reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzień dobry ;-)

Ja juz po śniadanku i włoski sie suszą ;-):-)
i u ciekam na miasto :-D

A wy co tam kochane ? Wyspane ciotki ?;*

Rafałek kazał przekazać fluidki prosto z jego mieszkanka :-)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~`
~~~~~~
~~~~~~~~~`
~~~~~~~~~~`
~~~~
~~
~

Dziewczyny łapcie :-)
Bierzcie ile zapragniecie :-)

A tymczasem uciekam ;*
BAj ;*
MIłego dnia!;* ;-)

Ewula no to gratuluje kochanaa !!;***

Fajnie zaczyna się maj :-D ;-)
MAmita i reszta kobitek kolej na was!;**

reklama
Lecę dziś na wizytę bo musze dostać luteine progesteron miałam nisk
Nie wierze normalnie zaraz będzie u mnie moja mama to jakoś mnie może ogarnie:-D

oj kochane jak zobacze bete to może to do mnie dotrze a uwierze jak usłyszę serduszko tymczasem jestem podjarana na maksa;-)

Ewula- dzis jest Twój dzień!!!!

Wiola- witaj kochana..jak tam @ rozkręciła sie małpa jedna?:wściekła/y::baffled:

Mamusia- dzięki:)

Mary- nałapałam i mam nadzieje,ze za tydzień ja też sie bede cieszyć:tak::tak:

Hej dziewczyny :) Jestem tu nowa, mam nadzieje że mnie przyjmiecie :)

Mam do was pytanie :) Wraz z mężem rozpoczęliśmy starania w tym miesiącu, obliczyłam że owulację miałam mieć 29.04, no i śluz jakiś tam był, więc kochaliśmy się, wsumie to od 25 zaczęliśmy, ale z 30/01 wstałam rano i całe manjtki mokre, lece do łazienki a tam.. hmm.. taki pomarańczowy śluz.. jakby z niedużą domieszką krwi, nie wiem.. pierwszy raz mi sie tak zdarzyło.. dzisiaj już nic nie ma:) czy któraś z was miała może podobny przypadek albo wie co to może być :)

Mama - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za Twoj tescik!!!

Kochane, ja dzis malo bede, bo samopoczucie do d***... Rozmawialam juz z szefem i bede pracowac codziennie, ale do 12.30, bo nie daje rady wiecej przy kompie. Tak wiec teraz przerwa, bo juz mnie glowa boli!

witam nowa staraczke...mysle tak jak mama ze to mogla byc owulka.a w jaki sposob obliczylas ze 29 powinnas miec owulacje?
mama @ rozkrecila sie na maksa.wczoraj mialam takie nerwy ze prawie mezowy krzywde zrobilam.
witajcie mary, pysia, mlodamamusia

reklama
Mary- papa,rozumiem-zmykaj i odpoczywaj:)

Wiola- szlag by ta @...ciekawe teraz jaki bedzie u Ciebie następny cykl-jak długi....
zawsze sie musi coś rozlegulować...

Pysia- no widac te krechy choc w komórce są lepiej widoczne-tu takie rozmazane,ale widać...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry