reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
To do zapicia tych jabłcoków polecam kompocik truskawkowy:) Prawdziwny:)

reklama
wiem co mi poprawi humor-utulenie pozytywnie szalonej Made i ....fotki domku Kocurka :))
wstaw kochana-nacieszymy oczka Twoim szczęściem :)

ja tez poproszę ciacho:)

Prawdziwy kompocik mmmm i poproszę z pływającymi truskawkami jeszcze :-) takie śniadanka to ja mogę mieć podawane zawsze :-D

Gratulacje dla jaewy :-)
Just wracajcie z Remigiuszeeem !!!!;-);-)
Made mniam doobraa;*

Ja mam soczek z czerwonych pomarańczy :-)

Byłam z psiakiem i zmokłam :-(

made a szlag czlowieka może trafić normalnie.... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Chociaż tyle pozytywnego, że dziś jakby mniej kaszlę.... i czasem nawet mokrym to nie jest źle... za to wczoraj była tragedia
mlodamamusia ble, kiełbacha niezdrowa :-D Ja to sobie zjem jajka z majonezem :zawstydzona/y:
A na słodkie mnie wcale nie bierze.... :no:
Pysia ja polecam ACC MAX ale nie wiem jak z ciążą...musiałabyś zapytać w aptece.Lek cudo,pijesz 2 razy tabletkę rozpuszczoną w wodzie i potem kaszlesz sobie 2 razy chwilę,wszystko pięknie się odrywa i nie ma duszenia się.

mama... pysia :))))))))))))))))))) już zaczynam działać w kierunku ujawnienia postępów na budowie - ostatnio jak wstawiałam to były tylko ściany do połowy ;)))

Kocurek - już podaję ------> szarlotka :-D))) najlepsza na świecie !!!

Kawę popijam, szarlotką zagryzam....echh, życie jest takie smaczne :-)

Made pokaż nam swoj brzusio :-) i dzieciaczki twoje kochane ;* . Pamiętasz jak obiecywałaś :-D

reklama
Pysia- wspólczuję kurka siwa!! zawsze cos sie musi przyczepić.....

Kocurek- czekamy ..:)

Made- ja zapijam zieloną herbatkę a przed chwilę zjadłam jajecznice na maśle z wędlinką i cebulką:))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry