reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Oliwka ja to mam tak ze jak mi sie coś juz spodoba to niestety nie ma mojego rozmiaru...
Też tak mam:) Albo jest i zanim się zastanowię to ktoś kupi:)
Więc mój mąż bierze sprawy w swoje ręce:)
Nie mam skrupułów przed kupnem dla dzieciaków ale sobie...czasami mi ciężko,na szczęście nie za często:)))) hihih
Ostatnio kupowałam mokasyny 279zł,i tak siedzę i mówię...no,fajne,ale ta cena,chyba nie kupię, itp,itd przez 30min,w końcu mąż mówi:weź kurde kartę i idź kup te buty!

reklama
Oliwka to sie masz dobrze z mężem :-)
Ja tez za nim się zastanowie albo za nim rusze tyłeczek do sklepu to mi wykupią :-)

Pysia kurcze skzoda ze nie masz nr ...
Rafałek juz powinien być na siwecie kiedy ty bedziesz miała polowkowe :-)

Ja nie miałam wogole robionego polowkowego...

mlodamamusia co za pan na ruszcie to nie wiem ;))) jakiś z firmy budowlanej, a jakiej.. nie wiem :)))

made pozdrów kalamandynę serdecznie!! :)))

mama w sumie to niewiadoma kiedy zaczniemy wnętrze... deweloper ma czas na oddanie domku formalnie do 15 sierpnia, chcielibyśmy, żeby się uwinęli wcześniej... bo inaczej będziemy do końca września mieszkać osobno i tylko jeździć jedno do drugiego weekendowo :( W każdym razie jesteśmy umówieni ze znajomą G. architektką na ten piątek :)))

pysia uszy do góry - ja mam dopiero na 6 czerwca!!

oliwka butki na lato jak znalazł i przewiewne widzę :)))

Kocurku bo wiesz z tyłu to niczego sobie pan ;-) ale domek i tak ładniejszy!;*;-)

hahahahahahahhahaha :-):-):-) OK mlodamamusia jak go następnym razem zobaczę to mu przekażę - a pan "niczegosobie" ma już z 50 lat :-D:-D:-D

To ja przekazuję komputer młodszym ;)))
Trzymajcie się dziewczynki ;-) Jak mi się uda to jeszcze zajrzę.

papa made do miłego!!

pysia no trzeba się uzbroić w cierpliwość, a kiedy miałas ostatnio usg?? :-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry