reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Oliwka super , ze dzien jednak udany :)
a Bogusia nuz tam mieszka ?? kurcze oby szybko neta miala , bo bedzie jej brakowac :(( pozdrow ja !!

Tak,mieszka już w nowym mieszkaniu.

witajcie

Wiola- :((( tulę

Palemka- ;*

Mamusia- pieknie z tymi blizniakami...

Oliwka- ucałuj ode mnie Just!!

Wisieńka- dla Ciebie ogromny buziak...Ty wiesz..

kochane u mnie dziś mija 7 lat od pierwszej straty -zaczęło sie wszytko o 9-ból ,skórcze,krwawienie i "skończyło" szpitalem o 16.00 a tam ciąg dalszy traumy....

zawsze w ten dzień dodatkowo jest mi cięzko bo wszędzie wszechobecna radość a ja-my z Tomem -tak cierpieliśmy...

dziś raczej nie popiszę....

Bardzo mi przykro:((((

No to wróciliśmy:))) Cześć wszystkim:)))
Widziałam się z Bogusią:))) Malusi ma ten brzusio:)Śliczny i kształtny,Kosmonauta mnie nawet nogą pozdrowił:)))
Byliśmy w oceanarium,na obiedzie i potem kawusia z deserem:) Dzień nam zleciał,szkoda,że nie był dłuższy:(
Mam nadzieje,że nałapałam fluidków od Just:)))
Tak bezpośrednio:)))
Jak wracalismy to padłam w aucie i spałam aż do domu:)

reklama
hejka

witam się 1 majowo ;-)

Jos gratulacje udanej wizyty :-) cieszę się, że wszystko dobrze, a może urodzisz w moje urodziny ;-)
Pysia imienia jeszcze nie mamy, jak K wróci to będzie trzeba się zdecydować, bo to chyba już najwyższa pora ;-0
Mama trzymaj się kochana
Wiolka bardzo mi przykro, wieśniara jedna, jak śmiała
Naga HEJKAAAA :-)
SERGI fotki pierwsza klasa :-)

a ja dziś poszłam na spacerek z mamą, byłyśmy nad Odrą, 2 godziny na dworze, a w drodze powrotnej na deserku kawowym z lodami i bitą śmietaną MNIAMMMM

Ostatnia edycja:
hej Oliwka

ja byłam z psem ;-) w sumie to mam na 10, ale jakoś tak jeden dzień szybciej pokazuje, mniejsza z tym. Ja bym szybciej nie chciała, zobaczymy co młoda wykombinuje ;-)

to teraz ja nikogo nie zastałam, brykam w takim razie na film ;-)

Ostatnia edycja:
Ja zaglądam jednym okiem:)

No to do jutra drogie Panie:)))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
pok : hej :) ja slucham przeplatajac innymi od kilku godzin i wciaz nie moge wyjsc z podziwu :)
skubana mala, nie dosyc ze ma glos jak dzown to jesczze jakie nogi w szorciku ;) hahahaha

zmyklam spac jutro dluuugi dzien mnie czeka! papaty!

reklama
dobry wieczór ;-)

wpadłam zyczyc wam dobrej nocy;*
uciekam spać bo jutro rano ide na miasto i po wypłate :-D ;-)
he ;-)

Oliwka fajnie ze dzień super minął. Pozdrów Just ;-)

Karaluchy;*** ( ;

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry