kalamandynę serdecznie!! :)))

mama w sumie to niewiadoma kiedy zaczniemy wnętrze... deweloper ma czas na oddanie domku formalnie do 15 sierpnia, chcielibyśmy, żeby się uwinęli wcześniej... bo inaczej będziemy do końca września mieszkać osobno i tylko jeździć jedno do drugiego weekendowo :( W każdym razie jesteśmy umówieni ze znajomą G. architektką na ten piątek :)))

pysia uszy do góry - ja mam dopiero na 6 czerwca!!

oliwka butki na lato jak znalazł i przewiewne widzę :)))

Kocurku bo wiesz z tyłu to niczego sobie pan ;-) ale domek i tak ładniejszy!;*;-)

hahahahahahahhahaha :-):-):-) OK mlodamamusia jak go następnym razem zobaczę to mu przekażę - a pan "niczegosobie" ma już z 50 lat :-D:-D:-D

To ja przekazuję komputer młodszym ;)))
Trzymajcie się dziewczynki ;-) Jak mi się uda to jeszcze zajrzę.

papa made do miłego!!

pysia no trzeba się uzbroić w cierpliwość, a kiedy miałas ostatnio usg?? :-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry