reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ewula jeszcze raz gratki, widac dwie kreseczki... super
pok wylaz z krzakow i gadaj... bylam na weterankach i czytalam.... napisz co i jak
pysia dzieki za &&&&&&&&&&&&&&&&&&& ale ...jakos poklady nadzieji sie u mnie wyczerpaly.narazie jest dol i brak checi do dzialan, przytulanek

Dzień dobry :))))

Bin Laden nie żyje, Ewula ma dwie kreski...dzień rozpoczęty fantastycznie !!!!!!
Ewula - Słoneczko !!!!!!!!!! :-D:-D:-D Ogromne gratulacje. Piękne dwie kreski, teraz przekazuj klocka następnej potrzebującej ;-)

Ja tylko na momencik ;)) lecę wykorzystać świąteczne okienko i ruszam na zakupy. Przyjemnego dnia Kochane :)))))))))

Made- witaj-ale masz początek postu:)) nawet nie słyszałam ze Bin Laden det...
przyjemnych zakupów:)

Pysia- dzieki za &&&&&&&&&

Zizi-witaj:)

...jakos poklady nadzieji sie u mnie wyczerpaly.narazie jest dol i brak checi do dzialan, przytulanek

Wiola-miałam ostatnio to samo dlatego nie pisałam na bb i nie było u nas sexu...musiałam odpocząć ,wiedziałam z,e 1 cykl mnie nie zbawi a pomorze na zszarganą psychikę...
coraz ciężej jest..ale trzymaj sie dzielnie..
to minie.....

swoja droga weszlam na interie i poczytalam o smierci Bin Ladena i powiem wam tylko tyle ze nie wierze... tak dlugo sie ukrywal i byl sprytniejszy od amerykanow i dal by sie tak zaskoczyc? na moje to byl ktos tylko do niego podobny a on sobie teraz gdzies siedzi w ukryciu i smieje sie z calego swiata. to takie moje prywatne zdanie.

wlasnie zjadam juz 3 zajaca z czekolady... opindolcie mnie... kurde a potem sie wkurzam jak na wage wejde... ale na dola najlepsza czekolada

reklama
Hej Kobietki:)))
EWULA GRATKI!PIĘKNE KRESECZKI:)))
Bin Laden:))) Heh,Amerykańce głupi nie są,już sprawdzą czy to on czy nie on.

Just śle serdeczne pozdrowienia:)))

Ja spałam aż do 10.10 i przyjechał listonosz,w szlafroczku zbiegłam na dół...niestety wracałam na górę to wiatr zawiał.Listonosz i jeden Pan sobie popatrzeli...Ja bez niczego,tylko ten szlafrok:):zawstydzona/y:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry